UAOTZYV.COM

HUB STATION

Адрес Львів, Двірцева площа, 1
Часы работы 00:00-24:00
Сайт www.facebook.com/hubstationlviv
Рубрики Торговый центр
Оценка 3.2 43 отзыва
Похожие компании в категории
ТГ Опера Пасаж — Львів, просп. Свободи, 27
Форум Львів — Львів, вулиця Під Дубом, 7Б
Арсен — Львів, просп. В'ячеслава Чорновола, 93
Магнус — Львів, вулиця Шпитальна, 1

HUB STATION отзывы

43
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Єва
03 января 2024 в 1:07

Платити 10 грн дістати qr код щоб просто зайти до туалету просто смішно, персонал віднісся халатно до того що в нас був стіл з крихтами по всьому столі, прибрали теж на швидку руку і не дуже переймаючись, мали доприбирати крихти самі.

Александра
01 декабря 2023 в 19:36

На другу добу подорожі опинилася в чарівному місті Львів. Найкращій глінтвейн на першому поверсі, чемні і позитивні дівчата, гарна атмосфера- файне місце очікування наступного потягу!

Светлана
03 ноября 2023 в 8:28

Ціна в меню та по чеку не відповідає дійсності. В меню млинці з яблуками 259грн, а пл чеку 266,77. Різниця не велика, але не приємно. М'ята була не мита, з піском.

Миша
20 октября 2023 в 5:46

Хочеться тиші, а не слухати раз за разом одну й ту ж рекламу та військові пісні, очікуючи транспорт. Вимкніть, або поставте також українські, але якісніші пісні. Але краще вимкніть

Оксана
17 октября 2023 в 17:16

Якщо у вас пересадка з автобуса на потяг і то є ніч, то цей заклад є спасіння. У денний час - ніколи.   дуже дорого.   як кафе,
так і супермаркет.   працівники прям при мені обговорювали свою колегу і не соромилися у висловлюваннях.

Світлана
09 сентября 2023 в 16:01

Не рекомендую! Дуже жахливо обслуговування! Дівчата-офіціанти вели себе як будь то я прийшла до них до дому…Були в закладі з 6 до 9 ранку після нічного проходження кордону, дитина поїла та прилегла на дивані, коли я відлучалась до неї двічі підходили і підіймали чім довели до сльоз…. Дуже соромно за батьків цих «офіціантів », за мій любий Львів! Бо у місті де не поважають Дитину не має майбутнього!

Женя
22 августа 2023 в 10:33

Гарний заклад з гарним персоналом
Особливо мені сподобалася офіціантка Юлія
Дуже привітна всі страви з меню розяснила
І обслуговувала столик завжди з усмішкою це великий плюс
З неї цсмішка не спадала
А страви з меню сподобалося
Все приготовлене дуже якісно і смачно
Дякую за обслуговування

Shoya
17 августа 2023 в 8:13

З хорошого: на вході зустріла приємна дівчинка та провела на 3 поверх у ресторан.
на цьому хороше закінчилось. Ціни справді вищі у 2-3 рази за звичайні, але це нормально, зважаючи на розташування.
найгірше почалось при замовленні. Буквально підлетіла офіціантка в окулярах з темним хвостиком (бейджика не було) і чи то запитала, чи то звинуватила нас: «обрали? ! ». Я відповіла: «добрий день, так». Після «добрий день» - офіціантка кинула смішок і ніяк не відповіла. Далі спілкування було у тому ж контексті - вона з максимальною зневагою прийняла замовлення, постійно насміхаюсись, нічого не сказала, просто пішла. Приносила замовлення мовчки, навіть без базового «будь ласка» чи «смачного». Враження залишилось жахливе, сидіти було максимально неприємно і некомфортно, наче тобі плюнули в лице.

Аллочка
15 июля 2023 в 5:05

Їли піццу, тому що все можна заказати, що представлено в меню. Були якісь технічні збої. Але інтер'єр приємний, дуже затишно, багато розеток. Були на третьому поверсі в Pizza workshop.

