UAOTZYV.COM

Hot Car - авто з США та Європи

Адрес Львів, вулиця Академіка Андрія Сахарова, 44
Телефон +380 (68) 925-51-55
Часы работы
понедельник10:00-19:00
вторник10:00-19:00
среда10:00-19:00
четверг10:00-19:00
пятница10:00-19:00
суббота11:00-17:00
Сайт hotcar.ua
Рубрики Автосалон, Автомобильный аукцион, Авторынок, Офис компании, Логистические услуги
Оценка 5 26 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Hot Car - авто з Сша та Європи — Львів, просп. Червоної Калини, 7
Hot Car — Львів, вулиця Зелена, 150
Hot Car - авто з Сша та Європи — Стрий, вулиця Болехівська, 53
Похожие компании в категории
ELECTRO-MOTORS — Львів, вулиця Пасічна, 129А
Автосалон Рік Авто — Львів, Tts Aleya Yevropy, вулиця Щирецька, 36
EverestAuto — Львів, вулиця Зелена, 149 Ю
LS-CARS.PRO Доставка Авто з Європи — Львів, вулиця Джохара Дудаєва, 7

Hot Car - авто з США та Європи отзывы

26
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Диана
08 августа 2023 в 17:51

Замовляли авто Audi q5, нас обслуговував менеджер Юліан. Машинка приїхала в повній комплектації, зі шторкою багажника, з килимками (що є рідкістю, для пригнаних авто з США). Авто прибуло в термін зазначений менеджером. Окрема подяка менеджеру Юліану за повний супровід у ремонті автомобіля, починаючи від вибору СТО, замовленням запчастин та подальшої постановки на реєстрацію. Компанія відповідає відгукам на 5 зірок. До підбору авто повністю підлаштовуються під клієнта, хочеться написати багато хороших слів, але буде дуже довгий відгук. Бажаю процвітання усій команді Hot Car.

Саша
08 марта 2022 в 0:31

Замовляла для себе авто з США BMW 328 xDrive, скористалася послугами компанії Хот Кар за адресою проспект Червоної Калини 7 та менеджера Юліана, який підібрав авто з врахуванням всіх моїх побажань. Автомобіль був доставлений за 45 днів до Львова з Маямі. Також допомогли з запчастинами, ремонтом, сертифікацією і всіма питаннями які виникали в процесі співпраці. Однозначно буду радити всім друзям, близьким та знайомим Юліана та компанію Хот Кар. Ціна повністю збіглась з передбаченим підрахунком)

Саша
13 февраля 2022 в 18:12

Звернувся в компанію HOT CAR за адресою проспект Червоної Калини 7 з бажанням пригнати авто з США. Так як це було моє перше авто з США то довірив підбір, прорахунок і купівлю авто на аукціоні Юліану і не прогадав. Все було чітко, прозоро згідно договору і в зазначені строки. Однозначно раджу Юліана і компанію HOT CAR для купівлі авто з США.

Женя
23 января 2022 в 15:01

Купляв тут Ауді А4 б9 із допомогою Юліана. Все прозоро і чисто. Юліан супроводжував на всіх етапах купівлі і підготовки авто. Радитиму компанію і Юліана друзям.

користувач
06 января 2022 в 11:07

Замовляв авто в даній компанії в м. Чернівцях. Мав обмежений бюджет, а хочеться як завжди краще і більше як маєш. Боявся щоб в кінці не вийшло так, що говорять одну суму, а коли машина приїжджає то виходить інша сума бо мій знайомий мав негативний досвід коли замовляв через іншу компанію у Франківську. В загальному дуже задоволений тому, що ніде не надурили, на всіх етапах пояснювали і допомагали. Приїхав гарний автомобіль такий як я хотів, обслужив його і вже катаюсь. Дякую Hot Car тепер я тільки з вами.

Женя
18 декабря 2021 в 17:04

Звернувся в компанію та повністю задоволений. Привезли мені з Європи Рено Трафік 2016 року. По термінах та по ціні все як домовлялись. Можу рекомендувати дану компанію до співпраці

Степан
11 декабря 2021 в 18:50

Замовляв автомобіль у відділенні Хот Кар на вул. Червоної Калини 7, менеджер Бикерук Олег якісно, професійно, зі знанням своєї справи підібрав автомобіль, відповідно до моїх побажань щодо марки авто, кольору та комплектації, з незначними пошкодженнями, в межах погодженого бюджету. Повністю організував ремонт, автозапчастини, хімчистку салону, сертифікацію автомобіля.
Якщо вирішили купувати автомобіль з Америки, рекомендую Хот Кар, а саме менеджера Олега Бикерука.

Женя
07 ноября 2021 в 20:15

Замовляв Ford Mustang GT 2018,5л. Перечитав багато відгуків про різні компанії у Львові, вирішив вибрати Hot Car і не прогадав. Всім задоволений, ніяких проблем не виникало.

Окреме спасибі менеджеру Віталіку. Швидко допоміг підібрати авто відповідно бюджету та вимог. Супроводжував від початку до кінця. Окрім усіх попередньо обговорених послуг, також проконсультував/поміг з ремонтом, деталями, постановкою на облік і тд, одним словом все від А до Я.

