UAOTZYV.COM

Готель ТАОР Карпати / TAOR Karpaty Resort & Spa

Адрес Коритище, Івана Франка, 33
Телефон +380 (97) 071-00-07
Часы работы 00:00-24:00
Сайт taor.com.ua
Рубрики Парк развлечений, Ясли, Ресторан, Спа-салон
Оценка 4.4 68 отзывов
Похожие компании в категории
КВАДРО ПАРК — Виннички, vul Soniachna, 9a
PAPASHON Дитяче Містечко — Львів, вул. Кульпарківська, 226 А
Квест-комната Изоляция — Львів, вулиця Ставова, 7В
Игроленд — Львів, ТК Shuvar, просп. Червоної Калини, 36

Готель ТАОР Карпати / TAOR Karpaty Resort & Spa отзывы

68
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Marharita
24 сентября 2023 в 17:38

Неймовірно мальовниче місце, яке прекрасно підходить для відпочинку родиною. Ми відпочивали в Делюкс котеджі.

З плюсів:
+ всюди дуже-дуже чисто і охайно, територія і номерний фонд дуже доглянуті
+ безпечне місце для дітей, є все для їх комфортного перебування і дозвілля
+ велика красива територія, де можна гуляти
+ різноманітний спектр медичних послуг, які надають на високому рівні
+ прекрасний інтернет-зв'язок на всій території
+ персонал дуже привітний і уважний, роблять усе, щоб відвідувачам було комфортно
+ різноманітний і смачний сніданок кожен день (шведська лінія)
+ усе продумано до дрібничок: від парасольок в номерах до аніматорів і дозвілля для діток, вам ні про ще не треба хвилюватися

З мінусів я нічого не знайшла. Хіба ціни на проживання вище середнього, але рівень послуг цілком відповідає ціні. І тяжко забронювати номер через великий попит.

Це прекрасний варіант для сімейного відпочинку, щоб приїхати і більше не турбуватися ні про що, насолоджуватися природою. Таор зробить усе для вашого комфорту.

Сергей
19 сентября 2023 в 15:54

Якщо ви бажаєте відпочити та перезавантажитись Таор - це саме те місце! Гори та річка з пляжем, велика територія для прогулянок, спа-центр з басейном, джакузі та парилками, бювет з лікувальною водою, спортивний майданчик, прокат велосипедів та квадроциклів, інші розваги. Проживати можна як в будиночках, так і в готельному комплексі. Чудова кухня. Але найголовніше, звичайно, це тиша, спокій та чисте повітря. Привітний персонал докладає всіх зусиль, щоб відвідувачі отримали максимум задоволення та набралися позитивних емоцій.

Наталия
11 сентября 2023 в 13:16

Місцерозташування ідеальне для тихого сімейного відпочинку серед гір та дикої природи. Дуже красива територія готелю та навкруги. Треба взяти до уваги, що поруч нічого немає, тому або повноцінно годуватися в ресторані готелю (де дуже смачні страви) або заздалегідь все взяти з собою, але мати на увазі, що в номері немає плити, проте є мультиварка.

Женя
31 августа 2023 в 5:21

Не рекомендую! Замовили квадроцикли в готелі Таор з подорожжю у гори, відʼїхали пару кілометрів і на швидкості відірвало колесо, вдарило по нозі, квадроцикл повело в сторону де через метр вже був обрив. Також позаду їхав чоловік і дякувати Богу, що колесо не долетіло до нього і не вдарило. Після інциденту інструктор побіжав до квадроциклу, а тільки потім запитав чи впала я, чи забилась. І тут інструктор швиденько поїхав за новим квадрациклом не запитавши чи будемо ми продовжувати їхати по маршруту, не питався заспокоїти та залагодити інцидент. Після його приїзду ми поїхали повернути квадроцикл, на що інструктор сказав, що це провина автосервісу, але і трохи його також. При цьому не провів нас рецепцію та не пояснив, що трапилось і не запросив компенсацію за нашу поїздку, а просто залишився копирсатись в квадрациклах. Але і на цьому пригоди не закінчились, на рецепціі в один голос говорять, що це не ми, це аутсорсинг і іронічно запитались: «так, що ви бажаєте компенсацію? ». Тут про самопочуття також на запитались і можливо дати води та заспокоїти… а в один голос казали, що вони нічого не вирішують і не відповідають! Але ж в першу чергу це відповідальність кожного співробітника та адміністрації готеля, що надає послуги і несе відповідальність за людські життя, але судячи з ситуації на це керівництву готеля начхати. Керівництво також не поспішало на зустріч, щодо вирішення інциденту. Повна некомпетентність, відсутній нормальний інструктаж та спорядження, на квадроциклах відсутні дзеркала… ви не зможете контролювати ситуацію позаду. Подорож передбачає підйом у гори, перехід на квадроциклі через річку та болотяну місцевість і даже не хочу представляти чим би могла закінчитися саме наша подорож, якщо колесо відірвало десь на висоті.

