UAOTZYV.COM

Інтернет-магазин 4 КУТА

Адрес Львів, Городоцька, 128, офіс, 13, 3 поверх
Телефон +380 (97) 447-00-44
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
Сайт 4kyta.com.ua
Рубрики Магазин мебели, Магазин мебели для спальни, Интернет-магазин, Магазин матрасов, Магазин мебели из сосны
Оценка 4.8 35 отзывов
Похожие компании в категории
Будинок меблів — Львів, вулиця Любінська, 92, м
Шляхетні меблі — Львів, вулиця Окружна, 77
Меблі Арт-Деко Львів — Львів, вулиця Героїв УПА, 77
Гранд — Львів, вулиця Богдана Хмельницького, 72

Інтернет-магазин 4 КУТА отзывы

35
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Саша
08 января 2022 в 4:54

Купляла в цьому магазині дитячий диван Віка Сова, дуже задоволена покупкою, красивий диван, якісний та зі стильним дизайном) Обслуговування в магазині на вищому рівні) Менеджер Іванна дуже професійно допомогла з вибором та оформленням замовлення, конструктивно проконсультувала та надала відповіді на всі запитання, які мене цікавили. Менеджери завжди були на зв'язку, диван доставити в терміни які обіцяли) Рекомендую всім.

Саша
10 декабря 2021 в 13:42

Дякую гарно за ліжко. Дуже задоволена. Гарно дякую продавцям за консультацію і за витримку. А також дякую за швидку та не дороговартісну доставку.

Петришак
29 ноября 2021 в 3:07

Замовив у магазині рушникосушку. Запропонували одразу до сушки крани. Зробили на все не погану знижку. Виглядало все дуже класно. Домовились про доставку новою поштою. Так вийшло що я поїхав на море в день коли приїхала сушка. Мав повернутись з моря через 10 днів. Нова пошта написала що після 8 днів платне зберігання, а у магазині сказали що товар повернеться назад якщо його не забрати. Попросив щоб вони продовжили замолвення, то майже до останнього дня вони не давали відповідь чи зможуть продовжити чи ні. В результаті в останній день сказали що продовжили до дня коли я повертаюсь з моря. Про те літак затримали і прилетіли ми вночі. Наступного дня зранку на новій пошті сказали що зворотньої доставки не було оформлено відправником і ніхто не збирався товар відправляти назад. А нервів вже пішло не мало через те що сказали якщо буде зворотня відправка то прийдеться покривати 500-600 грн витрат. Коли забрива посилку при перевірці побачив невеликий пакет з крімленнями і подумав що там крани також є, забрав посилку, але по факту виявилось що кранів у комплекті не має. Зателефонував у магазин, вони сказали що вони все відправили а чому не прийшло вони не у курсі. А цена за два крани близько 1000 грн. У результаті купа потрачених нервів і - 1000 грн.

Наталия
16 июля 2021 в 14:16

Заказывали угловой диван. Выбирали не только по виду дивана, но и по качеству обслуживания. Общалась с многими магазинами до этого, но только здесь была самая внимательная менеджер, поэтому даже не смутила доставка с другого города. Мне помогли подобрать расцветку, снимали видео и делали фото ткани, отвечали на все вопросы и всегда оперативно) Очень благодарна за диван и качество обслуживания.
Всем советую!

Лариса
06 июля 2021 в 10:39

Рекомендую этот магазин! Покупала ванну и панель к ней, девочки посоветовали сифон, все оперативно отправили, отлично упаковали и м доставкой до моего дома получилось из Львова чуть дешевле, чем аналогичная покупка в Харькове. К тому же этой ванной в Харькове в наличие не было, обещали через 3-4 нежели доставить. Благодарю сотрудников за отличную работу и профессионализм!

Саша
03 июля 2021 в 1:42

Отличный магазин с супер ценами! Заказывали ванну besco viya под заказ с предоплатой, немного переживали, признаться честно, так как ещё не сотрудничали с этим магазином, но все прошло отлично! Доставили нам ее в Николаев, причём предложили и сами организовали очень классный и недорогой вариант доставки, мы безумно довольны и благодарны! От всей души рекомендую магазин! Ну и сама ванна - красота) спасибо, 4кута!