Це був мій перший досвід покупки авто з аукціону тож виникало багато запитань і багато чого було не зрозуміло. Віталік все дуже детально пояснював та завжди швидко відповідав на всі мої запитання.

Дуже дякую, неодмінно рекомендую!

Саша
27 сентября 2021 в 17:40

Дуже вдячний компанії Hotcar. Особиста подяка менеджеру Оресту все детально пояснив, порадив з вибором машини на мій бюджет. Покупкою надзвичайно задоволений, буду рекомендувати знайомим.

Сергей
11 сентября 2021 в 13:57

Заказал авто FORD EDGE. Очень быстро подобрали. Менеджер Олег - супер! Сопровождал машину под ключ, с оформлением. С поиском запчастей очень помог Алексей. Все оперативно и качественно. Не пожалел, что из Харькова заказал авто во Львове. Всем рекомендую!

Yra
06 июля 2021 в 19:27

Перший досвід співпраці з компанією я отримав, коли продавав свою старшу Ауді, до хлопців з Хоткару звернувся з цікавістю скільки мені обійдеться нова Ауді з США і чи допоможуть мені продати мою). Після продажу своєї автівки ми з менеджером Олегом почали активно торгуватись за декілька варіантів, які мені підійшли і вже через 10 днів мене привітали з покупкою нової Ауді А6.

Важливим у співпраці була комунікація з менеджером та супровід на усіх етапах покупки та доставки автомобіля до дому.

Наскільки мені відомо автомобілі часто приходять з пошкодженнями отриманими в процесі транспортування в Україну, але у в данному випадку мій автомобіль прийшов цілим, правда без ковриків ‍️ тому це ще одна перевага компанії Хоткар.

Лілія
01 июля 2021 в 0:13

Ми з чоловіком водії початківці, вирішили зіграти в рулетку і замовити авто з США. Звернулись в Hot Car на Сахарова 44 і менеджер Віталій почав шукати нам авто (до речі Віталій професіонал своєї справи, велике спасибі йому). Спочатку все здавалося страшно, пошкоджені авто, але в кінцевому результаті все супер. Вибрали Ford Focus комплектація SEL, авто через 1,5 місяці було у Львові. Майстри з Персенківки зробили свою справу (спасибі Володимиру). Ще раз всім дякую, особливо менеджеру Віталію.

Петро
23 июня 2021 в 10:02

Дякую компанії HOTCAR, особливо менеджеру Юліану за підбір, супровід покупки і розмитнення автомобіля. Покупка і доставка автомобіля пройшла досить в короткий термін. Приємно було працювати з професіоналами своєї справи.

Саша
18 мая 2021 в 9:06

Довгий час шукав компанії які займаються автомобілями з США. Мій вибір залишився з компанією "HOT CAR", і саме головне що не помилився. Дякуючи профісіоналізму команди автомобіль знайшли швидко. Особлива подяка менеджеру Журавському Юліану - майстер своеї справи (підкаже, порадить у виборі, допоміг з ремонтом і з запчастинами). Автомобіль за два місяця був в Україні. З підрахунками зійшлося на всі 100% (скільки сказали перед покупкою, стільки і вийшло). Одними словами задоволений. Дякую. Молодці

rs.phone
15 мая 2021 в 7:28

Хлопці молодці, добре працюють, клієнто-орієнтовані. Вадим супер продажник таких тепер важко знайти. Як би ще їм власних добрих ремонтників, все було б, як має бути, бо ті з якими вони співпрацюють (знаходяться на Персанківці) це треш, після них я пошкодував, що з машинами з Америки зв'язався.

Віталій
15 марта 2021 в 9:19

Замовив Фінік qx70s. Задоволений авто-просто супер, ТАНК:). Дуже вдячний хлопцям. Можу рекомендувати!

Андрій
11 марта 2021 в 22:53

Консультувався в хлопців та був в офісі, дякую) отримав вичерпну інформацію та підбір, незабаром обов'язково замовлю авто у Вас!

Роман
27 февраля 2021 в 3:15

В мене одні позитивні емоції після купівлі машини в Хоткарі. Менеджер Володя чітко пояснив всю процедуру, точно порахував вартість авто. На всі питання отримав відповіді, мене тримали в курсі кожного кроку. Доставка менше 2 місяців, такого не пропонував більше ніхто. Мої друзі також купують авто в Хоткар. Люто рекомендую, не пожалієте

Роман
12 февраля 2021 в 17:02

Дякую компанії за професіоналізм та адекватність, можу рекомендувати усім. Авто прийшло таке, як і на фото, по термінах теж все ок. Поважаю людей слова. Дякую

Andriy
29 января 2021 в 14:07

Мав позитивний досвід роботи з компанією Hot Car. Перед покупкою авто отримав всю потрібну інформацію про автомобіль, детальний прорахунок та терміни доставки. Також зробили безкоштовну перевірку авто на аукціоні. При покупці авто скористався послугою страхування авто від повної втрати, чого не зустрічав у інших. Загалом отримав авто в Україні через 35 днів. Залишився задоволений роботою компанії, роботою менеджерів та звісно автомобілем VW Passat CC. Рекомендую

Добавить отзыв