UAOTZYV.COM

Інтернет-магазин Натуральна Підлога

Адрес Львів, вулиця Тернопільська, 21 Е
Телефон +380 (93) 170-47-07
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота10:00-17:00
Сайт ecofloor.com.ua
Рубрики Магазин напольных покрытий, Магазин строительных товаров, Магазин линолеума, Поставщик изделий из резины, Магазин ковровых покрытий
Оценка 5 28 отзывов
Похожие компании в категории
Паркет ua — Львів, вулиця Любінська, 92
М2 Декор шоурум — Львів, вул. Кульпарківська, 59
Салон Соломон — Львів, вулиця Пасічна, 51

Інтернет-магазин Натуральна Підлога отзывы

28
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анастасія
23 января 2024 в 6:01

Якщо ви в пошуках покриття для підлоги, не гайте свій час в інших магазинах, просто довіртесь цій компанії і обіцяю ви будете задоволені результатом на 100%. Працівники мегакомпетенті, дізнаються всі ваші очікування від підлоги і підберуть найкращий варіант. Величезний вибір покриттів, супершвидка доставка! З вами ремонт в задоволення, рекомендую

Антон
01 декабря 2023 в 9:01

Дуже якісні матеріали! Привітні і ввічливі менеджери, які допоможуть вирішити будь-яке ваше питання! Обов'язково звертайтесь, рекомеедую!

Andriy
01 августа 2023 в 9:04

Довго шукав ідеальний ламінат, знайшов потрібний варіант саме в цьому магазині. Окремо хочу подякувати менеджеру Віталію, який допоміг з підбором бренду та надав кваліфіковані поради. Усім рекомендую!

Тетяна
12 июня 2023 в 21:39

Магазин, який справляє гарне враження. Хороші ціни, якісний товар та працівники, які з задоволенням, порадять та проконсультують. Вже двічі п. Василь, допомагає нам обрати товар належної якості який гарно вписався в наш інтер'єр. З вами приємно мати справу Однозначно будемо рекомендувати нашим друзям. Щиро дякуємо! Процвітання вам, та вдячних клієнтів!

Михаил
22 апреля 2023 в 15:22

Чудова компанія, якісна продукція і хороша ціна. Вдало і професійно підібрали покриття і організували доставку і монтаж. Дякую!

Christina
01 июля 2021 в 23:54

Дуже задоволена усім: як якістю покриття (брала spc), так і сервісом впринципі. Коли постане питання про заміну підлоги в інших кімнатах, то звертатимусь тільки сюди. Можу з повною відповідальністю рекомендувати цей магазин, бо якість

Виктор
21 июня 2021 в 10:50

Надзвичайно компетентних персонал. Переконаний що завжди орієнтовані на клієнта, бо постійно спілкування на позитиві. Менеджери постійно вчасно контактують, та сприяють в усіх питаннях. Особливо хочеться відзначити Андрія — дуже приємний в спілкуванні і компетентний чоловік.

Тарас
23 мая 2021 в 3:30

Загалом досить приємні враження (я про сам магазин)!
Є окремі деталі що потребують вдосконалення (наприклад як з клієнтом говорить водій з доставки).
Можна точно рекомендувати для розгляду.

Оля
14 июля 2020 в 13:26

Хочу выразить огромную благодарность команде фирмы Натуральна Підлога!
Покупала кварц-виниловую плитку, изучила все ценовые предложения на рынке, остановилась на данной компании.
Предоставили консультацию, дали советы, показали образцы и фото готовых объектов.
Мастера - профессионалы своего дела - быстро, качественно, аккуратно и чисто подготовили стяжку и положили плитку.

Ожидания оправдались, а это дорогого стоит) Спасибо, большое!

Альона
14 июля 2020 в 2:52

Хоч подякувати ТОВ Натуральна підлога за допомогу у завершенні нашого проекту. Проводили закупку штучного покриття для стадіону, отримали професійну допомогу у виборі покриття, доставки та улаштування. Все організували на вищому рівні. Дякую, будем і надалі співпрацювати, всім рекомендую дану компанію.

Andriy
19 июня 2020 в 10:00

Під час ремонту офісу у Львові звернулись сюди і залишились дуже задоволені якістю покриття та сервісом, рекомендуємо!

