UAOTZYV.COM

Hydroxy Power - водневі генератори

Адрес Підбірці, вулиця Глинянський Тракт, 29
Телефон +380 (67) 883-90-28
Часы работы
понедельник09:00-20:00
вторник09:00-20:00
среда09:00-20:00
четверг09:00-20:00
пятница09:00-20:00
суббота09:00-20:00
Сайт hydroxy.com.ua
Рубрики Автомастерская
Оценка 4.1 32 отзыва
Похожие компании в категории
Автосервіс Бус-СТО — Підбірці, вулиця Глинянський Тракт, 29
LUX-CAR — Винники, Галицька вулиця, 14Б
CARS-PARTS / амортизатори KONI LVIV — Лисиничі, вулиця Глинянський Тракт, 6Б

Hydroxy Power - водневі генератори отзывы

32
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Иван
10 апреля 2024 в 12:21

Доброго дня! Не було часу написати відгук, все забувалось до приходу смс нагадування від компанії. Спочатку відносився до цього скептично ну вирішив так сказать рискнути, знайомих хто його ставив в мене не було рішив випробував на своєму автомобілі. Установив систему на Ford fusion 2.0 ecodust (на авто також стоїть ГБО) але повноцінно їздити і відчути економії немає часу! На їздив десь +- 3000 км. Що помітив відразу так це машина почала робити плавніше.
Фірма хороша, з контактом зв'язку не було проблем, по всім технічним питанням давали поради.
Знизу приведу фото (два фото перші до. А два останні після) яке я знайшов в телефоном архіві.
Їздив я як завжди, не старався економити, у звичайному своєму ритмі. За городом скорость тримаю 120-130,140 (десь і більше:) в залежності від ситуації, люблю так сказати "по навалювати". Економія є однозначно.
Знайшов в архіві і з розхідом 13,5 правда не пам'ятаю в яку пору року було зроблено. Хто стикався з екобустом то розхід його всім відомий!

Марта
02 апреля 2024 в 1:01

Приїхала на діагностику, після неї майстер пояснив що потрібно знімати єгр, і сказав два варіанти вирішення проблеми, я сказала добре зрозуміла, коли адміністраторка пішла до нього за ключами, повернулась і сказала майстер вашу машину робити не буде, на моє питання «в чому причина? » відповідь була «не хоче»
Цікавий підхід до клієнтів

Павло
28 января 2024 в 11:43

Чи буде економія? Питання без відповіді, а замануха гарна. Воднева система коштує мін 500 єнотів, ГБО з такою ж ціною відбивається мін. За 50-60 тис. Км. До того ж поєднання ГБО з водневою системою - уявіть, яка кількість води буде у вихлопі. Каталізатор промиє? Чи вимиє, а зимою? Сміливі озвучте досвід. Всім добра.

Павло
28 января 2024 в 11:36

Інновації це добре. Однак відсутній досвід тривалої експлуатації. Технологія сира, а ми не піддослідні. Яким буде результат після пробігу в 100 тис. Км? Додаткова коррозія в ДВС? Потреба в 5А як відіб'ється на тривалості життя акума? Генератор впорається з навантаженням? Неясно. А гроші вже витрачені.

Александр
24 декабря 2023 в 15:22

Хочу поділитися своїм враженням від процедури очищення двигуна. 1. Сервіс в зручному місці, доїзд, графік роботи обслуговування та ставлення до клієнтури все на відмінно. 2. Час очищення 1год та 15 хвилин, за цей час приємне спілкування, радість від чистоти та смак кави. 3. Після процедури виїхав та отримав цікаве враження від автомобіля, в мене VW Touran 1.4 tsi ecofuel 2011 року (пробіг 270 тис, але реальний набагато більше) таке враження що я возив в салоні троє мужиків, а тепер їду сам. Двигун став еластичніше, набирає швидкість легше та приємність від їзди. Звичайно чуда не сталося, двигун не став новим, але профілактичне очищення без механічних (хімічних) втручань з витікаючими наслідками (розбором, заміною масла, свічок, фільтра) мені сподобалось. Команда розробників та працівників на своєму місці. Хлопці та дівчата Вам велике дякую, та особливе дякую за повагу до військових.

Николай
18 ноября 2023 в 4:57

Всім добрий день. Хочу дати реальний зворотний зв'язок всім тим, хто хоче встановльвати собі цю водневу систему. В мене на Порше Каен 4.8 л. Бензин встановлена така система 4-6 літрів, ніякої економії вона не дає, мало того, ще при гарно прогрітому двигуні ще шкодить, шкодить тим, що прі нагрівані мотора, тепло передається металевому бачку, яки знаходиться під капотом, та та водяна суміш починає пінитись, та частково через проходити через вологоутримувач у двигун. Це ми виявили при знятті патрубка. Біль цого, це не просто вода, а щолочна суміш, яка гарно вижерає метал. Спробую дати посилання на фото та відео. І компания "Hydroxy Ukraine" за це відповідати за вашє авто не буде! Це по перше.

По друге єкономії на моєму авто ніякого немає, при росходи палива 27-30 літрів нічого не змінилось.

