UAOTZYV.COM

Гуртівня КУБ - інтернет магазин будматеріалів Львів - Оптові ціни на Будівельні матеріали ТУТ

Адрес Львовская обл., Львів
Телефон +380 (50) 447-86-05
Часы работы
понедельник08:00-18:00
вторник08:00-18:00
среда08:00-18:00
четверг08:00-18:00
пятница08:00-18:00
суббота08:00-15:00
Сайт lviv.kub.in.ua
Рубрики Строительный магазин, Консультант по строительству, Магазин строительных товаров, Поставщик стройматериалов, Строительная компания
Оценка 4.1 23 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Похожие компании в категории
ТМ Квітка — Львів, вулиця Промислова, 47а
ІНПРОВУД — Львів, Б2, вулиця Промислова, 50/52
Мояхата Львів — Львів, вулиця Промислова, 60

Гуртівня КУБ - інтернет магазин будматеріалів Львів - Оптові ціни на Будівельні матеріали ТУТ отзывы

23
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Mair777
26 января 2022 в 8:11

Загалом непоганий магазин. З менеджером робота пройшла гарно, але от коли товар приймав, то помітив що він не зовсім відповідає якості про, яку ми говорили з менеджером. Мова йде про профілі для гіпсокартону. Але терміни робіт підтискали, тому не став з водієм сперечатись і дзвонити до менеджерів. Доставка норма. Але домовлялись в першій половині дня, а приїхали десь після 14: 00 ось це якось не дуже.

Вадим
01 января 2022 в 2:56

Це просто жах!
Це фірма яка перепродає товари інших невеликих магазинів або складів у нашому місті і не тільки. При цьому про ціни і наявність товарів куб майже не вкурсі взагалі, менеджера нічого не знають про додаткові послуги магазинів партнерів, наприклад чи можна замішати фарбу с кольором? Вам скорше за все скажуть що уточнять і передзвонять і вам пощастить як що так і буде, бо бувало взагалі менеджера клали прилад і не передзвонювали.

Ціни магазинів партнерів не співпадають з тими що вказані на сайті.

В 70% випадків менеджера просто нічого не знають, на прості питання не можуть дати відповідей і кидають справу на пів дороги.

Вантажники коштують скажених грошей.

Висновок: це фірма ріелтор, яка впарить вам все дорожче ніж можна було би купити в інших магазинах нашого міста)

П. С.
В день доставки прийшла не та накладна у вайбер, якогось іншого їхнього замовика, менеджер навіть такі речі плутає)
Повеселили на останок)

nemalyshka
26 декабря 2021 в 0:07

Не раджу зв'язуватися! Довго і нудно будуть пропонувати дорожчий товар, так як обраного Вами не буде. Потім ціни декілька разів зміняться в процесі переписок! Тепер почитала відгуки і все стало зрозуміло. Не знаю посередники чи ні, але куб - це не про сервіс, не про чесність і не про оперативність.

Василь
28 ноября 2021 в 10:42

Не рекомендую магазин. Це посередники обдзвонюють інші склади тому по суті зразу інформацію не можуть надати. Ціни на сайті не відповідають дійсності під час дзвінка озвучуть завищені ціни. В суботу і неділю від них толку мало лише обдзвонють так як склади не працють тому купити щось не реально.

користувач
11 февраля 2021 в 13:57

Робили замовлення, залишилися задоволенні співробітництвом. Найкраще співвідношення ціна-якість. Окремо дякую менеджеру Вікторії за якісну консультацію!

Елена
26 января 2021 в 16:45

Заказывала гипсокартон и профиля, осталась очень довольна. Быстро перезвонила менеджер Юлия. Все рассказала и помогла. Качество товара полностью соответствует цене. В будущем буду заказывать ещё)

Анастасия
28 декабря 2020 в 20:28

Добрый день
Отличное обслуживание, помогли выбрать нужный товар, и доставили в срок, спасибо большое менеджеру Юлии)

Елена
19 декабря 2020 в 3:37

Спасибо менеджеру Юлии за помощь в выборе строительных материалов и оперативность доставки! Рекомендую)

Татьяна
14 декабря 2020 в 7:45

Дякую за турботу про кожного клієнта. Допомогли швидко все оформити, і що є важливим, можна самому все забрати на складі. Дякую менеджеру Аліні, що допомогла з моїм списком матеріалів.