Юлия
17 июня 2020 в 9:10

Я була задоволена спілкуванням з менеджерами магазину, була задоволена роботою майстрів, але зараз я в повному захваті від самої підлоги!) Прокористувавшись 3 місяці, я все більше в неї закохуюсь. Велике вам дякую за рекомендацію вінілової плитки. Це - неймовірне відчуття!

Лєра
02 июня 2020 в 5:23

Рекомендую! Профи своего дела! Помогли с выбором, накормили печеньем с кофе;) Сервис быстрый. Информацию разжёвывают максимально понятно!:)

Ааа
29 мая 2020 в 10:16

Гарна фірма, помірні ціни, замовлення доставили в обумовлений термін плюс зробили безкоштовну доставку. Рекомендую

Сергій
24 мая 2020 в 2:07

Замовляв гумова плитку від укрплит, так як ці хлопці є їх офіційні представники. Все від замовлення і до отримання плитки пройшло чудово. Ввічливий і компетентний менеджер. Рекомендую всім.

Люда
22 мая 2020 в 7:48

"Натуральна підлога" - це команда професіоналів. Дуже сподобався як ламінат, який купували, так і сервіс та ставлення до клієнтів. Тут справді хочуть допомогти, завжди йдуть на контакт задля знаходження найкращого для вас рішення. Дуже вдячна Андрію та п. Миколі) Буду рекомендувати знайомим та співпрацювати в майбутньому ще не раз)

Олена
02 февраля 2020 в 6:45

Якось на днях зайшла проконсультуватися на рахунок підлоги у квартиру.
Дуже змістовно і гарно пояснили, на всі мої питання дали відповідь. Дуже вам дякую.

Надія
25 декабря 2019 в 0:34

Рекомендую даний магазин. Великий асортимент якісного товару та адекватні ціни. Придбали SPC покриття, лише у них знайшли європейського виробництва, в інших магазинах на момент купівлі був тільки Китай. Все привезли вчасно. Дуже задоволені обслуговуванням, усі працівники привітні, допомагають у виборі, особлива подяка менеджеру Костюк Андрію, дуже уважний, терпеливий і реально компетентний працівник, консультував нас по усіх питаннях, врахував усі наші побажання і примхи. Молодці! Рекомендую!

Людмила
06 июля 2019 в 16:44

Кожна компанія має свою специфіку, свою історію, свої методи роботи. Проаналізувати їх, перезавантажити, удосконалити, доповнити кардинально новими запрошують мене як бізнес-тренера та бізнес-консультанта.

І я пишаюся, що завжди працюю із кращими. Із лідерами. З тими, від чиїх результатів, злетів та амбіцій захоплює дух.

Це компанія, яка 10 років на ринку,
6 тис + реалізованих об’єктів в 24 областях України,
їхні підлоги стоять в багатьох готелях Буковеля,
в Grand Hotel Lviv Luxury & Spa у Львові,
в мережі фітнес-клубів № 1 в Україні Sport Life,
в найкрутіших банках, ресторанах та ITкомпаніях.

Завдяки прямим поставкам від виробника 30 найвідоміших світових брендів, компанія «Натуральна підлога» визначила такі ціни на свою продукцію, що десятки разів вигравала тендери на облаштування підлог в бюджетних організаціях.

А якщо хто робив ремонт вдома і в перше місце, куда прийшов підшувкати собі підлогу (вінілова плитка, паркетну дошку чи ламінат), вже далі ніде не йде і не шукає!

Ми прописали всі можливі відповіді на заперечення, сценарії візитів на об’єкт та в офіс компанії, багатоваріантні сценарії дзвінків, презентацію продукції компанії, щоб максимально зекономити час клієнта та оптимізувати часові витрати менеджерів. Тепер мої друзі мені щиро дякують за таку корисну "наводку":)

Виктория
08 июня 2019 в 9:21

Хороший магазин підлогових покриттів від ламінату до спортивної трави. Найбільший вибір вінілової підлоги та терасної дошки. Професійний підхід до кожного клієнта. Чіткий підбір будь-якої підлоги без переплат і додаткових витрат.

Добавить отзыв