Борис
02 июля 2021 в 15:56

Замовляли диван Fabene Elegant, дуже задоволені якістю виконання та обслуговуванням. Диван компактний, дуже зручний. Дякую!

Флеш
30 июня 2021 в 11:33

Отличный магазин, хоть и находится во Львове, есть склады в Киеве и наверное в других городах. Заказывал ванну в Киев, на следующий день в первой половине дня доставка уже приехала, спасибо оперативности менеджерам, рекомендую!

Саша
26 июня 2021 в 10:40

Дуже дякую магазину 4 кута за диван. Якість супер, виконання замовлення швидке, консультація на вищому рівні. Задоволені на всі 100!

користувач
11 июня 2021 в 16:58

Заказывал ванную, изначально уточнил о сроках поставки, на что получил ответ: "ціна актуальна, очікуємо поставку 2 шт. В кінці наступного тижня, одна заброньована під клієнта, іншу можемо забронювати за вами. Термін очікування 1 робочий тиждень".
Спустя неделю ожидания решил уточнить все ли актуально и получил следующий ответ: "має бути на наступну середу-четвер".
Еще через неделю так же задал вопрос о своей ванне и получил ответ о том, что данная компания не может влиять на скорость поставки от производителя:
"Ванна від виробника на польський транзитний наш склад приїхала тільки сьогодні, відповідно ми її не встигли забрати з вчорашньою поставкою, нажаль, на термін поставки від виробника на польський склад ми не можемо вплинути"
Итого ванна приехала на склад в Харьков спустя 4 недели! От изначально обещенных 1-2 недели.
В целом, конкурентная цена в сравнении с другими продавцами а так же качестванная упаковка не смогли оправдать задержку товара на 2 недели из-за которых пришлось откладывать работы подрядчиков.

Марина
09 июня 2021 в 21:42

Купила в этом магазине угловой диван "Fabene Roma". В восторге как от самого дивана, от его цены и работы менеджера. Спасибо огромное еще раз!

Женя
09 июня 2021 в 4:30

Огромное спасибо за шикарный уголок для кухни, прекрасное обслуживание, понимание и подход к клиенту. Я очень довольна Вашей работой. Побольше благодарных клиентов

Микола
25 мая 2021 в 10:32

Замовляли стола в даному магазині. Дуже сподобалося спілкування з менеджером і те як інформували і супроводжували під час доставки товару.

Виталий
05 ноября 2020 в 23:52

Заказывали детский диванчик, т. к. В нашем городе не нашлось подходящей конфигурации. Магазин сам предложил оптимальный вариант доставки, активно участвовал в диалоге, груз приехал в полном порядке.

Slark
27 сентября 2020 в 5:00

Замовляли м'який куток з нестандартними розмірами. Після декількох магазинів в яких нам відмовили з коригуванням розмірів звернулись в 4кути. Тут наше прохання прийняли і виконали, чим ми задоволені.

Сергій
07 августа 2020 в 9:23

Однозначно рекомендую цей магазин. Все чесно, оперативно і професійно. Купляв стіл по повній передоплаті. Відразу ж відправили і відписали. Ціна теж порадувала. Якість обслуговування менеджера Іванка на дуже високому рівні. Залишився задоволеним.

Юлия
06 июля 2020 в 19:25

Спасибо большое! Ваши довольные клиенты! Очень понравился сервис.
Ребята выполнили раньше заявленного срока и организовали быструю доставку.

Максим
01 июля 2020 в 8:05

Замовляли ліжечко для дитини. Консультант Іванка професійно допомогла визначитись з найбільш відповідним варіантом. Замовлення оформили швидко та надіслали рахунок на оплату через Viber. Після оплати отримав замовлення вчасно, доставка була безкоштовна. Товар прийшов без пошкоджень. Ціни хороші, рекомендую!

Зоя
01 июля 2020 в 4:57

Обслуговування на високому рівні, менеджер допомогла підібрати тканину та знайшла недорогу доставку до Хмельницького. Диван дуже сподобався, і дизайн і якість. Дякую!

Татьяна
08 июня 2020 в 18:58

Дуже вдячна консультанту Іванці за увагу, рекомендації, оперативність! Задоволена диванчиком і роботою інтернет-магазину!

Добавить отзыв