UAOTZYV.COM

Iron тренажерний зал / Shulak Gym (Айрон)

Адрес Львів, вулиця Стрийська, 45а
Телефон +380 (98) 514-90-29
Часы работы
понедельник08:00-21:30
вторник08:00-21:30
среда08:00-21:30
четверг08:00-21:30
пятница08:00-21:30
суббота08:00-21:30
Сайт shulakgym.com
Рубрики Спортивный зал, Легкоатлетическая секция
Оценка 4.5 53 отзыва
Похожие компании в категории
Аквапарк Пляж — Львів, вулиця Княгині Ольги, 114
Sport Life Львів Сихів — Львів, вулиця Зубрівська, 38
Спортлайф УПА — Львів, вулиця Героїв УПА, 72
Vasil Gym / Zinko fitness club — Львів, вулиця Водогінна, 2

Iron тренажерний зал / Shulak Gym (Айрон) отзывы

53
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Hanna
04 сентября 2023 в 3:45

Shulak gum! Це мабуть найкраще, з чим прийшлось мені познайомитись.
Це не просто зал чи фітнес заняття, чи «качалка», як прийнято називати в народі. Я б сказала, що це цілий оздоровчий центр, де за дуже короткий час, навчать правильно займатись спортом, харчуватись, а також йти до своєї мети.

Атмосфера залу просто бомба-ракета. Персонал дуже привітний, тренери кваліфіковані, уважні та мега-позитивні, завжди допомагають та дають корисні поради, приділяють увагу всім без виключення. Зал чистий, є душ, що дуже важливо і круто, особливо, коли закінчив заняття - релаксуєш відразу.

З власного досвіду хочу сказати, що за короткий термін в 12 тижнів. -25 кг та -23 см в талії - це мега круто…… емоції зашкалюють…. Коли після контрольного зважування ти бачиш нереальні цифри які стали реальністю, засвічується вогник і ти хочеш продовжувати ще і ще. А особливо, коли подивишся в дзеркало і у відображенні ти бачиш зовсім іншу людину, нове тіло і нове життя то ще більше хочеш в зал, до тренерів та дівчат, котрі стають вже не просто наставниками, а навіть друзями.

Рекомендую Shulak gum всім і дорослим і малим! Оскільки є круті сімейні програми, доречі по якій я займалась із своєю 12-річною дочкою і продовжуємо зараз.

Щиро вдячна всім хто причетний до мого оновлення, особливо Богдану, котрий створив цей «Центр перевтілення».

Саша
03 сентября 2023 в 4:51

Однозначно рекомендую цей тренажерний зал для тих хто хоче працювати на результат. Хочу подякувати тренерам за великий професіоналізм організації тренувального процесу та досягненні бажаного результату. А саме: нормалізації харчування, хорошого настрою та омріяного тіла.

Саша
03 сентября 2023 в 0:56

Один з кращих залів! Різноманітність тренажерів, хороша атмосфера, приємні тренери. На додаток до залу вам пропонують мобільний застосунок, який допомагає не лише правильно тренуватися, а і дотримуватися правильного харчування вдома. А головне те, що завдяки ідеально підібраній індивідуальній програмі тренувань і харчування мені вдалось прийти в ту форму, яку я хотіла всього за 6 місяців. Дуже рекомендую!

Vira_hors7
19 августа 2023 в 6:37

Привіт усім, хто ще переглядає сайт, але ніяк не наважується завітати на Програму Тренера!
За дві програми, які я проходила під керівництвом Богдана Шулака, я змогла скинути 18 кілограмів. Його особливий підхід до харчування та тренувань дійсно приніс результати, яких я раніше навіть не могла уявити. Богдан розробив для мене індивідуальну стратегію, яка допомогла мені змінити ставлення до їжі та фізичної активності. Його підтримка та постійна мотивація дозволили мені долати труднощі і підтримувати позитивний настрій на шляху до цілей.
Я щиро рекомендую індивідуальну програму від Шулака Богдана всім, хто прагне змінити своє життя та досягти значущих результатів. Його професіоналізм, підхід з урахуванням індивідуальних потреб та відданість своїй роботі заслуговують високої оцінки.
З найкращими побажання від Віри Іванівної!