Анна
31 августа 2023 в 3:33

Відпочиваю в Таорі 3 раз. Попередні рази була з великою компанією, в останній раз приїхала на відпочинок на одинці з собою. І кожного разу було прекрасно. Тут можна розважитись з друзями і відпочити душею самостійно. Локація - неймовірна. Це місце оточено горами і лісами. Кухня дуже смачна, від ніжного Наполеону до вечері з лососю і різото зі буряком. Чан, спа, кальян, сон на вуликах і купу всякого різного. Я б сюди всіх друзів притащила

Саша
07 августа 2023 в 13:43

Були з сімʼєю, не перший раз приїжджали, та кожен рік до них доїхати вкрай складно. Дуже погана дорога. Невже неможливо зробити дорогу, якщо ви заклад, котрий претендує на високі оцінки, то можна же зробити дорогу.
Були в цьому закладі ні один рік, але в цей рік були в останній раз.
Ресторан дуже зіпсувався. Заказали шашлик, кровʼянку - принесли нам ці страви геть не свіжоприготовлені, таке враження що у микрохвильовці розігріли та принесли. Коли попросили офіціанта «щось вдіяти», на що офіціант забрав страви, та через 10 хвилин приніс теж саме, але розігріте. Правильно, навіщо заморочуватись, якщо і так зʼїдять
Заклад зіпсувався, не рекомендую. Дуже шкода.

Леся
05 февраля 2022 в 8:25

Чудове місце для відпочинку. Велика, красива та доглянута територія. Комплекс знаходиться в горах, поруч тече річка Стрий.
На закритій території є дитячий майданчик, розкішний SPA-центр, баня, чан, ресторан-колиба.

Дуже сподобався купання в чані - свого роду СПА по-карпатськи.
Купання в чані періодично чергується з зануренням в холодну купіль або в гірську річку Стрий.
Привітний обслуговуючий персонал.
Відпочинком задоволені.

Анна
22 января 2022 в 0:28

Место куда хочется вернуться
Очень рады, что открыли для себя это место. В Таоре гармонично все от места, которое окутывает уютном до персонала, который очень душевный, отзывчивый и профессиональный.
Радует, что сюда можно приезжать в любую погоду, ведь всегда можно найти, чем заняться в любом случае: релакс, экстрим, тёплые разговоры или вкусная кухня.
Для семей с детьми это место тоже находка. Очень трепетное отношение к детям, они в Таоре короли и королевы.

Благодарю Таор за такой уровень и за душевность

Только от вас вернулись и скоро снова приедем

Саша
18 января 2022 в 11:31

Щиро рекомендую!
Чудовий заклад для відпочинку, особливо з дітьми, багато розваг. Велика і доглянута територія, неймомірні краєвиди, природа зачаровує. Будиночки дуже затишні, всюди чисто. Персонал привітний, ставлення на високому рівні.
Однозначно повернемось ще

Лена
05 января 2022 в 19:59

Неймовірно атмосферне, затишне і казкове місце, де можна відпочити душею та тілом, рекомендую до відвідування для єднання з природою.

Марта
29 декабря 2021 в 20:01

Жлобство по Таорівські. Відпочивали з друзями в котеджі відпочинкового комплексу Таор. Глибоко розчарована. Вночі, починаючи з 24: 00 і до ранку, поки всі проснуться і ніхто не зауважує, комплекс повністю виключає опалення. Дерев‘яні будинки, особливо взимку, охолоджуються дуже швидко, до години часу в будинку стає дуже холодно. Те, що адміністрація «бавиться» з опаленням, ми зрозуміли ще ввечері. В нас в кімнаті батарея взагалі не гріла, ми викликали співробітника Таору, відповідального за це, коли він прийшов, батарея була вже гаряча. Ми здивовано запитали, а як так сталось? На що нам співробітник відповів, що це він подачу опалення збільшив, бо вона була на мінімумі. Якщо Таор веде таку «брудну політику», думаю було б чесно, про це повідомляти своїх гостей, аби вони вночі, коли вже не можуть нічого зробити, не були шоковані ситуацією. Як мінімум, це нечесно і дешево. Висновки робіть самі, чи хочете ви повернутись застудженими після відпочинку в Таорі.

Сергей
23 декабря 2021 в 8:16

Казкове місто для відпочинку, особливо якщо ви з дітьми, все дуже сподобалось, обовязково приїду влітку і замовль ніч на вуликах!

Таня
21 декабря 2021 в 19:25

Дуже гарне місце для відпочинку, особливо з дітьми. Велика доглянута територія, чисті номери та привітний персонал.

Марк
16 декабря 2021 в 1:12

Чудовий комплекс, дуже привітний персонал від охоронця до персоналу готелю і ресторану, це великий плюс, хочеться сюди ще приїжджати відпочивати, чисто охайно, кухня смачна, різноманітні настоянки в асортименті бару, подача їжі дуже оригінальна, смачно, і ще раз дуже привітний персонал який залишив теплі спогади від перебування у комплексі, сервіс супер,
Також особлива подяку сортуванню сміттю, мені як колишньому працівникові департаменту у тій сфері дуже приємно бачити таке сортування. Дуже смачні сніданки і кухня.

Наталія
15 декабря 2021 в 13:52

Приїхали сюди вперше. Перед поїздкою почитали відгуки. Пишуть, що все добре, а їжа не смачна. Люди! Як можна таке писати? ! Все дуууже смачне! Не сподобався лиш лимонад, який там готують. Але я думаю, що він просто ще невстиг настоятися, тому що був щойно приготованим.
Обслуговування на вищьому рівні! Всі привітні та завжди готові допомогти вирішити будь-яке питання. Номери затишні, чисті та просторі! Порадував басейн з сауною та хамамом.
Дуже вдячна масажистові Василю, який добре робить масаж! