UAOTZYV.COM

Гур Сервіс Муроване

Адрес Муроване, вулиця Січових Стрільців, 34
Телефон +380 (50) 825-72-72
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота09:00-14:00
Сайт nasosy-reyki.com.ua
Рубрики Ремонт и реставрация автомобилей, Автомастерская, Ремонт и обслуживание автомобилей, Магазин автозапчастей, бывших в употреблении
Оценка 3.9 42 отзыва
Похожие компании в категории
Vertigo Design&Detailing — Львів, вулиця Липинського, 36
Порошкове Фарбування Дисків — Львів, вулиця Кукурудзяна, 2
Реставрация сцепления — Львів, вулиця Пластова, 7

Гур Сервіс Муроване отзывы

42
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Алла
20 января 2024 в 11:33

Дуже задоволена виконанням робіт (заміна рульової рейки зроблена швидко і якісно), дякую хлопцям за ввічливість та доброзичливість. Рекомендую ГУР Сервіс.

Dallas
19 января 2024 в 20:56

Звернувся до хлопців з приводу шуму в електрорейці автомобіля Range Rover Velar. Зремонтували за день, за адекватну суму. Офіціали пропонували тільки заміну рейки в 6 разів дорожче. Сервісом задоволений, рекомендую.

Юрій
14 января 2024 в 13:43

Сервіс працює відмінно. Приїхав вранці на 9: 00 діагностика, потім все якісно зробили, деталі яких не було дозамовили. Одним словом професіонали

Віта
11 января 2024 в 20:51

Звітуючи про ремонт кермової рейки на моєму Land Rover Discovery Sport, хочу відзначити високий професіоналізм майстрів та якість виконаних робіт. Авто тепер працює ідеально, і я задоволена результатом роботи. Рекомендую Гур сервіс людям, які цінують якість та відмінний сервіс.

Олег
23 декабря 2023 в 12:03

Шкода Октавія тур. По результатам огляду - рейка на списання. Запропонували реставровану та нову. Взяв нову. Наразі тиждень експлуатації - без нарікань. Гарантія півроку. Як буле все добре (надіюсь) обов'язково напишу.

Тарас
07 декабря 2023 в 9:42

Мав необережність мати справу з ГУР сервісом. Після огляду рульової рейки на авто Сітроен С 4 гранд Пікассо був винесений вердикт що реставрації не підлягає та потребує заміни. Зразу ж було запропоновано мені купити в них їхню вартістю 20 тис. Грн. Приїхавши через два тижні я знайшов рейку за 6000 тис грн б/у яку вони оглянули та повідомили що вона в прекрасному стані та, що такі їм рідко попадаються. Поставили рейку та під час їзди при повороті праворуч почав спрацьовувати. ESP. Відповідно я дзвоню на ГУР сервіс де при розмові з менеджером останній повідомляє щоб я приїхав хлопці усунуть недолік. Приїхавши на ГУР та повідомивши по якому питанні я був чесно кажучи в а. Мені почали задавати запитання що я їм пораджу робити та взагалі чого я приїхав. Знову дзвінок до менеджера де останній починає розказувати несенітниці про те, що можливо рейка не та, та вигадувати різні неймовірні Історії, що саме більше мене вбило це те що Ви її в нас не брали ну то які питання до нас. Дане питання я вирішив на іншому сто. А ГУР сервіс раджу обходити десятою дорогою. Таких спеціалістів які ні за що не відповідають можна знайти в кожному гаражному кооперативі. Потрачений час, витрачені кошти та нерви. Раджу з ними не мати справи
Після написання відгуку мав дзвінок від представника компанії який мав намір звясувати вище викладені обставини. Пояснивши йому ситуацію вкотре переконався що ГУР сервіс пробите дно. З його слів я мав пояснити їхньому майстрові що він має робити щоб усунути недоліки. Тобто коротко ви приїжджаєте на сервіс робити двигун Вам пропонують його зробити зняти і поставити. Але після того коли його зроблять і поставлять а він не заводиться це вже не їхні проблеми Та сама ситуація в мене з рейкою.
І вишенька на торті під час демонтажу були зірвані болти де нічого кращого немогли придумати як затягнути стяжками. З слів представника компанії це є норм.

Мар'яна
15 ноября 2023 в 9:38

Завітали на даний сервіс для діагностики рульової рейки.
Видно що там працюють справжні професіонали своєї справи!
Чітко розʼяснили, що із рейкою та усунули не справність, спрацювали дуже оперативно!
Ми задоволені даним сервісом!

