UAOTZYV.COM

Hyundai Авто Лідер Захід

Адрес Львів, вулиця Липинського, 36
Телефон +380 (67) 242-42-00
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота09:00-15:00
Сайт hyundai-lviv.com
Рубрики Автосалон
Оценка 3.2 26 отзывов
Похожие компании в категории
Ford Велет Авто — Львів, вулиця Липинського, 50в
Ера — Львів, вулиця Липинського, 36
Офіційний дилер Mazda — Львів, вулиця Липинського, 50Б
FIAT НІКО-Захід — Львів, вулиця Липинського, 50Б

Hyundai Авто Лідер Захід отзывы

26
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Максим
10 октября 2023 в 12:27

Доброго дня! На даному сервісу обслуговую своє авто Hyundai Santa Fe не один рік. Багато читав, та чув різних відгуків про даний сервіс. Від себе хочу сказати, що персонал тут підібраний винятково з професійних, та добропорядних людей. В них немає жодного питання, яке б вони не змогли не вирішити. Підхід до справи не стандартний, до кожного клієнта (авто), індивідуальний! Персонал вміє пояснити, порадити (а не впихати непотрібні роботи та запчастини для того щоб отримати відповідну платню з клієнта). Особливо хочу відмітити і порадити майстра Володимира (золоті руки), та менеджера Любомира! Це люди які проведуть кваліфіковану консультацію, та увійдуть в положення клієнта, чим забезпечують довіру до даного сервісу! Дуже дякую керівництву за таких працівників! З повагою!

Андрій
17 января 2022 в 3:46

Дуже коротко) - не рекомендую у жодному разі. Обїжайте боком цю КОНТОРУ. Кваліфікованість обслуговуючого персоналу - 0. Вартість послуг в тричі вища за ринкові (нормогодини відрізняються від факту робіт в 3-4 рази - по документах мають робити 50 годин а роблять за 9-10 год. - і Ви за це все звичайно заплатите). Лояльності немає взагалі ніякої (ні таки є - витративши +11 тис грн. - якщо напартачили - запропонують бонусів на грн 200-300 но це ще не точно). Мета номер один для здерти гроші - а решта вже Ваша проблеми!

*
Привіз авто/залишив на сервіс - папір ніякий не видали.
Привіз запчастин більше 20 одиниць - ніхто навіть в кульок не заглядав (прийняли як то кажуть на око) - папір ніякий не видали.
Попередню вартість робіт не оцінили і не довели до мене.
Про факту проведених робіт в принципі не звітували. А рахунок виставили по факту закінчення. На всі претензії - одне Вибачте.

Якщо авто не на гарантії - побережіть свої гроші і нерви - шукайте альтернативу!

Андрей
01 декабря 2021 в 22:33

Сервіс високого рівня, відношення на рівні та ввічливі люди. Обслуговую авто кілька років поспіль, завжди все чітко, вчасно у визначені терміни.

Roland
01 августа 2021 в 14:03

Приємно вражений ставленням до клієнтів і саме підходом до клієнтів!
Дуже затишний автосалон! Є всі опціі якщо ви очікуєте на сервіс чи ще щось. Різні зони (робочі місця для айті працівників, просто релакс зона для клієнтів і виставкова зала) навіть можеш споглядати на екрані тв як ремонтують твоє авто!
P. S. Окрема подяка Олегу та Ігору за крутий тест-драйв Hyundai Santafe приємно здивувало авто! Дякую!

користувач
30 июля 2021 в 9:14

В п'ятницю зранку, 21.06.2021р, приїхав на авто (Hyundai Santa Fe, 2008 р. В.) на сервіс почистити клапан EGR, так як за декілька тижнів до цього там же була проведена діагностика і до рекомендацій була запропонована дана процедура. Приїхавши ввечері забирати авто, проблема не усунулася, а, навпаки, поглиблилась. Як пояснювала менеджер, справа, швидше за все, в форсунках і потрібно проводити дороговартісні маніпуляції. З горем пополам доїхавши додому (чого не було до приїзду на Hyundai), поставив авто і запланував поїздку на наступний день на інший сервіс (не Hyundai!). На ранок авто вже прийшлося буксирувати, так як воно просто не їхало. На сервісі, після діагностики, сказали, що згорів клапан EGR, який ніби як чистили на Hyundai. Було прийнято рішення замінити клапан. Після цього (а пройшло вже більше 2 тижнів) проблема не поверталася. Постає одразу 2 питання: яким чином проводилася чистка клапана EGR, якщо він був згорівший, і для чого пропонувалася робота по обслуговуванню форсунок, якщо після заміни клапана EGR проблема усунулася?
P. S. Не робитиму рекламу другому сервісу, але це не гараж якогось дяді, а сертифікована станція. Усі документи щодо проведених дій з обидвох сторін, рекомендації менеджера Hyundai щодо форсунок, в наявності.

Владислав
19 июля 2021 в 8:44

Мені загалом подобається тутешній сервіс. Усе виконується вчасно. Персонал уважний, привітний і люб'язний та, що важливо, без надлишку. Автівки, зрозуміло, Hyundai і це вже певний доволі чітко визначений сегмент. Насправді, шкода, що зараз в асортименті немає Hyundai Sonata - як на мене, ця автівка по якості виконання салону, характеристиках зручності, комфорту та технічним якостям ще й у порівнянні ціна/якість є чи не найкращою у лінійці Hyundai. Наприклад, зараз у 2021 році одна з цікавинок по дизайну - це Hyundai Kona, у комплектації N-Line зовні дуже симпатична, втім по якості матеріалів у салоні, так само як і більшість інших моделей, поступається моделям Sonata навіть 5-8 річної давнини. Бажаю українському Hyundai знову звернути увагу на Sonata - там у нових комплектаціях є моделі просто бомба!

