UAOTZYV.COM

Хутрове ательє Юлія Меховое ателье Юлия Julia Fashion Studio

Адрес Львів, пр-т В.Чорновола 59, ІІ поверх
Телефон +380 (68) 252-91-63
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота09:00-17:00
Сайт www.juliafs.com
Рубрики Меховое ателье, Швейное ателье, Ателье женской одежды, Химчистка, Магазин шуб
Оценка 3.7 15 отзывов
Хутрове ательє Юлія

Хутрове ательє Юлія Меховое ателье Юлия Julia Fashion Studio отзывы

15
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Саша
29 мая 2023 в 17:36

Хочу подякувати професійним майстрам, які працюють на просп Чорновола 59 в ательє по ремонту шкіряних і хутрових виробів, куди я звернулася із старою шкіряною курткою. Дякую майстрам, які дали друге життя куртці, яка була в неналежному стані. Я не очікувала такого результату. Куртка як брендова, стильна, модна, сучасна. Тільки тут працюють такі майстри з золотими руками які можуть зробити зі старої речі таку шикарну і красиву. На такий результат я не очікувала. Щиро дякую майстрам за таку кваліфіковану роботу. В теперішній час це велика рідкість. Завжди буду туди звертатись і всім буду радити. Щиро дякую.

последниченко владислав
23 мая 2023 в 11:50

Добре видремонтували чохол шкиряного дивана. Також почистили шкиряну куртку. Цина хороша. Приемне спилкування. Буду радити своим друзям.

Sviat
21 апреля 2023 в 8:12

Здавав шкіряну куртку на фарбування. Погодився на повний "фул" запропонований майстром. Після цього шкіра стала жорсткішою, більше не м`яка. Загалом з кількох метрів - норм. Дрібні деталі, кутики, манжети на жаль не були промальовані. Кнопки, замки залиті фарбою (трохи іншого тону).

Так, тут дешевше ніж в 90% ательє, і це великий +, проте на жаль і відповідна якість.

Наталія
03 февраля 2022 в 15:25

Прийняли гарно. П. Зеня уважно вислухала побажання, порадила як зробити краще. Тепер чекаю на результат.

Виктор
09 июля 2021 в 5:05

Фарбував у них куртку шкіряну, а потім ще і салон авто. Якісна робота, гарний підбір фарби та індивідуальний підхід. Всім своїм раджу.

Саша
22 июня 2021 в 21:04

Відновили дві шуби. Одна була пожовкла від часу - песець. Дуже задоволена. Все зроблено професійно. В кого не питала чи можна забрати жовтизну в песця, то всі говорили, що це не реально. Шубка майже як нова. Дякую ательє Юлія, майстру Ользі!

Денис
18 июня 2021 в 20:27

Обслуговувався в них не одноразово. Шив на замовлення шкіряну куртку, та перешивав дублянку. Роботою цілком задоволений.

Иван
25 мая 2021 в 5:21

Вдало відреставрували дублянку та шкіряну куртку, надавши речам "друге життя" та пристойний вигляд.
Дякую за професійне обслуговування.

Саша
11 мая 2021 в 3:26

Моя шуба вышла из моды. Широкие плечи и по ширине солнце клешь. Искала Киев что бы сделать реставрацию. А по интернету нашла в нашем городе Львове ателье ЮЛИЯ.
Очень тепло встретил руководитель Михаил Николаевич. Посмотрели шубу и взялись за подгонку по фигуре. Люди с большим опытом и профессионально по возможности
сделали вещь. Я довольна их работой. Дополнительно была произведена полировка меха и восстановление блеска.
Я с удовольствием теперь буду носить свою симпатичную шубку!
Спасибо!

користувач
03 мая 2021 в 21:08

Дуже хороша робота. Працюють скоро і якістно. Мое замовлення виконали добре і в срок. Я дуже задоволений. Передам інформацію всім своім знайомим. Так добре у львові нікто не працюе. З повагою громадський і політичний діячь Последніченко Владислав. 11.03.2021р.

користувач
30 апреля 2021 в 13:31

Звернулася щодо ремонту хутряної шуби. Роботою задоволена. Якісно виконано ремонт, ставлення люб'язне. Шуба ніби із салону. Рекомендую звертатися.

Олександр
13 января 2021 в 14:06

Жахливо виконана робота, нікому не раджу туди звертатися!
Зіпсували гарні, фірмові, якісні туфлі. Просто жах, перефарбували із великими "розводами", криво, і туфлі ніякого вигляду не мають після фарбування. А спочатку і взагалі хотіли віддати ще стані "потвори"- фарба стікала, внутрішня сторона теж у фарбу.
Обходьте цю "майстерню " сотою дорогою!

Інна
28 мая 2020 в 4:21

Здала шубу на перешиття, пройшло 4 тижні, ніхто не подзвонив жодного разу на примірку, на мій дзвінок, чоловік за номером, вказаним в контактах, попросив
перезвонити на наступний день, дзвоню, телефон поза зоною, шахраї, напевно якісь, так гарно обіцяли все зробити, напевно прийдеться в поліцію звертатись

Марианна
13 мая 2020 в 17:00

Подзвонила дізнатися ціну на перешиття дублянки. Відповів незрозумілий мужчина, який не вміє розмовляти на Українській мові (якийсь узбек мабуть) інформації чіткої надати не зміг, постійно перебивав і я тільки чула «кароче, кароче, кароче»!
Дальше він передав трубку жінці майстрові, яка теж нічого толком сказати не змогла.
Я запитала, чи буде готове замовлення до свят?
На що я почула дикий регіт і відповідь - «Та кароче, ти ще 30 привези, а 31 ми тобі віддамо, ну кароче» ахаха!
Щооо? ! Це, що за відповідь така? !
Ми на «Ти» здається не переходили!
Що за регід в трубку!
Вчіться розмовляти з людьми та вчіть Ураїнську мову! ️️️️️️️️

Chyapeye
05 мая 2019 в 11:52

Не можу нічого сказати про якість роботи, оскільки мені навіть не дали можливість оформити замовлення. Хотів перешити хутрову дублянку, ще понад 2 місяці назад, сказали майстер п. Віра у відпустці, буде через місяць. Дзвонив через місяць, її досі немає, коли буде - не знають. Потім дзвонив кілька разів - чоловічок на телефоні вигадує щоразу нову казку, наприклад "її немає, вона вийшла до стоматолога лікувати зуби". В кінці кінців, прийшлось підвищити тон і вивести його на чисту воду, в результаті чого він зізнався, що майстриня виїхала за кордон і не повернулась. І це треба було морочити мені голову брехнею? Я втратив два місяці, скоро морози, а дублянка НЕ ВІДРЕМОНТОВАНА! Однозначно непрофесійна розмова з клієнтом, недоброзичливість і небажання обслужити: таке враження, що їм не потрібен цей бізнес, ніби на телефоні у них не працівник а груба ненавчена людина з вулиці.

Добавить отзыв