UAOTZYV.COM

Impero Barbers Salon

Адрес Львів, вул. Кульпарківська, 226 а
Телефон +380 (98) 711-90-11
Часы работы 10:00-21:00
Сайт impero-barbers.com.ua
Рубрики Мужская парикмахерская, Парикмахерская
Оценка 4.8 52 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Impero Barbers Salon — Львів, вул. Кульпарківська, 64а
Impero Uomo. Impero Barbers Salon — Львів, вулиця Фурманська, 9
Похожие компании в категории
Барбершоп Сокира — Львів, вулиця Івана Франка, 46
Чик-чик, Парикмахерская — Львів, вулиця Наукова, 55
Студія краси French Style — Львів, вулиця Кульпарківська, 226а ТРЦ Victoria Gardens (2-ий поверх біля ліфта
FABIⱯN barber space — Львів, вулиця Героїв УПА, 73в

Impero Barbers Salon отзывы

52
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Володимир
15 января 2024 в 18:59

Тц «Вікторія Гарденс»- магазин «Імперіо» барбершоп, деонід, крутий барбер, підстриг так як хтів, щей підібрав стрижку! Круто! Приємна людина, професійний барбер

Тарас
06 января 2024 в 19:44

Я постійний клієнт IMPERO BARBERS, і кожен візит в цей салон - це справжня насолода. Мій барбер, Олег Харко, завжди приймає мене із посмішкою та великою увагою до деталей. Його майстерність вражає, і він завжди враховує мої побажання, доповнюючи їх своїми професійними порадами. Кожен візит - це не лише зручна стрижка чи гоління, але й час, проведений в приємній атмосфері. Дякую IMPERO BARBERS та Олегу за відмінний сервіс і неперевершений стиль!

Ihor
24 ноября 2023 в 4:02

Чудесний салон із класною атмосферою. Олег Харко - шикарний барбер, що зміг перетворити постійно довгу зачіску у коротку й стильну)

Serhiy
05 октября 2023 в 22:36

Барбершоп - це справжній рай для чоловіків, і я повністю задоволений своїм візитом. Ще до того, як сісти в крісло, мене вразила атмосфера цього закладу. Все оформлено з великим смаком, а обслуговування на вищому рівні.

Майстер Павло Кожан - професіонал своєї справи. Він слухав мої побажання, давав цінні поради та зробив чудову роботу з моєю стрижкою. Він виявився справжнім майстром своєї справи. Рекомендую.

Не можу не відзначити також професіоналізм та ввічливість адміністратора. Вона створила затишну атмосферу та відразу прийняла мене з посмішкою. Вона відповіла на всі мої запитання та забезпечила комфортний візит.

Я рекомендую всім, хто шукає високоякісний сервіс та стильну стрижку. Я впевнений, що повернуся сюди знову. Дякую за чудовий досвід!

Назар
26 сентября 2023 в 15:51

Був сьогодні вперше, гарний барбер шоп, всі привітні і приємні. Був в Олега Харко, майстер дуже класний. Так як був у перше в майстра, то запитував поради по зачісці, а він дав гарні варіанти але також і прислуховувався до побажань. Тому я задоволений і рекомендую.

Rul9
19 сентября 2023 в 20:43

Стригся в майстра Андрія Салія. Все чітко так як і просив, стрижкою залишився дуже задоволений. Буду рекомендувати ваш барбершоп друзям та знайомим, а особливо майстра Андрія.

gigi
08 сентября 2023 в 14:41

У вас справжній чоловічий заклад, з своєю особливою атмосферою, позитивним та вмілим персоналом. Особлива увага Павла Кожана вміло запропонує підібрати стиль, як повсякчас виглядати модно, мужньо і впевнено. Дякую за людяність

Саша
14 июля 2023 в 11:45

Дуже дякую майстру Тарасу Мусікевичу, за гарну стрижку для мого чоловіка:) Майстер своєї справи:) Рекомендую:)

пользователь
01 июля 2023 в 21:51

Ваш туйво Павло Кожан дуже сильний чоловік, таке враженя, що сам Бог йому велів стати барбером, робит неймовірну красу)
Ті золоті руки хоч кожен день цілуй!)
Бережіт того хлопца, файний є!)

Alexand
29 мая 2023 в 21:56

Як завжди все на вищому рівні! Смачнюща кава, відмінний сервіс, ввічливий персонал. РЕКОМЕНДУЮ!

Khrystyna
28 мая 2023 в 16:42

Син стригся у майстра Віталія Короля, все дуже сподобалось. Казав, що найкращий майстер, в якого він був. Ввічливий, комунікабельний, приємний, прислухався до всіх побажань і постриг ще краще, ніж очікували. Будемо повертатись ще!

Nazar
27 мая 2023 в 13:14

Я мав неймовірний досвід у Impero Barbershop з барбером Павло Кожан! Він справжній майстер своєї справи. Від самого початку я відчувався впевнено і комфортно, завдяки його професійній та привітній поведінці. Павло Кожан віддавав увагу всім деталям, слухав мої побажання та надавав цінні поради щодо підбору стилю та стрижки, яка підходила до мого обличчя. Я дуже задоволений результатом! Він створив точну і стильну стрижку, яка підкреслила мою зовнішність. Рекомендую всім шукати Павла Кожана, якщо вам потрібна якісна та професійна стрижка. Він - справжній професіонал!

Женя
20 апреля 2022 в 20:36

Дуже класний заклад, де тобі якісно та швидко підберуть стрижку. Самвел - найкращий барбер, дійсно майстер своєї справи. Рекомендую всім.

CTAP
04 апреля 2022 в 10:27

Дуже фахові майстри! Ми постійні клієнти. Мої хлопці (чоловік та двоє синів) стрижуться тільки тут. Майстри салону не лише роблять гарні зачіски, але й допоможуть обрати свій стиль. Рекомендую!

Міша
23 марта 2022 в 18:44

Багато відвідував барбершопів у Львові еле цей найкращий) смачна кава) круті стрижки і ввічливий персонал)

Andriy
12 марта 2022 в 20:16

Я зі своїм сином Лук'яном ходжу сюди стригтися практично від самого відкриття.
Особливо хотів би подякувати фахівцю Андріана Мельнику. Він знайшов підхід до Луки і має дивовижне терпіння.
Однозначно рекомендую!

Саша
23 января 2022 в 23:21

Дуже задоволений робою барбера Ткачика Михайла. Спеціаліст у своїй справі, все робить досконало, завжди є про що поговорити. І просто приємно провести час у кріслі професіонала. У самому барбершопі привітній персонал і смачна кава. Дякую)

Юрий
06 января 2022 в 8:09

Класний салон, відвідувава вже декілька разів. Обєднаний з магазином класичного одягу - це свторює свою атмосферу.

Женя
12 декабря 2021 в 10:44

Як завжди круто постригли - Тарас, класний дитячий куточок з лего та розмальовками! Приємний адміністратор - однозначно рекомендую!

for
21 ноября 2021 в 22:37

Чудове обслуговування, дійсно якісний та стильний стильний асортимент одягу. Всім однозначно рекомендую відвідати магазин, і заодно отримати круту стрижку!

Добавить отзыв