UAOTZYV.COM

Інтернет-магазин Кераміс, м. Львів

Адрес Львів, вул. Героїв Упа 73 корпус 10, поверх 2, офис, 10
Телефон +380 (800) 30-44-40
Сайт www.keramis.com.ua/uk
Рубрики Магазин керамической плитки, Магазин строительных товаров, Магазин напольных покрытий, Все для Интернета, Магазин осветительных приборов
Оценка 4.2 21 отзыв
Похожие компании в категории
Лео Кераміка — Львів, вулиця Городоцька, 172
Плиточка — Львів, просп. Червоної Калини, 37
Магазин Азов Галичина — Львів, ул. Тараса Шевченко, 120
АГРОМАТ на Грабовського (Львів) — Львів, Львів Павла, вулиця Грабовського, 11

Інтернет-магазин Кераміс, м. Львів отзывы

21
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Алекс
30 декабря 2021 в 17:47

Замовив дорогу польську раковину, яку не зміг знайти ніде в місті. Доставили напряму від виробника причому вже через неділю. Все прийшло запаковане, гарненьке. З усіма необхідними документами. Потім диввися в інтернеті, то ціна вийшла навіть дешевше аніж в інших містах. Дякую. Всим задоволений.

Саша
30 декабря 2021 в 17:45

Оплатив замовлення 20.07.2021 відправили 31.07.2021. На питання чого так довго не відправляють менеджери лише обіцяли уточнити інформацію і пропадали на цілий день.
Рівень орієнтації на клієнтів.

Alpha
17 ноября 2019 в 16:50

Не приймають замовлення! Львівське відділення не роботоспособне. Звичана ситуація, шоб зробити замовлення у львові треба кинути всі справи на пару днів, і повністю себе посвятити інтернет магазину. Ужас!

Михайло
14 ноября 2019 в 7:54

Отличный магазин. Много образцов разной плитки и ламината, разные производители, большой выбор, а также приятная девушка консультант. Спасибо

Илона
08 ноября 2019 в 16:39

Сьогодні отримала своє замовлення плитки, привезли все вчасно, битої немає, плитка точно така ж як заявлено на сайті, добротна, якісна, дуже красива. З нетерпінням чекаю, коли її почнуть укладати.

Андрей
01 ноября 2019 в 0:34

Так как я занимаюсь тем, что делаю ремонты в квартирах, в этом магазине закупаюсь часто. Качество товаров уже мной проверенно, клиенты остаются довольны. Заказываю сантехнику, керамическую плитку, обои, доставка работает как часы, всегда доставляют вовремя. Спасибо за профессионально слаженную работу!

Unbesiegt
08 сентября 2019 в 8:00

Жахливий менеджмент від Тетяни Макара, яка кидала трубку, хамила і перебивала кожного разу, коли не ігнорувала дзвінки. А ситуація була наступна: домовлялись на один день доставку великого об'єму плитки (ціна теж немаленька, вже була оплачена, як ви розумієте). Подзвонили вранці, сказали, що привезуть наступного дня і не довезуть декор. Ну ок, з розумінням віднеслись до того. Але ми попередили, що мужчини, щоб то тягати (бо доставка в них виключно до під'їзду), будуть лише після 6-ої. О 16-ій дзвінок, давайте забирайте, ми приїхали, щоб водій вас не чекав. Офігіли від хамства, та і хто буде то тягати, якщо всі ще на роботі? На що Тетяна сказала "Не хвилює, значить відправляю водія додому, все". Мусіли дві години нервуватись і ледь не вмовляти привезти ту плитку. Декор мав бути наступного дня привезений окремо, але спочатку знову нахамили і послали куди подалі "я не буду нічого відсилати, їдьте на Пасіки-Зубрицьки", потім тиждень ігнорували і не відповідали на дзвінки, а коли написали заяву в Захист справ споживачів, подзвонила міс Хамло Тетяна Макара і сказала, що привезуть наступного дня. УВАГА! Наступного дня цілий день чекали плитку і. її ніхто не привіз. Добре, що привезли через день, на тому спасибі. Все це тривало з купою нервів, негативу і тепер я розумію, що не вартує Кераміс тих "занижених" цін. А ще раджу читати в Гугл Картах відгуки, бо якби почитала я раніше, то ніколи б не замовила в Керамісі.

Тетяно, а вам варто відвідати курси менеджменту або навчитись банальній культурі. Хоча не знаю чи це допоможе.

Наталя
10 июня 2019 в 14:02

Дуже негативне враження склалося. Купували сантехніку, кілька позицій, на загальну суму 10 000 грн. Менеджер Тетяна на телефонні дзвінки не відповідає і це при 100% оплаті товару. Чекали на товар два тижні, хоч обіцяли, що все отримаємо до тижня часу, в результаті отримали бракований змішувач, який не хотіли замінити, сказали, що це ми пошкодили чи перевізник під час транспортування, хоч явно видно було, що це заводський брак. Потратили купу часу та нервів, але все таки гроші за змішувач повернули. У Керамісі більше нічого купувати не буду і нікому не раджу.

