UAOTZYV.COM

Игроленд отзывы

Адрес Львів, ТК Shuvar, просп. Червоної Калини, 36
Телефон +380 (67) 261-08-49
Сайт www.igroland.com.ua
Рубрики Детский развлекательный центр, Развлекательный центр, Парк развлечений, Кафе, Организация детских праздников
Оценка 3.5 44 отзыва
Похожие компании в категории
Дитяча Планета — Львів, вулиця Стрийська, 202
Медик — Львів, вулиця Івана Горбачевського, 24
Веселий Вулик — Львів, СТРЦ Спартак вулиця Гетьмана Мазепи, 1Б, просп. Червоної Калини, 36 А
ЦЕНТР ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ — Львів, вулиця Хуторівка, 28А

Развлекательный центр Игроленд на Червоної Калини отзывы

44
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Юрій
20 ноября 2023 в 15:10

Доброго дня. Жахлива система і відношення до клієнтів! Постійно потрібно з собою носити картки, це вже застаріла система! Ніде такого немає. В других закладах оплачуєш або по номеру тел і проходиш! Коли є бажання в дітей, не завжди є картка з собою. Тому потрібно знову робити 110 картку і за неї оплачувати, якщо немає картки послуги не надаються! Шановний власник змініть систему, бо так втратите своїх клієнтів! І нікому в 21 столітті не будуть цікаві ваші умови! Трохи крокуйте з часом! На все добре! Не вміє персонал вирішувати ситуації з клієнтами!

Кристина
12 октября 2023 в 5:11

Коли не прийду з дитиною, завжди закрита їхня кафешка. Каву з собою не можна, їсти також з собою принести не можна? !? То відкрийте своє кафе в середині! Чесно дістало! За бруд в лабіринтах я промовчу.

Taras
23 июля 2023 в 22:11

Ніби й непогана локація для дитини, але всі автомати не працюють. Дівчата кажуть, що будуть працювати абстрактно пізніше, але невідомо коли, бо на робочому місці їх найважливіша справа- це випити кави

Kateryna
27 февраля 2022 в 21:14

Були запрошені на день народження сюди. Непоганий заклад, багато автоматів, лазанок, загалом Діти- задоволені. На мою думку, занадто спекотно та повітря дуже сухе через кондиціонери. Якщо плануєте провести час в Ігроленді, обов'язково беріть дитині запасний одяг - футболку, шорти та пару шкарпеток або перезувне взуття для зручності.

пользователь
25 февраля 2022 в 6:08

Доброго дня, завітали сьоголні в ІгроЛенд, дитина задоволена ігровою площадкою, персонал на касі привітний, Нестор надав всю інформацію і роз’яснив як все працює, чистота в закладі на 3- (

Олеся
20 октября 2021 в 13:43

Непогане місце для часопроведення.
Потішило що розважальні кімнати розділені на дві категорії, для менших і старших, це дуже комфортно

Alessandra
14 октября 2021 в 17:39

Спасибо за прекрасный праздник для ребенка,
особенно администратору и старшей женщине на кассе ;). Помогли, подсказали и не остались безучастными. Нам понравилось!

Неля
24 сентября 2021 в 7:06

Дитині дуже сподобалось. Були в лабіринті. Поділений для малечі до 3-4 рочків і старший. Погано те що не має пропучкного пункту який може відкрити тільки працівник який слідкує за атракціоном

aaa
20 сентября 2021 в 21:20

Можу сказати, що діти бувають у різних дитячих розважальних центрах Львова, і Ігроленд для них не на останньому місці. Десь посередині. Дуже часто черги на касі. Якщо раніше за наявності бронзової, срібної картки дівчина на касі пропонувала пакет мега плей оплатити одразу з відповідною знижкою (наприклад, не за 600грн а за 540грн з урахуванням знижки срібного рівня- це умовний приклад), то тепер я маю оплатити повну суму, а знижка залишиться на картці, що звичайно невигідно- ігри за цим залишком будуть оплачені повною вартістю. Багато автоматів не працюють, або працюють, але не дають квитки (поки докличешся людину з каси, краще взагалі "забити"), або мають проблеми: кульки -вони ж недорогі, замініть! - мають пом'яті бока, різний розмір і тому не проскакують в зону, де їх має взяти дитина і кинути, тож батьки мають пильнувати і вдосконалювати цей процес самотужки. Автомат, що витягає іграшки (одна з найдорожчих розваг, зауважте!), взагалі не починає працювати над іграшками, тягне лише з зони цукерок (дивно, правда?). Я можу написати і про інші проблеми сьогоднішнього візиту, але вони однотипні, і мають один ітог- діти пробули там від сили 50 хвилин, хоча я планувала залишити їх там хоча б години на дві, і попросилися в кіно бо "тут вже не цікаво".

Анатолий
12 сентября 2021 в 11:21

Вже багато дитячих розважальних центрів перейшли на безлім.
Треба міняти цінову політику та підхід до клієнтів.
А в цілому дитині подобається там бавитись.