Христина
18 августа 2023 в 23:25

Я дуже рада поділитися своїм досвідом про індивідуальну програму від Шулака Богдана. Після того, як я вирішила змінити свій спосіб життя і підвищити рівень своєї фізичної активності, я звернулася до Богдана з проханням допомогти мені досягти моїх цілей. Його індивідуальний підхід до моїх потреб дійсно зробив різницю. Він розробив для мене персональний план харчування та тренувань, який ідеально враховував мої цілі та обмеження. Я щиро рекомендую програму від Шулака Богдана всім, хто прагне досягнути покращення свого здоров'я, фізичної форми та загального самопочуття.
Після багатьох спроб самостійно змінити свої звички, я зрозуміла, що потребую допомоги експерта. Мій результат мінус 7 кілограм за 2 місяці, але я продовжую йти до мети!
Завдяки професіоналізму тренерів та вмінню мотивувати, я змогла долати труднощі та досягла видимих результатів. Я відчуваю себе легше, енергійніше та впевненіше, а це – безцінний дарунок.
Щиро вдячна!

Виктор
03 августа 2023 в 23:31

Займаюсь вже більше півроку в цьому залі і дуже задоволений. Результати хороші тренера супер. Якщо будете виконувати все по програмі то ви приречені на успіх!

Оксана
31 июля 2023 в 16:21

Чудовий атмосферний зал, зручне розташування, приємна музика. На тренування кожен раз йдеш з великим задоволеням. Додому повертаюся в настрої, сама собою задоволена.
Дякуючи грамотному підходу тренера Богдана і його підтримці, досягла вражаючих результатів, налагодила своє харчування.
Однозначно рекомендую цей зал!

Максим
28 июля 2023 в 16:10

Привіт. Я хочу поділитися своїм надзвичайно позитивним відгуком про програму з тренером, яку я відвідав останнім часом. Це був неймовірний досвід, і я почуваю себе настільки задоволеним і вдячним за цю можливість.
По-перше, мій тренер був дуже професійним і доброзичливим. Він дуже добре розумів мої цілі і амбіції, і створив індивідуальну програму, яка відповідала моїм потребам і рівню фізичної підготовки. Він був завжди на зв'язку і готовий допомогти, коли мені потрібна була підтримка чи порада. Дякую тренажерному залу Shulak Gym!

Женя
24 июня 2023 в 21:13

Невеликий зал в якому зазвичай не дуже багато людей. Але в залі немає таких речей як, бігові доріжки, орбітреки, велотренажери. Є якась аналогова пародія на бігову доріжку.

По програмі, яку пропонують:
- кажуть, що уікальна, але коли займаєшся бачиш, що ще троє людей в залі те саме роблять)
- кажуть, що результат гарантований за 12 тижнів, але насправді нічого не гарантують)
- коли після двох місяців тренувань підходиш до тренера і кажеш, що результату немає і треба щось змінювати, відповідь - "то треба нову програму тобі купувати, після закінчення цієї".)

Иришка
04 мая 2023 в 10:51

Зал в який хочеться ходити, тренер який допоміг скинути 30 кг, та стати кралею, впевненою в собі. Індивідуальна неповторна програма. Я з вами назавжди

користувач
04 апреля 2022 в 9:30

Однозначно рекомендую Shulak gym!
Прийшли в цей спортзал з метою - схуднути, і жодного разу не пошкодували. Для мене та чоловіка було розроблено індивідуальні програми харчування та тренування, з врахуванням всіх побажань та, звісно, протипоказань. В залі новенькі тренажери, всюди є дизенфікуючі засоби та серветки. Завжди привітні дівчата на рецепції, день та час тренування наперед узгоджується, тому в залі зазвичай не дуже багато людей і немає черг до тренажерів. Особливо хочу подякувати тренеру Богдану, який підтримував і давав настанови протягом всього непростого шляху схуднення. Результат не змусив на себе чекати - мінус 12 кг за три місяці, гарний вигляд і чудове самопочуття! Тому, якщо ви давно хотіли привести своє тіло в форму і постійно відкладали на 'понеділок' - саме час завітати в Shulak gym та почати працювати над собою!

користувач
03 апреля 2022 в 4:10

Дуже сподобався результат та заняття! Уважні та дружелюбні тренер та дівчата на рецепції. Рекомендую однозначно, тому хто хоче мати результат після завершення праці! Живу далеко від залу, але результат суперовий, тому беру абонемент надалі.