Михаил
10 ноября 2023 в 10:10

Приємно вражений роботою майстрів. Рано приїхав на діагностику, а вже ввечері виїхав на відремонтованому авто. Швидко і оперативно все зробили. Особливо звернув увагу на те, що озвучена сума по ремонту після діагностики, не зросла ні на копійку, як це часто буває на СТО.
Вкінці ще й гарантійний лист отримав, а не тільки обіцянку «там все добре»

Іван
31 июля 2023 в 8:50

Жахливе ставлення до клієнта. Дуже не привітні люди. Не хочуть допогти а тим більше заробити. Не рекомендую їхати сюди, зіпсутий настрій на цілий день.

Віталій
19 июля 2023 в 3:18

Звернувся на сервіс зі стуком рейки на хюндай елантра. Хлопці швидко діагностували і до кінця дня все реставрували. Відношення до клієнтів дуже хороше. Великий плюс що можна зробити на місці розвал і не їздити по інших сервісах.

Софія
04 июля 2023 в 7:38

Дуже компетентні майстри. Швидко недорого і якісно. Це вже по рахунку був третій автосервіс в якому я намагалась вирішити проблему свого Пежо. Але перший автосервіс в якому цю проблему вирішили.

Женя
26 июня 2023 в 13:37

Враження від роботи негативні залишились. Була проблема з електропідсилювачем керма, купив в них ЕПК (реставрований), поїздив з ним 6 днів, почало кермо клинити, хлопці з сервісу, сказали, все нове треба щоб роз'їздилось, там втулки і т. Д і т. П, добре, поїздив і на 21 день, мало не в'їхав в запаковану машину, бо кермо заклинило повністю. Відправив до них, добре що, відповіли швидко бо на той момент війна в самому розгарі, авто дуже не вчасно зламалось. На стенді перевірки, по їх словам, була якась неполадка, мені відправили іншу (хоча це таж сама яку мені першу відправили), і ось знову, трохи більше року і рульовій лози прийшли.
Висновок такий аби скинути і заробити, а якість то таке!

Игорь
24 июня 2023 в 21:04

Чудове обслуговування, хлопці чудово справляються з своїми задачами, все швидко, відмінно.
Найкращі в своїй справі

Роман
17 июня 2023 в 23:36

Були нюанси з менеджером, але все зробили, перебрали, рейка ціла але стук в рулі так і не визначили!

Денис
14 июня 2023 в 6:41

Відправляв рейку свого Джип Гранд Чірокі 19-го року на ремонт з Сум. Хочу подякувати хлопцям за їх відношення до клієнта і до роботи.
Все супер: і по ремонту і по ціні і по часу. Вийшло десь 5 днів з урахуванням транспортування, але у рейку потрапила вода, тому сушили.
Все розказали, зробили фото і відео що з нею, коли розібрали. І потім ще відео вже після ремонту.
Підібрали пильовики кращі ніж до того були, з слів майстрів які цю рейку встановили в нашому місті (Суми) і провели консультацію як і що далі робити.
Трохи важче стало кермо, але все останнє чудово. Пізніше додам інфу, якщо щось буде не так.

Вадим
13 июня 2023 в 5:01

Професіонали, оцінюють і ремонтують лише те, що потрібно, не розводять і не роблять зайвого. Хороше ставлення до клієнта. Дякую ГУР сервіс, молодці. (Машина Кіа Ceed 2010) результатом задоволений

Ярослав
09 июня 2023 в 10:16

Відверто, все чітко і по справі, рейку (ЕГУР Volvo V50, пробіг 240к км) скинули за хвилин 15-20. Зробили діагностику, Тарас (напевно адміністратор) запросив до огляду стану розібраної рейки. Разом з майстром озвучили стан, проблеми, варіанти подальшої експлуатації. На всі мої питання відповідь чітка і фахова. По часу теж оперативно, 9.30 став на підйомник о 13тій виїхав. У випадку мого товариша, який теж звернувся з проблемою своєї рейки (Lеаf ЕУР) відповідь чітка (є виробітка, стук повністю прибрати не вийде, потрібно міняти, якщо не хочете чути будь яких звуків, товариш прийняв рішення міняти на нову і не пошкодував, за три години вже був вдома). Рекомендую!

Мар'яна
24 мая 2023 в 21:56

Жахливе відношення до клієнтів! Спілкування з клієнтом « нуль»… порада власнику-керівнику задуматись над спілкуванням його персоналу з клієнтом! Не раджу сюди їхати

Павло
17 ноября 2022 в 11:59

Хамовите ставлення, Зроблено не якісно, позривали болти так і лишили, дзвоню не беруть трубки і не передзвонюють… Плюс до зірваних болтів на підрамнику, позатягували колеса так, що при їх відкручувані зірвалось ще три болта!

Виталий
04 апреля 2022 в 15:45

Досить непоганий сервіс. Не подобається те що не можна бути коло машини коли її обслуговують. А загалом все добре, персонал привітний. Дякую менеджерам Володимиру та Тарасу, все пояснюють, майстар Олександр справжній спец!)

Добавить отзыв