Viсtor
16 июля 2021 в 18:06

Купили машину, настав час міняти резину на колесах, резина вже ремонтована. Автомобіль точно новий? Також є місця підкрасу біля дверних ручок з мусором. Я розумію, що вже нічого не докажеш, машину приймали вечором, цього побачити не могли (так як відповісти Вам не можу, на Вашу відповідь. Автомобіль куплений у Вас, скоро будем у Вас на ТО, де ще раз задому ті самі питання. Автомобіль би забрали в любому випадку, просто не дуже приємно, коли знаходиш якісь дефекти. Можливо він стояв в салоні, через це підкрашували біля ручок. Але пробите колесо?

angular
12 июля 2021 в 13:27

Такий галімий сервіс ще треба пошукати. Що би у Вас не трапилось у них завжди знайдуться відмазки - самий ненадійний партнер при купівлі авто, тре все самому перевіряти до підписання, також якщо завтикаєте з ТО то уроди даже не подзвонять ненагадають, зато потім будуть задрачувати дзвінками з дешевим оглядом так що гарантію запийте водою проте приїзжайте до нас бо ми хороші) Стосовно покраски завжди радть їхати в тойота центр) а і ще ці рагулі випускають платінум картки, видають при купівлі авто, а потім через деякий час міняють лейбу і кажуть що картки не дійсні) короче кончена контора де може тільки заміна шин норм)

Володимир
25 июня 2021 в 11:12

Робив в Вашому СТО геометрію коліс, дуже приємно вражений від сервісу і професіоналізму. Приємний персонал.
Був заздалегідь записаний на сервіс, автомобіль взяли на СТО без жодних запізнень. Мінімум затрати часу і якісно зроблена робота.
Дякую за хорошу якість послуг.

Михаил
22 июня 2021 в 14:01

Дуже хороший сервіс, привітні менеджери, супроводжували у процесі замовлення деталей та подальшому ремонті, рекомендую!

Орися
13 марта 2020 в 14:40

Скажіть будь ласка чому продаєте машини на літніх колесах зимою? Тобто коли береш повне каско в зимовий період, тобі віддають машину зимою на літніх колесах? Як таке можливо? Чому салон не передбачає зимових шин?

Юрий
12 марта 2020 в 2:15

Шкода, що на сервісі немає можливості оплачувати послуги через картковий термінал як за послугу, а не переказом на картку.

Soviet
04 марта 2020 в 9:30

Хороший та професійний сервіс, привітні менеджера як СТО так і з продажу, професіонали котрі знають свою справу.
Єдини мінус так це те, що з своїми запчастинами нажаль зараз не обслуговують, а якщо у них купувати то відповідно ціна вища ринкової, а так - МОЛОДЦІ.

Taras
23 февраля 2020 в 13:36

Придбав тут авто. Машина просто ракета! Дякую менеджеру Артему за допомогу і терпіння:) Дуже сподобалось що з покупкою було мінімум клопоту: прийшов, вибрав, оплатив, через кілька днів - готове авто із всіма документами!

Александр
23 января 2020 в 19:42

Заехал к ним с проблемаю《плохо заводитса на горячию》взяли машину на 5-10 минут, заплатил за ети 10 минут 371 грн. Проблема как была так и осталось (, патом ихни сотрудники рассказывают что не надо ехать по гаражам. Да вы хуже чем гаражи

Микола
18 января 2020 в 19:40

Підїхав з проблемою, що десь витікає антифриз, проблему не вирішили бо нема в них обладнання яке під тиском закачує в радіатор і виявляє місце протікання. Оглянули візуально, нічого не знайшли, а за огляд взяли 300грн: (

Петро
21 сентября 2019 в 10:43

Нема людей, яким можливо весь час догодити. В цілому марка автомобіля дуже популярна, як авто то дуде хороше. Племінник користувався автосервісом, коли аіто було новим, в цілому задоволений. Зараз є купа всяких СТО, І ЯКЩО ЩОСЬ ВАС НЕ ВЛАШТОВУЄ, ТО ОБИРАЙТЕ ІНШЕ СТО. А ТАК ЦЕЙ САЛОН І СЕРВІС МАЮТЬ СВОЮ КЛІЄНТУРУ, ЗНАЧИТЬ ВСЕ НОРМАЛЬНО.

Дмитрий
07 февраля 2019 в 20:04

Робили діагностику перед покупкою авто. Детально оглянули, дали роздруківку. Все відповідально. І головне - працюють у суботу.

Михайло
01 февраля 2019 в 17:37

Відзначаю цікаві та неординарні підходи коллективу до справи по наданню консультацій клієнтам при продажі автомобілів. Такі консультації завжди відзначаються чіткістю, стислістю викладу, вмінням виокремити для клієнта найважливіше у наданій інформації. Надзвичайно важливо, що така інформація надається не тільки компетентно, а у супроводі щирої усмішки, приязні та вмінні почути клієнта.

Володимир
11 января 2019 в 2:53

Дуже задоволений якістю обслуговування. Гарна консультація по автомобілях, пропонування найвигідніших умов, хороше обслуговування на сервісі, привітна обстановка, приємні працівники. До кожного клієнта індивідуальний підхід, що приємно вразило.

Добавить отзыв