Olena
27 мая 2023 в 13:37

Не рекомендую! Не якісно! Не смачно! Мясо в солянці не дуже свіже. Замість сметани Вам подадуть щось похоже йогурт. Ціни як у дорогому ресторані.
Туалет грязний! Із плюсів подають усе швидко, бо людей в залі мало.

Татьяна
22 января 2023 в 0:22

Хочу оставить отзыв о заведении. Были проездом через Львов. Зашли выпить кофе и в туалет, на что охранник на входе потребовал по 8 гривен. Хотелось бы узнать на каких основаниях? На мой вопрос, охранник ответил что это все руководство требует брать деньги! Извините, как это называется? Где висит ценник что туалет платный? Где написано что им пользоваться нужно только за деньги? Кофе пить перехотелось.

Екатерина
23 марта 2022 в 14:07

Очень вкусно, по -домашнему, быстро, очень внимательный персонал. Неожидано вкусный кофе. Минус 1 звезда за цены. Объективно дорого. Не успели сделать фото), быстро все съели и спешили на поезд.

Наталія
21 марта 2022 в 13:05

Великі панорамні вікна, хороша музика, увечері дуже красиво. Також є сніданки та гарячі страви. Доволі не погане місце дивлячись на розташування.
Замовлення чекали не довго
+ за додаткові гриби)

Роман
20 марта 2022 в 6:11

Дуже зручне розташування для того, щоб зробити покупки на дорогу. Можна трохи зачекати, але працiвники надто наполегливо пропонують щось купувати, якщо Ви вже присiли за стiл)

Лера
14 марта 2022 в 10:48

Были на втором этаже с парнем, хотели перекусить и посидеть до заселения в отель. Цены очень высокие, заплатили за пиццу Цезарь 215 грн (даже не весит 500 г), просто кусок теста присыпан капустой, парочкой яиц и помидором, курицы считай не было, в меню указано было 2 вида сыра в пицце, но сомневаюсь, что их там было 2.

+ только за вид из окна, туалет и розетки в свободном доступе.

На 2 этаже было холодно, комфортно посидеть не получилось. Лучше пройтись или проехаться дальше и за те же деньги куда вкуснее поесть и посидеть в тепле и уюте.

Андрей
08 марта 2022 в 23:04

Второй этаж морозилка, очень холодно. Заказ делаешь сам у кассы, оплачиваешь сам у кассы. Сидишь за грязным столом с посудой, которую никто не убирает. Борщ подали теплым, пицца вообще не стоит своих 200 грн. Заплатил 400 грн. За ваш ужасный сервис. Ребята желаю вам побыстрей закрыться, жаль своих денег.

Виктор
25 февраля 2022 в 22:10

Хорошее место, чисто и вкусно. Относительно дорого.
Можно посидеть, зарядить телефон. Туалет вроде чистый. Небыло горячей воды и мыла правда. (07.02.22)
Пицца салями кажется (а может паперони) оооочень вкусная. Борщ нормальный, не прям вкусный. Сотки не стоит! Был один кусок мяса, размером 1.5см на 1.5см

Игорь
22 февраля 2022 в 4:07

Божечки! Дякую! Нарешті біля вокзалу у Львові з'явилося адекватне місце для очікування потягів чи трансферу) Кава, піцерія, мінімаркет, приємний зал очікування, розетки. Ну краса ж!

Illia
21 февраля 2022 в 7:29

Прочекали офіціанта в піцерії цілу годину, зробили замовлення, через 20 хвилин офіціант підійшов і сказав що забув про замовлення

Ann
10 февраля 2022 в 19:58

Я б сказав, що ціни не зовсім відповідають якості

замовляв чайничок чаю на три чашки.
офіціант сказала що на три чашки не вистачить, вистачить на дві.
на запитання: «який об‘єм чайника? » - офіціант не мала відповіді.

тому довелось купити ше чаю

на ділі цілком вистачило б на три порції

Добавить отзыв