UAOTZYV.COM

INSURANCE AUTO IMPORT Експорт авто та мото техніки з США та КАНАДИ

Адрес Львів, Малехів
Телефон +380 (98) 113-01-17
Часы работы
понедельник10:00-19:00
вторник10:00-19:00
среда10:00-19:00
четверг10:00-19:00
пятница10:00-19:00
суббота12:00-17:00
Рубрики Офис компании, Авторынок, Автосалон, Таможенный брокер, Продажа подержанных автомобилей
Оценка 4.8 16 отзывов
Похожие компании в категории
Main Academy — Львів, просп. В'ячеслава Чорновола, 67
ТОВ Гефелє Україна — Львів, вулиця Богдана Хмельницького, 200, 1 поверх
Магазин автозапчастин PartShop — Львів, вулиця Івана Миколайчука, 2

INSURANCE AUTO IMPORT Експорт авто та мото техніки з США та КАНАДИ отзывы

16
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
користувач
07 января 2022 в 18:27

Хлопці спасибі велике за моє авто. Професіонали у своїй справі, відповідальні та надійні. Рекомендую та звертатимусь лише до Вас за потребою.

Саша
04 января 2022 в 18:21

Приганяв авто
Все дуже круто.
Супровід менеджер проводив від підбору до постановки авто на номера!

Мар'яна
03 января 2022 в 0:30

Замовляла машинку у Ігора!

Викупивши авто на аукціоні хотілося чим швидше її отримати, але все в свою чергу, все має свій процес і прийшлося трішки почекати.

Приємно було отримати дзвінок що машина у Львові і тут настав цікавий момент задоволення, коли побачила авто і все ж таки з мінімальними пошкодженнями, як і обговорювалось при замовленні, завдяки професійності працівників які розглядали фотки, провіряли авто по різних сайтах.

Машинкою задоволена!

Раджу скористатися їхніми послугами, і бачити реальні пошкодження автомобіля і реставрувати для себе якісно.

А НЕ купляти де-небуть і не знати які були пошкодження і як відреставрували, тобто "кота в мішку"

Раджу "INSURANCE AUTO IMPORT"

Щоб зрозуміти процес, заїдьте поспілкуйтесь, проконсультуйтесь!

Саша
31 декабря 2021 в 3:18

Компанія досить давно працює в даному напрямку! Швидко розвиваються та надають якісні послуги на всіх етапах доставки авто з США до клієнта! Особиста подяку Ігору, який на початку допомагав з вибором автомобіля у США та супроводжував весь процес до самої постановки на облік мого авто! Машиною задоволений! В майбутньому буду звертатися до хлопців ще

Ярослав
05 декабря 2021 в 0:51

Напевно одна з небагатьох компаній, де дійсно надають послуги. ПОСЛУГИ, від слова служити, служити людям а не тулити. Дуже уважні з підбором, я б сам не звернув би уваги на деякі пошкодження при купівлі, а тут хлопці мало не в киши заглядають. Але найважливіше це людяність. Дякую, хлопці.

Nazar
27 ноября 2021 в 13:43

Замовляв авто в даній компанії. Можу сказати, що сервіс на вищому рівні, доставили все швидко і без проблем (замість 3-х міс. Авто було готове за 2,5міс.). Також хлопці запропонували повний цикл послуг від ремонту до хімчистки салону що приємно вразило і ще раз довело високу якість сервісу. Дуже хороші менеджери і видно що професіонали своєї справи. Так як це була перша покупка з Штатів мав невеликі переживання однак хочу окремо висловити подяку Ігору та Андрію за те що перебували на зв'язку 24/7. Всім щиро рекомендую дану компанію!

Саша
26 ноября 2021 в 22:36

Хорошая компания. Заказывал авто у них. Быстро подобрали, посчитали и выиграли. Цена вышла такая как и считали. Ребята молодцы, всегда на связи. Авто прибыло без задержек. Советую!

