UAOTZYV.COM

Інтернет-магазин МебліХіт

Адрес Львів, вулиця Ковельська, 109 Б
Телефон +380 (67) 672-01-44
Сайт meblihit.com.ua
Рубрики Магазин мебели, Магазин кроватей, Магазин мебели для спальни, Магазин детской мебели, Производство мебели
Оценка 4.6 42 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Меблі Хіт (АШАН Чорновола) — Львів, просп. В'ячеслава Чорновола, 101
Меблі Хіт Сихів — Львів, КОЦ О.Довженка, просп. Червоної Калини, 81
Похожие компании в категории
Нова Маркет — Львів, вулиця Богдана Хмельницького, 188
Гранд — Львів, вулиця Богдана Хмельницького, 72
Епіцентр / Эпицентр К — Львів, вулиця Богдана Хмельницького, 188a
Магазин меблів Меблева Фабрика Віка — Львів, вулиця Замарстинівська, 41

Інтернет-магазин МебліХіт отзывы

42
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Viktoriia
24 января 2022 в 0:03

Дуже великий вибір, прямі очі розбігаються) І дуже доступні ціни. Хлопці приємні, всі розповіли, пояснили, замовлення швидко прийняли, всім задоволені! Вельми дякую вам!

Саша
11 января 2022 в 20:13

Просто жахлтвий магазин, немаю уяви звідки стілки гарних відгуків! Замовила через сайт пуф, о тому що його не має у наявності мене не сповістили перед оплатою. О цьом я дізналась коли сама написала на вайбер зазначений у реквізитах через декілька днів коли не отримала тнн. Та це тільки початок, відповіді немконструктивні, терміни розпливчаті. Відмовилась від заказу, кошти повертати відмовляються. Просто жах якись!
А тепер розумію що відгуки куплені! Мене також попросили видалити мій, пропонуючи подушку у подарунок!
Бажаю вам навчитися вічливості та етики спілкування з кліентам! Додам скріни, щоб не думали що це брехня!

Юра
20 июля 2021 в 14:16

Сподобався підхід персоналу до роботи. Все, як домовлялись, БЕЗ жодних "уточнень", "нема на складі", "приїдьте виберіть щось подібне". Доречі, що сподобалось дуже (в інших магазинах не "йшли на зустріч") - компанія погодилась зробити обидва поручні з тумбами і М'ЯКИМ покриттям, оскільки вдома діти, не хотів тої "столєшніци" біля голови. В Епіцентрі і Дубок відмовились від внесення таких змін, бо вони лише перекупи.

Bogdan
24 июня 2021 в 15:04

Компанія працює швидко та якісно. Привозять вчасно і надійно збирають меблі. Нарешті десь можна купити добрі меблі місцевих виробників. Сподіваюсь, що матимуть розширення також і по інших регіонах і на Галичині.

Ігор
21 июня 2021 в 2:20

Шукали ліжечко для дитини. В МебліХіт нам запропонували великий вибір та допомогли швидко і якісно вибрати ліжечко. Рекомендуємо!

Нина
20 июня 2021 в 18:42

Приобрели диван Бремен - 1 через интернет магазин. Менеджер Павло всегда был на связи, оперативно решил все вопросы. Рекомендую!

Olenka
15 июня 2021 в 13:24

Покупкою задоволені. Замовили шафу купе, зробили, доставили швидко. Якістю задоволені. Звертаємось вже вдруге, ще замовили вітальню. Раджу 100%. Сервіс на висоті!

Богдан
10 июня 2021 в 9:31

Нещодавно замовляли для себе кутовий диван Ексо - дуже сподобався, класно вписався в інтер'єр, а тепер вже вкотре звертаємося в МебліХіт, щоб купити диван для бабусі. З нетерпінням чекаємо на доставку!

Юра
07 июня 2021 в 12:02

Доброго дня. Придбли в даному магазині кутовий диван "Елегант". Диван реально елегантний) Дуже гарний, приємний, м'ягкий і просторий. Приємний сон на ньому) Місць для схову вистачає, навіть із запасом) Місце на боковинах заміняє журнальний столик)
Ще й ціна приємна за такий прекрасний диван. Обслуговування на найвищому рівні, Богдан приємний менеджер, допоміг з вибором, про все проінформував. Обіцяли диван за 14-21 дня, а по факту привезли за 7 днів. Дуже задоволені даним диваном.
Також купували в даному магазині рік тому стіл книжка люкс (на фотографії з диваном стоїть). Столом також задоволені. Хороший, якісний і за приємну ціну.
Велике спасибі даному магазину за хороші меблі. Будем завжди звертатись.

