UAOTZYV.COM

Иерусалим отзывы

Адрес Львів, вулиця Мечникова, 39
Телефон +380 (98) 421-40-76
Часы работы 11:00-20:00
Сайт www.kafejerusalem.com
Рубрики Кафе, Семейный ресторан
Оценка 4.5 38 отзывов
Похожие компании в категории
Аякси — Львів, вулиця Володимира Великого, 29
Рыжий Кот — Львів, вулиця Друкарська, 4
Львівський потяг — Львів, вулиця Чернівецька, 21
Львовская копальня кофе — Львів, площа Ринок, 10

Кафе Иерусалим отзывы

38
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Настя
21 сентября 2023 в 12:12

Кухня цього ресторану - це їжа, яку б ви приготували собі вдома, якби готували, як Боженька. Вона має м'який, приємний смак нормальної їжі: не забагато олії, не забаго якихось соусів, спецій, солі, які її псують. Коли я питала, чи є в страві часник, мені сказали, що так, звичайно, і прибрати не можна. Я очікувала, що принесуть щось, від чого в роті буде явний присмак. А вийшло так, що я вишукувала той смак часнику і не знайшла. Величезні порції неймовірно смачної, складної їжі за (як я розумію) старовинними рецептами. Я в захваті! Наразі маю деякі проблеми з травленням і ні від однієї страви мені не було погано.
Замовляла рублений форшмак і кеббех.
Процвітання закладу!

Екатерина
16 сентября 2023 в 20:30

Обережно, великі порції) Дуже смачно! Рекомендую форшмак, шніцель та котлети з качки. Гостинна, затишна атфосфера. Набагато кращє ніж безліч туристичих ресторанів у центрі.

Светлана
13 сентября 2023 в 4:55

Все би нічого, непогані на смак страви, адаптовані під місцевого споживача. Тому якщо ви бажаєте скоштувати реальну кухню Ізраїлю - то Не сюди.
А ось що спонукало написати відгук - то це нереально доооовгий час очікування страв. По годині на кожну. Ну і пояснення сервісу щодо того - невиправдані (

Влад
28 августа 2023 в 20:53

Обов'язкове до відвідування. Неймовірно затишна, я би сказав - домашня атмосфера. Швидке та приємне обслуговування. Меню з традиційною єврейською кухнею. Все дуже смачно. Інтер'єр теплий та затишний

Piligrim
23 августа 2023 в 23:58

Дуже атмосферний заклад зі смачною домашньою їжею. Божественний паштет з грінками! Ціни недешеві, але у Львові всюди так (Інтер'єр чудовий, дуже автентичний, з душею, а не так як модні заклади - всі, як під копірку.

Алексей
22 августа 2023 в 13:05

Очікували страви більше як 1.5 години. Мезе закуски смачні, але хумусу там не було, якась пародія. Рекомендуєм кухарям переглянути ютуб видео як приготувати хумус та подавати як треба. Тхіна - ще більш менш. В цілому асортимент Ізраільскої кухні - малий. Більшість страв - не Ізраільска кухня, та навіть не арабська.

Про сервіс взагалі немає про що говорити, весь час просиділи з брудним посудом та пустими бокалами. Хоч окрім нас було ще два столики.

Olyan
20 августа 2023 в 15:22

Дуже атмосферно та по домашньому
Грибна солянка і справді богічна
Хумус, фелафель, бабагануш, фаршмак-все дуже смачно.
Щирий рекомендасьйон - це медовуха, в саме серденько)
Обслуговування чудове

Алексей
13 августа 2023 в 3:19

Усе нереально смачне! От прям усе! Брали грибну солянку, фалафель, мезе, фаршмак ну і звичайно медовуху, вона заслуговує особливого визнання! Душе душевно і по домашньому. Однозначно рекомендую! ️️️️️

Оля
14 июля 2023 в 10:28

Неймовірно смачна їжа, яку б не взяли) найсмачніший шніцель, який коли-небудь їла) лабне з персиком, мезе, хумус з грибочками, шніцель, кнафе. Ще дуже хочемо короп спробувати.
До власників, прошу перевірте чи проходять чайові по qr-коду, я тримачі пробувала двома різними картками і помилка. Чоловікові пішло.

