UAOTZYV.COM

Idermic отзывы

Адрес Львів, вулиця Стрийська, 108
Телефон +380 (67) 000-01-97
Часы работы
понедельник09:00-20:00
вторник09:00-20:00
среда09:00-20:00
четверг09:00-20:00
пятница09:00-20:00
суббота10:00-19:00
воскресенье10:00-18:00
Сайт www.idermic.com.ua
Рубрики Косметологическая клиника, Косметолог, Клинический мониторинг, Дерматолог, Центр по уходу за лицом
Оценка 4 41 отзыв
Похожие компании в категории
Папілон / Лазердей — Львів, вулиця Петра Дорошенка, 42
Центр косметології Shine — Львів, вулиця Івана Франка, 69
FISHMASSAGE.ua AquaPark Lviv — Львів, вулиця Княгині Ольги, 114

Косметологическая клиника Idermic отзывы

41
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Оксана
18 февраля 2024 в 0:38

Негативний досвід отримала після процедури фототерапії ipl в клініці Idermic 16.02.24 р проводили процедуру після якої вийшла червона і набрякша але це нормальна реакція сказала лікар Вікторія, вийшовши на рецепції записалась на наступну процедуру, купила всю доглядову косметику яка була рекомендована.
На наступний день набряк був більший аж під повіки, відправила фото лікаря вона сказала це нормально, порадила далі зволоження кремом який прописала. До вечора набряк був ще більший і я охрипла знову іі набрала і це вона сказала нормально, я уточнила можливо крем не підходить скинула їй фото щок бурякового кольору і уточнила чи можна випити щось від алергії, оскільки голос охрип вона запропонувала на наступний день приїхати до неї. В неділю зранку я її набрала, оскільки ще більше охрипла і набряклість пішла на шию і повідомила, що їду у лікарню, вона кинула номер лікаря яка мене може оглянути. У лікарні мене оглянула ця лікарка, відразу прокапали гормоном, антигістамінними препаратами і відпустили додому, виписавши лікуання. До вечора ще гірше почала хрипіти зв"язалась з лікарем, на що вона сказала приїхати в лікарню, де на червоній зоні мене огянули і поклали в стаціонар. Як наслідок у мене гостра алергічна реакція по типу Квінке, яка пішла на слизисту, тому + гострий кон"юктивіт, хрипота в горлі, через гормони піднявся цукор в крові та креатинін і далі шлунок загострився. Можливо, млікар не міг передбачити таку реакцію, але коли я скидаю фото і говорю про те, що охрипаю більше, можна було відразу скерувати в лікарню, а не говорити, що це нормальний набряк. Коли попросила щоб зі мною зв"язався менеджер мені передзвонили де сказали, що ніхто не винен в даній ситуації, запропонували приїхати на огляд до них, але думаю з зрозумілих причин я відмовилась.
Про свій досвід можу сказати одне неприємне ставлення з боку керівництва IDERMIC, зверхнє спілкування і відповідальність за дану ситуацію вони і не думають брати. Шкодую, що перед тим, як записатись до них у клініку не прочитала попередні відгуки клієнтів.

Олена
11 января 2024 в 2:22

Прекрасний і кваліфікований спеціаліст! Отримала масу задоволення від візити, Христина дуже професійний лікар, пояснювала все дуже детально, після чого взагалі пропав страх перед процедурою!

Андрей
30 ноября 2023 в 17:24

Дуже вдячний доктору в якого був. Дівчатам які працюють у клініці. Був приемно здивований коли мені сказали що з військових гроші за послуги не беруть. Роблять безкоштовно. Дякую вам.

В'ячеслав
29 октября 2023 в 5:27

Однозначно рекомендую. Ходить вся сім'я і дуже давно. Кваліфікація всього персоналу на вищому рівні, бо неоднарозово задавав дуже коварні питання лікарям.

Sofiya
25 сентября 2023 в 14:38

Я ставлю під питання кваліфікацію ваших дерматологів. Виписують лише ліки/мазі на гормонах, що абсолютно халатно і непрофесійно (якщо у вас шкірний висип чи захворювання, краще не звертайтесь туди). Друга річ - лікування акне. Тут теж дуже багато питань до ваших дермакосметологів чи як ви їх називаєте. «Лікарку» не цікавило взагалі який тип шкіри у мене, які у мене реакції на певні продукти. Виписала все найдорожче що тільки існує на ринку і виписала всі агресивні мазі, які тільки є. Коли я сказала, що в мене опіки після них, відповідь була «вводьте їх поступово». А от до лазерної епіляції претензій немаю. На це можете йти.

Юлія
20 сентября 2023 в 18:15

Проводили видалення невуса і папілом чоловіку - повністю задоволений, якісно і професійно. Сервіс на вищому рівні. Ніхто нічого не навязував, все пояснили що треба, чого не треба і що очікувати далі Обов'язково повернемося і не один раз. Дякуємо.

Оля
04 августа 2023 в 4:13

Видаляла дві невеликих родимки на обличчі. Одну родимку видалили не повністю, тепер потрібно ще раз травмувати шкіру на обличчі.

Марія
21 июля 2023 в 7:02

UPD: Перезвонили, перепросили і переписали на іншу дату на безкоштовну послугу.

Записалася по номеру телефону, а менеджер запис не створив напевно. Коли приїхала на процедуру, то сказали, що мій візит скасований. Потрачений мій час, в ситуації так і не розібралися хто скасував, як і чому. Лікаря звісно на місці не було і в процедурі мені було відмовлено. Високий сервіс!