Перед всановленням системи на авто я робив чистку двигуна воднем у компания "Hydroxy Ukraine", після цого ще проїхав більше 600 км. Та зробив заміну свічок запалювання. При цому я очикував старі свічки побачити чистими, але ні, вони були в "робочому стані", з нагаром, що засвідчело, що це нічого не дає.

Ця воднева система не вміє працівати та виробляти водень згідно обетрів двигуна, вона або включена, коли двигун працює, або виключена, и все, а обороти хоч малі, хоч високі, кількість водню однакова, тому "машина не розуміє", що з цим робити, тому нічого з цієї системи не вийшло.

Не ведіться на цей дорогий развод, ві не є ефективним!

На фото та відео все видно, двигун авто ничим не захищений від попадання в ного щолочної рідини.

Мені на запити по проблемам менеждер говорить, що він не відповідає, керівник передзвонить, але ніхто не дзвонив.

Не рекомендую цю систему під капот, в такому вигляді, як вони ії зараз роблять!

Олександр
16 ноября 2023 в 17:58

Все чудово, персонал, обслуговування, одне погано -проїхав 10 км і чек двигуна знову загорівся. А тепер питання: чи є користь для каталізатора після очистки двигуна?

Роман
04 ноября 2023 в 18:47

Вирішив спробувати, результат поки що не зрозумілий, але обслуговування на найвищому рівні!
За розумінням результату відпишуся пізніше

Марія
04 ноября 2023 в 9:28

Некомпетентні працівники, невірно трактували комп'ютерну діагностику. Різницю в їзді відчула перший день. Потім як звичайно, ніякої різниці

Денис
03 октября 2023 в 14:19

Сьогодні перший раз спробував водневу чистку. Досить задоволений, проїхав небагато, щоб повністю описати поведінку автомобіля, але згодом дам знати. Зробили все швидко, навіть взяли в роботу на 1 годину швидше. Рекомендую!

Саша
23 августа 2023 в 4:51

Марна трата грошей. Не проїхав і 100 км як сажевий фільтр знову забився. Гарантія діє лише на чистку самого фільтра. Демонтаж і монтаж за власні кошти. Кожного тижня чистити сажевий це надто дорого. Не рекомендую. Результату немає.

Вячеслав
21 августа 2023 в 3:10

Робив комплекс двигун + сажовий (в процесі ще гофру довелося міняти), в цілому задоволений, дорогувато, але термінів притримались, зроблено чотко! По результатам наче двигун став тихіше працювати, та покращилась тяга)

Петро
14 июля 2023 в 12:08

Не рекомендую! Потрібно було зняти сажевий фільтр а дана компанія не має можливості таке робити, хоча попередньо дівчинка по тел сказала що знімають, як так!? Займаються чисткою а в результаті потрібно їхати в інший сервіс знімати, завезти їм, а тоді ставити на авто також не у них. В результаті промили сажовик і сказали що він не був забитий а пошкоджений! Гроші на вітер
НЕ РЕКОМЕНДУЮ

Володимир
07 июня 2023 в 3:03

Звернувся з проблемою - розрив електросітки підігріву вихлопних газів- запропонували повну діагностику! - майстри сказали проблема в фільтрі - почистив - і поїхав з ЧИСТИМ ФІЛЬТРОМ САЖЕВИМ! З проблемою "розрив електросітки підігріву вихлопних газів! Доїхав до СТО знову з проблемою і ТАЙ ЗАБИТИМ ФІЛЬТРОМ) ОСЬ ТАКА РОБОТА

користувач
23 февраля 2022 в 5:43

1) Сучасний підхід
2) Високий професіоналізм
3) Порядність персоналу
4) Професійне обладнання
Велике привелике ДЯКУЮ!
МОЛОДЦІ! Так тримайте
Окремо хочу подякувати Володимиру, який промивав сажовий фільтр

Myroslav
08 февраля 2022 в 16:21

Обслужив тут свій Форд Фокус 2 1.6 tdci - сервісом і результатом задоволений - авто реально "ожило".

Саша
18 января 2022 в 4:47

Сервіс на Високому рівні, приємний персонал. Після процесу водневої очистки ЗНАЧНО знизився розхід палива, і шум двигуна, результатом задоволений, обовязково приїду ще.

Андрій
25 декабря 2021 в 4:52

Одразу відчув різницю, до і після, двигун став тихіше, саме авто динамічніше, плавніше. Загалом результатом задоволений.
Персонал Чудовий, культура та поведіка європейського взірця, реально професіонали, такого нажаль у нас мало, є чим у них повчитись.

Чисто, акуратно, і кава смачна, дякую!

Саша
17 ноября 2021 в 4:23

Ситуація наступна… купив Volkswagen Passat B7 2.0, машина стояла 14 місяців її лише прогрівали в результаті чого забився сажовий фільтр. Приїхав до хлопців запустили водневу очистку на 60 хв. і результат приємно здивував, машина поїхала тобто динаміка її збільшилась на 70% тому друзі рекомендую ви точно будете задоволені!)

Юрій
10 октября 2021 в 16:04

Після очистки авто почало їхати краще, споживання палива знизилось, пропала помилка каталізатора. Окремо відзначу озонування салону - всім рекомендую!

Добавить отзыв