Ирина
25 июня 2023 в 5:21

Дуже затишне та атмосферне місце, одразу видно що це сімейний ресторанчик.
Їжа дуже смачна, порції справді великі. Проте і ціни відповідні. Місць не дуже багато, здається 4 столики (один з яких може бути на 6 людей). І заклад працює до 20: 00, якщо ви прийдете за пів години до закриття, скоріш за все кухня буде вже закрита. Не сказала б що це мінуси, скоріше особливості які тільки додають атмосферу домашнього закладу
Великий плюс у літню пору - прохолода в приміщені

Yurii
15 июня 2023 в 18:16

Приховане варення єврейської кухні. Неперевершений досвід, ніж будь-який інший у місті. Повірте, кращого фалафеля чи хумусу в такому затишному кафе ви не знайдете.

Анастасия
04 апреля 2022 в 0:36

Чула дуже багато хороших відгуків про цей заклад і через те, мабуть, мала завищені очікування.

Перше з чим ми стикнулись - непривітна офіціантка. Ми дуже довго чекали поки нам принесуть меню, хоча крім нашого було зайнято лише 2 столики. У страві моєї подруги була волосина (страву замінили без проблем).

Я замовила фалафель з хумусом, пітою та овочами. Фалафель був дуже смачний! А овочі трохи втомлені. Порція доволі велика. Але і ціни тут також дуже високі.

З плюсів: автентичний інтер’єр, багато деталей, які хочеться розглядати, красивий посуд.

В ресторані небагато місця, тому краще завчасно бронювати столик.

Ангелина
30 марта 2022 в 12:48

Дуже затишне місце з неймовірно смачною їжею! Офіціант доступно розтлумачив нам всі невідомі позиції в меню, і кожен залишився задоволеним зі свого замовлення, дякуємо!

Антонина
24 февраля 2022 в 9:03

Дуже смачно і атмосферно. Заклад маленький, відчуваєш себе, ніби у когось вдома. Надзвичайно приємний персонал, з легкістю порадить, що замовити. Страви смачні, відчувається, що приготовані з душею. Розташування, звісно, взагалі не центральне, але це місце просто worth visiting.

Екатерина
07 февраля 2022 в 19:52

Це заклад, в який хочеться повернутися.
Дуже приємна і затишна атмосфера у закладі.

В мене було відчуття, що я прийшла на обід до друзів, які дуже добре до нього підготувалися і вклали всю душу, традиції та історії.

Заклад невеличний, кілька столиків, і дуже затишно.

Щодо меню, то є і закуски, і гарячі страви, і напої, і десерти.

Дуже приємні власники закладу. Так, і дуже підкупає, що вони приймали в нас замовлення, розповідали історії.

Я обрала більше страв, але на жаль, не запам'ятала їхніх назв, тому вирішила викласти сет закусок. В ньому багато смаків. Кожен з них - символ Середземномор'я, і наскільки я зрозуміла, традиційний для єврейської кухні.

Кожна тарілочка - це окремий смак, що нагадує про території, де він з'явивився.

Особисто мені найкраще смакувала муххара - соус з червоних перців і хумус з тепленькою хрумкою пітою.

З задоволенням завітаю ще та пораджу друзям!

Марина
01 февраля 2022 в 20:57

Безсоромно смачно! Замовляли гарбузовий шніцель та фалафель з хумусом та овочами і були дуже приємно вражені. Свіжі овочі та хрустка зелень чудово доповнюють основу. Вегани та вегетаріанці теж не залишаться голодними. Затишна атмофера та привітний персонал. Однозначно повернемося)

Жанна
20 марта 2020 в 8:56

Затишня домашня обстановка. Ціни доступні. Можна достатньо плотно та смачно поїсти за не великі гроші.

Dmytro
08 марта 2020 в 0:10

Надзюча смачна кухня, привітні люди, привабливі ціни. Чудове, затишне, сімейне кафе де страви мають чудовий смак а тебе як клієнта цінують.

Регулярно відвідую Iyerusalym і на 100% рекомендую своїм усім своїм друзям.

Alphavit
12 февраля 2020 в 19:31

Приехали в воскресенье пообедать. В 12 часов дня кафе закрыто. Хотя указано, что работает с 11 часов. Ни таблички, ни новости в социальных сетях. Зря тратили время. Увы.

Светлана
07 февраля 2020 в 6:58

Одно из любимых мест во Львве, уютное, атмосферное, гостеприимное, и еда тут очень вкусная! Куриный шницель огромный, очень аппетитный, к нему капусточка и салатик из картошечки и соленого огурчика) чуть вместе с вилкой не съела)

Добавить отзыв