Маряна
16 июля 2023 в 1:42

Доброго дня, була на лазері на стрийській 6 разів, на жаль результату 0,12 тисяч гривень просто пішли на вітер, хоча в мене чорне жорстке волосся, але лазер його не зміг забрати. Один плюс це персонал привітний.

Лена
01 июля 2023 в 3:30

Матеріали з якими працюють досить на високому рівні. Щодо самого сервісу - якось не пішло. Домовились з лікарем (пані Юлія Тк.) про використання одних матеріалів - а виявилось використалися інші. Бо лікар собі вирішив) В неділю лікарі без асистентів тому почали прийом повністю непідготовлені)

Дуже просила просила візит у досвідченішого, адже планую ходити не один раз. Шукаю свого косметолога, на жаль треба пробувати ще місця.

Ірина
06 июня 2023 в 5:15

Дуже задоволена результатом
ботулінотерапії, яку виконувала лікар Горін Вікторія. Ефект зауважила вже через 2 дні! Професійний підхід, приємна
атмосфера. Рекомендую:)

Також виконувала контурну пластику губ, довго сумнівалась чи робити, але це любов я в захваті від результату, губи ідеальні! Якщо то тільки idermic

Ірина
16 мая 2023 в 10:23

Дуже задоволена результатом
ботулінотерапії, яку виконувала лікар Горін Вікторія. Ефект зауважила вже через 2 дні! Професійний підхід, приємна
атмосфера. Рекомендую:)

користувач
02 января 2022 в 12:38

Неймовірно гарна і стильна клініка! Сервіс теж на висоті, персонал дуже привітний і приємний. А сама процедура дуже класна! Не могла повірити колись, що всі зони можна завершити за 20 хв
Це було прекрасно!

Саша
08 октября 2021 в 11:08

Відчувається компетентність, професіоналізм і довіра до лікаря, а це насправді найважливіше, досить комфортно попри саму специфіку даною процедури, простими словами, не відчуваю ніякої невпевненості, страху чи дискомфорту, все прекрасно, я задоволена

Женя
15 сентября 2021 в 7:38

Дуже задоволена Анастасією️Такої хорошої та привітливої ще не зустрічала? Задоволена що потрапила саме до неї?

Кристина
15 сентября 2021 в 3:28

Була у цій клініці 3 рази.
1. Консультація яка тривала навіть не 15 хвилин, тільки подивились на мене і сказали що у мене акне і що я тепер постійно мушу знаходитись під контролем лікаря, без жодних аналізів назначили мені недешеві препарати, якими я користувалась майже 3 місяці і вони мені зовсім не допомогли
Другий раз за рекомендацією "лікаря" прийшла на пілінг. Покращення звісно ж не було, тоді вже назначила мені інші препарати і сказали що мені потрібно пройти курс антибіотиків 2 місяці. Знову ж таки курс антибіотиків в 2 місяці без жодного обстеження і жодних аналізів, це як пальцем в небо. На що вони мені відповіли що їм для такого назначення не потрібно жодні аналізи і обстеження, пропивши курс в 2 тижні. Мені стало відчутно погано, загальна слабість, часті позиви в туалет, загалом це був жах.
Задавала різні запитання через інстаграм лікарю Олені на що отримала короткі відповіді, таке враження що мене просто послали вона сказала що всі запитання обговорим на консультації
Не витримала пішла до іншого нормального дійсно лікаря дерматолога яка сказала зробити УЗД і назначила інше лікування. Сказала що не бачила сенсу взагалі мені пити антибіотики.
Третій раз прийшла до "лікаря" Олени і почула від неї що я не дотримуюсь рекондацій і в неї нема часу відписувати мені
Висновок ніколи ніколи не звертайтесь у цю клініку за лікуванням у них написаний один протокол лікування для всіх і їм обсолютно всеодно те у вас чи ні. Вони не лікарі і не вміють лікувати, просто всім однакове пхають, а вдруг поможе.
А на УЗД виявили в мене застій жовчі, назначили препарати і зараз висипання вже проходить.
Будьте обережні з своїм здоров'ям!

Яна
12 сентября 2021 в 15:58

Пепше враження про лікаря, людина яка викликає довіру, дуже позитивна та відкрита, крім цього надзвичайно компетентна, професіонал своєі справи. Дуже задоволена, маєте сталого пацієнта

Alessia
13 августа 2021 в 13:48

Була на процедурі видалення судинних зірочок на обличчі у косметолога Олі. Отримала чудовий результат вже після першого візиту (процедура проводилася на якісному обладнанні, якого в Україні дуже мало). Консультація була професійною і конкретною, косметолог Оля призначила досить бюджетні аптечні засоби. В клініці привітний, професійний колектив, якому можна довіритися. Дуже дякую <3

Галя
03 августа 2021 в 4:52

Була на обстеженні у трихолога Гладун Марти. Кваліфікований спеціаліст та чудова людина. Задоволена на всі!

Уляна
27 июля 2021 в 4:02

Рада що найшла клініку idermic
Привітливий колектив, працюють професіонали своєї справи
Дуже задоволена результатом лазерної епіляції (маю з чим порівнювати, тому що була перед цим у іншій клініці та такого результату як після візиту idermic не замітила)
Безболісно, ефективно
Рекомендую

Добавить отзыв