Сергей
02 января 2019 в 23:51

Нещодавно робили косметичний ремонт у ваній кімнаті. Всі необхідні матеріали для ремонту купували в цьому чудовому магазині Кераміс. В магазині досить хороший вибір сантехники, консультанти достатньо професійні та дуже добре допомогають порадами при виборі необхідного товару. Ціни в Кераміс доступні і можна придбати сантехніку на будь який достаток. Рекомендую.

Ирина
30 декабря 2018 в 5:48

В Керамісі обирали плитку для кухні. Зробили ремонт і вирішили покласти плитку, адже це практичніше, ніж шпалери чи будь-яке інше покриття. В цьому магазині доволі не поганій асортимент, є з чого вибирати. Ціни тут середні, як і в більшості магазинів. Доставка була швидкою, все гарно запаковано, надійно. Нічого не побилося, хоча переживали за це) Плитка дуже гарна, ми задоволені!

Вячеслав
29 декабря 2018 в 8:09

В даному магазині ми затарились по повній програмі. Місяць тому робили ремонт і купували тут плитку на підлогу в ванну кімнату, душову кабіну, раковину і біде. Цінами та роботою магазину ми задоволені. Замовлення було доставлене на наступний день після оформлення. Душову кабіну і раковину встановлював власноруч, проблем не виникло. Будемо рекомендувати Ваш магазин друзям.

Олег
21 декабря 2018 в 7:03

В данному магазині робимо покупки уже не вперше. Цього разу придбали ванну Ravak Asymmetric 170x110, з урахуванням знижки вийшла досить демократичная сума. Встановлювали вдома власноруч, проблем з цим не виникло. Магазин працює совісно та оперативно, доставка замовлення була виконана у термін.

Алексей
13 декабря 2018 в 7:42

Ассортимент просто огромный. Унитаз от 400 грн. И до нескольких тысяч. Здесь есть возможность подобрать любую сантехнику исходя из своих финансовых возможностей, что я и сделал. Унитаз взял чуть больше, чем за 1000 грн, на душевую кабинку потратил 5000 грн. Все по совету консультанта магазина. Всем доволен, действительно классную сантехнику купил.

Дарья
07 декабря 2018 в 19:11

Делали ремонт на кухне. В магазине Керамис мы нашли всё, что нам нужно было. Очень удобно, то что здесь большой ассортимент продукции. Мы купили сантехнику, плитку, линолеум. Консультант нам уделил много времени, давал рекомендации, показывал, что где находится. Цены здесь средние, но зато качество товара хорошее. Мне понравился этот магазин) Рекомендуем!)

Юлия
28 ноября 2018 в 23:20

Я наконец-то рада, что мы нашли магазин плитки, где ассортимент отличается разнообразием и в принципе от всех тех магазинов, где мы уже были. Причем понравилось сразу несколько вариантов, но менеджер помог нам определиться. Плитка, которую купили, действительно хорошего качества, смотрится стильно, но брали неяркую, чтобы не надоела через пару дней. Всем довольны.

Eugene
27 ноября 2018 в 10:23

Брали тут плитку для ванной комнаты, когда делали ремонт. Выбор рисунка и цвета конечно поражает - долго спорили с женой. В итоге остановились на бирюзовом. Цены тут приятные, а качество отменное. Также выбрали унитаз на смену старому - респект консультантам - грамотно ответили на все наши вопросы, сравнили модели - помогли определиться. Сервис на высоте!

Serjik
20 ноября 2018 в 19:43

Магазин с очень большим ассортиментом, здесь есть практически все что нужно для дома. Недавно, в детской сделал ремонт и тут купил крутые фотообои с водным миром Komar Marve. Мой сын был в восторге. Они стояли относительно не дорого, а качество у них хорошее. Плюс менеджер сказал, что они легко моются, как раз то что нужны мне было. В общем обои пришли быстро, их поклеил и смотрятся шикарно.

Алексей
15 ноября 2018 в 13:36

Мне нравится магазин. Очень многое покупал здесь когда делал ремонт в доме. Выбор товаров большой, но когда начинаешь сомневаться или не знаешь что лучше выбрать, можно обратиться к менеджерам. Они компетентно разбираются в товарах и подскажут что лучше или выгоднее купить. По ценам тоже нормально, здесь есть все на любой кошелек. Доставку всегда согласовывают под покупателя, не подвели ни разу.

Ирина
14 ноября 2018 в 18:49

Очень понравился этот интернет магазин. Буквально, совсем недавно брали здесь для ванной плитку. Понравилось очень то, что здесь довольно таки большой выбор этого ассортимента. Но под наш интерьер взяли классическую плитку белого цвета. Цены здесь вполне нормальные и адекватные. Также хочется отметить и работу менеджеров, они очень вежливые и компетентные в вопросах.

Мария
04 ноября 2018 в 0:06

Хороший интернет - магазин с широким ассортиментом товара. Здесь я присмотрела плитку для ванной Paradyz Antico 20x60 Bianco. Менеджер меня отлично проконсультировал и заказ оформил быстро. Как и договаривались товар доставили своевременно. Плитка была очень хорошо и надежно упакована и поэтому доставили ее не разбитой, а всю целой. Плитка в ванной смотрится очень красиво.

Добавить отзыв