Володимир
26 ноября 2021 в 12:14

Замовляли машинку в хлопців у березні. Перше що здивувало - терміни котрі озвучили хлопці (були більшими аніж у інших компаній), хоча після спілкування з знайомими і перечитування технічних форумів стало зрозуміло - терміни справді такі і не можуть бути коротшими.
Далі - цікавіше. Підбирали авто паралельно і здивував рівень деталей на котрі хлопці звертали увагу, і що найцікавіше - замовили машинку котрі я сам свідомо пропустив, і на цей варіант погодився після дискусій з менеджерами (коли приїхала машина зрозумів що оплачуючи послуги компанії - платив за досвід і знання а не лише за вміння відкрити copart чи iaai та відфільтрувати машини)
Ну і фінал:
- бюджет зійшовся (хоча товариші попереджали що варто закладати 10% на непередбачувані ризики. Напевне ці ризики нас обійшли стороною).
- машинку не лише привезли та відремонтували, але й зробили ТО з заміною всіх рідин (звісно що ці послуги проговорювались наперед і оплачувались окремо)

Висновок: хочете замовити авто за нормальною ціною і не сидіти на телефоні з видзвонюванням менеджерів та постійними переживаннями - звертайтесь сюди.

Orest
16 ноября 2021 в 10:25

Компанія працює на вищому рівні, все чітко зрозуміло та якісно.
Особисто замовляв авто в Ігора він допоміг у всіх тонкощах щоб вибрати хороше авто та з економити кошти.
Вже як рік катаюсь без проблем)

Дякую вам!

Артур
16 ноября 2021 в 5:32

Шикарная компания, заказывал из Киева) привезли автовозом. Цена была утверждена и не менялась на всех этапах доставки, что большая редкость у других компаний. Заказывайте смело!

Nazar
17 октября 2021 в 3:32

Купував авто на аукціоні, допомагав менеджер Роман. Задоволений його професійним ставленням, а саме тим що допоміг обрати дуже хороший варіант авто, попередньо показавши таке саме на площадці, і зробивши тест-драйв, тому я вже відчув машину яку вибрали.

Роман зробив дуже точні підрахунками вартості і ремонту. Авто прибуло в такому ж стані як було на фото аукціону.

Рекомендую компанію як надійну на теперішньому ринку!

Jokes
03 января 2021 в 16:15

Хороша компанія хлопці знають свою роботу, професіонали, хтілося б відзначити менеджера Мар'яна підібрав ідеальний варіант автомобіля для мене по термінах і оплаті все точно як і сказали в підсумку зекономив 35% на автомобілі

Віталій
18 ноября 2020 в 5:36

Хочу поділитися досвідом придбання автівки. Якщо коротко - подивились варіанти, замовили, обрали те, що бажали. Потім вже дивились детальні фото, їх було багато. Що сподобалось - від нас не приховували дефекти, на фото все було добре видно, тобто сюрпризів ніяких не сталося. Потім підписали угоду, заплатили страховий внесок, в строк як домовлялись отримали свою автівку саме в тому вигляді, як бачили на фото та очікували. Вирішуйте самі, ми задоволені. Рекомендую, допомогли на всіх етапах!

Black
02 ноября 2020 в 5:59

Хлопці знають свою справу на відмінно) Звичайно, що потрібно мати терпіння, але для того щоб замовити авто з Америки потрібно запастися терпінням, але, на мою думку, воно того варте) машина новенька виходить нижче ринку 30%) думаю терпіння та витримка вартують цього) підбирають авто під ваш бюджет) крч, дуже задоволений цією компанією, буду рекомендувати своїм родичам та знайомим)

Вика
01 ноября 2020 в 17:23

Замовляв машину, повинна була приїхати вже як 2 місяці тому. Чекають смачні сніданки, кидають трубки і повертати гроші не хочуть!

Руслан
27 мая 2020 в 0:20

Послугами компанії задоволений, чекати не люблю (як і всі) але прийшлось, бо непогано з економив.
Знайшли хороший варіант, ретельно перевірили, купили за третій раз і цей третій варіант виявився кращий за тих два попередніх.
Дякую за хорошу тачку пацани, хороших Вам клієнтів.

Добавить отзыв