UAOTZYV.COM

Hotsale отзывы

Адрес м. Львів, вул. Скорини, 30
Телефон +380 (67) 407-15-83
Сайт hotsale.lviv.ua
Рубрики Интернет-магазин
Оценка 5 5 отзывов
Компанія займається продажем техніки. В асортименті є велика та дрібна побутова техніка, кліматична техніка й генератори, ТВ та електротехніка, кухонні мийки та змішувачі, вбудована побутова техніка. Це продукція провідних світових виробників - Bosch, Electrolux, Whirlpool, LG, DeLonghi, Tefal, Zanussi та інших, яку можна замовити, щоб забрати самовивозом чи з доставкою по Україні. Весь товар сертифікований та має гарантію.
Похожие компании в категории
Олег Ковтало — Львів, вулиця Олександра Мишуги, 1
Меблі Хіт Сихів — Львів, КОЦ О.Довженка, просп. Червоної Калини, 81
Фокстрот — Львів, вулиця Княгині Ольги, 106
Искусственные елки Львов — Львів, вулиця Дунайська, 7 /, 29

Интернет-магазин Hotsale отзывы

5
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Аня
20 апреля 2024 в 9:43

Мала досвід замовлення на Хотсел мікрохвильовки. Обрала модель своєї улюбленої марки, Whirlpool, продукцію якої купувала вже не один раз. Гарна така - срібляста з чорною панеллю. Має кварцевий гриль та функцію самоочищення. В ній можна навіть йогурти готувати! Ідеально підійшла до моєї кухні. Рекомендую.

Лінда
20 апреля 2024 в 9:25

В Hotsale дуже великий вибір вбудованої техніки. Саме те для людини, яка бажає облаштувати своє житло стильно та сучасно. Купувала холодильник та пральну машину. Дякую за швидку відправку. Отримала новою поштою через день.

Василь
20 марта 2024 в 13:35

Живу у Львові, тож кухонну мийку Бланко забирав в той, день, що й оформив замовлення на Хотсел. Дякую за оперативність! Зверніть увагу на мийку! Вона шикарна - зроблена зі штучного каменю чорного кольору та призначена для монтажу під стільницю. Рекомендую
Дружина в захваті і вже поглядає на електроплиту. В Електролюкс є гарний варіант, що ідеально впишеться в дизайн нашої кухні.

Іван
20 марта 2024 в 13:09

Вже кілька разів купував товари в HotSale. Якістю цілком задоволений, тож обігрівач вирішив також замовити в даному інтернет-магазині. Вподобав інфрачервоний UFO Star 2900+. Вважаю, що він якнайкраще доповнить мою квартиру-студію.

Аліна
12 февраля 2024 в 0:43

Це перше моє замовлення в інтернет-магазині Hotsale. Купувала на кухню витяжку Falmec Plane. Товар відправили в той же день Новою поштою. Дуже оперативно, гарно упаковано. Не маю жодних зауважень.

Добавить отзыв