Святослав
28 сентября 2020 в 23:55

Доброго дня куб!
Хочу подякувати за якісне обслуговування і дійсно швидку доставку. А то мені останнім часом не везло і постійно всі магазини то не те відправляли, то дуже довго формували замовлення (

Юра
19 сентября 2020 в 22:25

Гарная якість матералів. Давно такого не бачив, щоб у великому заказі не було бракованих матеріалів

Светлана
27 августа 2020 в 9:26

Гарний магазин, оптові ціни при цьому не потрібно робити оптові покупки, у нас замовлення трохи більше 20 тисяч, при цьому куплено 17 позицій матеріалів і ціни дійсно дуже протикризисні

Volodymyr
01 июля 2020 в 7:37

Була потреба в кількох дошках. Замовлення з сайту - ноль реакції. Поїхав сам думав щось знайду і куплю по факту, по цій мітці на карті - нічого не знайшов. Вивіски немає, чогось схожого на склад теж не знайшов. Ну може погано шукав. В результаті купив все що треба на кільцевій значно оперативніше.
Якась дуже зашифрована фірма:)
2 зірки тільки тому що на сайті є непоганий асортимент, але купити не вдалось.

Иван
26 марта 2020 в 14:21

Дуже шкодую, що зв'язався з цією компанією. Причини:
- спочатку говорять, що все є, а потім виявляється, що цього і того нема, таке було два рази, тому це не вийняток, а правило для них)
- не всі позиції привезеного вантажу співпадали з тими, що написані були в накладній, треба уважно перевіряти все
- водій (доставка) приїжджає і каже, я той КУБ в очі не бачив, не замовляйте в інтернеті
- домовлялись на обід одного дня, а потім в них "машина поломалась", привезли наступного дня зранку, враховуючи інший досвід спілкування з ними, підозрюю, що так і було заплановано зпочатку
- вантажники запропоновані КУБом працюють невідомо через скільки посередників, приходять студенти. Які не мають уявлення який вантаж і яким пообіцяли 100 гривень коли я заплатив 800 наперед. Звісно водій (доставка) їх перший раз бачить і вони приходять/приїжджають не разом

Замовив би в іншої компанії будматеріали і вантажників оремо зберіг би багато часу і нервів.

Стас
29 марта 2019 в 12:23

Що мені найбільш подобається, коли купляю в інтернет магазині так те, що можна купити всі матеріали в одному місці, а не бігати по ринках або магазинах. До того ж в КУБі ціни низькі й обслуговування на вищому.
Дякую, рекомендую

Eugeniy
20 марта 2019 в 5:18

Сподобався магазин КУБ, цін не ломлять і асортимент гарний, купив все для ремонту в одному місці, не довелося їздити шукати, та й доставку досить швидко зробили, так що я задоволений магазином і покупками у них.

Олег
22 декабря 2018 в 11:54

Роблю ремонт будинку, не вистачило гіпси, пари листів, довелося терміново докуповувати. Замовив тут. Не встиг замовити, мені подзвонили для підтвердження замовлення, ввечері вже все привезли. Дуже швидко. Залишилося хороше враження.

Ярослава
16 декабря 2018 в 3:57

Добрый день
Пришёл заказ со строй базы Куб
Все понравилось, очень хорошие цены
Буду советовать всем)
Менеджеру Алине спасибо за приветливость и помощь)

Мария
09 декабря 2018 в 23:55

Крутий магазин! Майже все там беру для будівництва та ремонту. Асортимент постійно зростає, ціни на багато товарів нижче, ніж скрізь по Львову, є знижки. Завжди йдуть на зустріч, проблем не виникало, зверталася багато разів.

Дима
08 декабря 2018 в 9:57

Здравствуйте
Обращался по поводу кирпича
Доставили в срок, и спасибо менеджеру Алине за быстрый резерв и доставку!
Буду обращаться ещё!

Добавить отзыв