Olha
07 июня 2021 в 3:34

После поиска в интернет, остановила свой выбор на диване Веста-1 на сайте МебліХіт, большой выбор продукции, очень понравилась цена, диван идеальный по размерам, красивый, стильный, порадовал сервис и помощь в выборе, доставка до дома. Благодарю менеджера и компанию!

Саша
06 июня 2021 в 9:03

Заказувала диван, дуже за доволена якістю диваном, обслуговування на вищому рівні, все доставлено було вчасно. Обовязково звернусь ще.

Марта
05 июня 2021 в 9:13

Рекомендую цю компанію за широкий асортимент продукції, приємні ціни та якість товарів. Замовлення прийняли швидко. Вже за декілька хвилин після розмови консультант скинув всі підходящі варіанти, а також можливі варіанти доставки та оплати.

користувач
21 мая 2021 в 22:56

Придбали футон в компанії МебліХіт. Дуже задоволені якістю та швидкою доставкою, а також кваліфікованою роботою менеджера Віктора, який допоміг підібрати нам футон за усіма нашими вимогами. Рекомендую

Маріам
18 мая 2021 в 23:22

Доброго дня. Опишу коротко ситуацію. Звернувшись до цієї компанії, моїм запитом було ддвоспальне велике ліжко + матрац. Мене проконсультував МЕНЕДЖЕР МИХАЙЛО. Все було доволі формально змістовно і швидко. Я закинула аванс (1500 грн) і чекала на момент коли прийде моє довгоочікуване ліжко. В процесі оформлення замовлення я відповідала на ряд питань, в точу числі: на якому поверсі має бути ліжко і чи є у під'зді ліфт. Ліфт був. Проходить два тижні +-, мене попереджають за день і на наступний ранок я зустрічаю двох робітників з матрацом і частинами ліжка. Ранок 9: 45. "Пані, матрац не поміщається в ліфт". Питаю що робити. 100 грн поверх. Це прописано десь там в якихось папірцях дрібним шрифтом. Телефоную ДО МЕНЕДЖЕРА МИХАЙЛА. Наамагаюсь зрозуміти чому мене не проінформували? І де мені зараз зранку знайти лишні 700 грн. МЕНЕДЖЕР МИХАЙЛО спокійно беземоційно мені нахамив. Сказав що йому вигідніше просто відмінити замовлення, а не бавитись з незадоволеним клієнтом, який просто намагався бути проінформованим. Хочу зауважити, що при відміненні замовлення АВАНС НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ. Я зрозуміла, що справедливості тут не чекати. Знайшла гроші, аби це швидше закінчилось. За тиждень експлуатації ламелі ліжка зламались. Посеред ночі я опинилась на підлозі. Наступні дня 3-4 дзвінків і очікування поки мене перестануть ігнорувати. В решті решт, я достучалась і мені його зремонтували. Дякую МЕБЛІХІТ І МЕНЕДЖЕР МИХАЙЛО за витрачені нерви. Хочу зауважити нових клієнтів, що половина позитивних відгуків тут написані за "плюшки" від компанії у вигляді бюджетних подушок. Дякую за увагу!

Игорь
18 мая 2021 в 18:09

Замовив шафу купе. Менеджер ввічливий, все зробили в обумовлений термін. Доставили до будинку по області. Співвідношення ціна якість дуже добре. Збирав самостійно. Дякую.

R’n’K
17 мая 2021 в 7:25

З компанією МебліХіт познайомився ще у 2017 році, замовляв стильний письмовий стіл.
Відтоді було замовлено ще два столи і чотири ліжка, офісне крісло і нарешті шафа. Тепер прийшов час і для тумбочок.

Дуже подобається організація меблів по модульним системам, все можна підібрати по стилю. Завжди привітні люди на складі і в офісі, зручно переписуватись в чаті Viber, відповідають швидко. Рекомендую.

Оля
17 мая 2021 в 1:30

Замовляла комод і ліжко СОНАТА+матрас. Дуже задоволена. Привезли все вчасно і швидко зібрали. На всі повідомлення в вайбері відповідали і давали поради. Дуже хороше поєднання ціни і якості. Зараз планую заказувати ще одне ліжко з матрасом. Такщо однозначно рекомендую.
Дякую МебліХіт.

Саша
13 мая 2021 в 12:02

Надзвичайно оперативно знайшли потрібен товар ще й за потрібною вартістю! Дякую вам, Віктор, за допомогу і професіоналізм!)

nadia
09 мая 2021 в 5:19

Диван дуже сподобався, по розміру - якраз саме те, що шукали. Зручний, комфортний легко розкладається
Рекомендую)

Христинка
04 мая 2021 в 4:49

Замовлення в магазині зробили вперше. Задоволена ввічливим обслуговуванням. Швидко та професійно оформили замовлення. Великий вибір товарів. Приємні ціни

Добавить отзыв