Виталий
02 апреля 2022 в 3:05

Затишно, тренування по- запису немає скупчень, приємний персонал, нове облаштування, VF, цікава індивідуальна програма тренувань, кваліфікований тренер-Богдан! Індивідуальний підхід, що до програми тренувань яка встановлюється на ваш телефон+ допомога тренера!
Особисто мені дуже сподобалося, крім того чисто і скрізь є диззасоби і серветки! Доступні ціни, приємний музичний фон!

Саша
01 апреля 2022 в 2:25

Я дуже задоволений, що попав саме в ваш спортзал! Правильно підібране меню і навантаження допомогли досягти бажаного результату без голодувань. Мій результат -14 кг за 12 тижнів. Можу сміливо рекомендувати це місце і людей своєї справи, що допомогли мені здобути поставлену ціль Дякую

Саша
30 марта 2022 в 16:25

Колись вже відвідувала цей зал і мала гарний результат. Після народження дітей ходила в інші зали, але чомусь не бачила результату і вирішила повернутися в Shulak GYM, про що зовсім не шкодую. Зараз поступово йду до своєї цілі. Рекомендую цей зал всім хто хоче привести своє тіло і здоров'я в порядок

Nata
21 февраля 2022 в 8:05

Довго мене носило по різних тренажерних залах, але в жодному не затримувалась більше 3-х занять (і лише в ShuliakGym відчула справжню підтримку мене як початківця. І вже за перші 3 міс вдалось перевершити всі мої очікування і отримати красиві форми, гарне самопочуття, а головне - бажання продовжувати займатися і надалі;) тому раджу однозначно, особливо тим, хто лише починає свій шлях до життя зі спортом

Vasyl
13 февраля 2022 в 2:56

Реальне місце де досягаєш поставленої цілі Це місце не просто зал, а можливість отримати професійну допомогу тренера та змінити себе на краще. Дякую Богдану за допомогу

Саша
05 февраля 2022 в 0:02

Досягнути таких результатів самому дуже важко. Дякуючи тренеру Богдану в мене це вийшло!
Хочу подякувати за мудрі професійні рекомендації щодо корекції моєї фігури. Завдяки правильному здоровому харчуванні
та індивідуальному фізичному навантаження які були розроблені спеціально для мене тренером Богданом. Покращився стан здоров'я, внормалізувався тиск і сон.
В здоровому тілі здоровий дух.
Дякую команді Shulak GYM.
PS. Направду всім рекомендую. Спорт це якісне життя.

Саша
23 января 2022 в 19:52

До цього ніколи не була в залі, було страшно починати, але водночас дуже хотілося змін. Вирішила спробувати shulak gym, прийшла на перше пробне заняття, згодом консультація, складання програми харчувань/тренувань і все так закрутилося, що у нас уже річниця з залом - більше 3 місяців разом. Бачилися кожного тижня!

Вже після першого місяця родичі хотіли відгодувати мене і казали, що вже досить скидати, бо результати було видно ледь не одразу ж. Регулярні тренування і правильне харчування - це вже моя рутина і я цьому безмежно тішуся, бо нарешті відчуваю себе живою і НАБАГАТО впевненішою у собі. Дівчатка на реєстрації завжди привітні, тренери у всьому допоможуть/прослідкують і ще й так класно змотивують і похвалять, що навіть те останнє кардіо майже на півгодини не здаватиметься каторгою, бо я вже чудово розумію, задля чого займаюся і продовжую вибудовувати себе і своє тіло й надалі

Свої стосунки з залом закінчувати не збираюся, адже нас чекає ще щонайменше 3 місяці спільного перебування разом, а я дуже рада, що вирішила почати свій шлях змін саме з shulak gym!

L Z
19 января 2022 в 6:20

️Привіт. Насправді, 12 тижнів програми ShulakGYM це не просто назва! Це справді те, що змінює твоє бачення себе і сприйняття свого життя! Завдяки професіоналізму нашого тренера Богдана я за 12 тижнів досягла результату, -12 кг ️до якого добиралися більше трьох років. Підтримка і слушні поради допомогли мені повірити в себе, змінити свої звички в харчуванні, стати кращою!
Буду продовжувати тренуватися і надалі.
Знаходитися в залі дуже комфортно і атмосферно, приємно, вічливий та усміхнений персонал, який завжди радий тебе зустріти, Ви найкращі! ️️

Добавить отзыв