Наталия
09 сентября 2021 в 11:09

Сьогодні ДЕНЬ Незалежності України-30! Як мама хочу висловити безмежну ПОДЯКУ в організації СВЯТА в ІГРОЛЕНДІ. МАЙСТЕР КЛАС-особлива подяка і неймовірні враження від ДІТЕЙ ‍️‍️
Дуже драйвове паперове шоу з емоціями ДІТЕЙ, і сюрпризом на завершення!

Юлия
01 июля 2021 в 12:39

Были впервые в зоне для самых маленьких, нет чего- то, что понравилось бы там. Все старое, грязное и ушатаное. Даже та же игровая комната " Веселий вулик" лучше за эти деньги, только еще есть батуты, лабиринты, игрушки, большой конструктор и тд. Ну а это реально полный отстой.

Ірина
16 мая 2020 в 19:28

Дітям тут подобається, щоб погратися. Краще йти сюди у будні дні, так як у вихідні нереально багато людей.

А от забави тут справляти більше точно не буду.
Справляли доці тут день народження.
Були мами з дітками. Дітям як завжди було весело, проте я особисто була шокована з надзвичайно маленьких порцій меню, яке замовили.
Принесли велику тарілку з м'ясною нарізкою, а на ній зовсім мало, ще й прозорих шматочків м'яса, однозначно не та вага, яка була вказана у меню.
В кінцевому результаті - пустий стіл, аж встидно було перед батьками.
Витратили купу грошей, а перекусити небуло чим.
А вартість компоту зі сушки - це ж нереально, щоб так коштував компот.
Зірки додала лише за те, що дітям було весело.

хлопчик
16 мая 2020 в 0:22

Не розумію великої кількості негативних відгуків про це місце, але можливо через те, що буваю тут дуже рідко і мене все влаштовує! Тут класно, можна відпочити з дітьми і відсвяткувати день народження, локація хороша, оскільки ігроленд розташований неподалік від центру. Стосовно цін - то на 100 грн на 1 людину можна спробувати 4-5 автоматів різних, але потрібно мати з собою картку учасника! Якщо її немає - то доведеться купити її, бо без неї ніяк!

Іванка
08 мая 2020 в 8:12

Дітям однозначно весело, але останнім часом зміни не в кращий бік. Ціни підняли захмарні, а послуги обмежені. Колесо фортуни завжди крутили іменинники безкоштовно, тепер обов'язково поповнити картку від 100 грн. Коли роздають акційні флаєри, ними неможливо скористатися, без виконання певних умов. Персонал відправляє постійно від одного до іншого, прийдеться побігати щоб щось взнати. У Львові є багато кращих закладів за меншу ціну, які дбають про клієнтів.

Alan
27 апреля 2020 в 3:19

Чудовий відпочинок для сім'ї. Можна відпочити і розважитись. Хороше нововведення - дверцята на замочку, які не дають діткам розбредатись із ігрової зони.

Olena
17 апреля 2020 в 22:59

Гарне місце)
Привітний пррсонал, та хороші умови)
Чисто, гарно та завжди для малят дуже емоційно)
Та і дорослі там найдуть чим себе зайняти, адже всі ми родом з дитинства)

Анна
15 апреля 2020 в 2:17

Мне не понравилось, малой тоже. Может потому, что это был выходной и детей было море, не протолкнуться. Неоправданно дорого. Больше не пойдем

Міша
13 апреля 2020 в 19:44

Кльове місце.
Є куди дітей зводити.
Мінус: що діти можуть спокійно вийти в торговий центр.

Марина
08 апреля 2020 в 1:01

Діткам завжди подобається в такому місці. Буває тісно, але це і так зрозуміло, що краще на свята не пхатися туди де багато людей і дітей. Щодо рулетки, то ми запізнились на 5 хв. Бо там за годину до закриття треба використати можливість. Ми через пробки спізнились, дитину налаштували на те що може виграти приз. Перлись з далека, але курка на місці сказала що система в них така. І це зіпсувало не дитині, а мені настрій. Я не бачила таких умов відразу. Попереджайте в смс. і про такі речі. Бо, якщо людина працююча і хоче встигнути в будній день завести спеціально на Вашу фішку закладу іменинника? ! То Ви її закриваєте швидше чим самі йдете. Щодо кухні, їсти можна, теж тормозять чи тормозить один і бармен він і офіціант. Не деградуйте з персоналом, я розумію що вони втомлені молоді за копійки працюють. Стимулюйте своїх працівників високими бонусами, навчайте посміхатися. Всі вони працюють з дітьми і з батьками. Рейтинг Вашого закладу помітно падає. Мусите дорогі власники і душу вкладати не тільки гроші дерти. Багатодітним сім'ям скидки потрібні. В мене їх троє. За годину добряче приходиться викластись.

Добавить отзыв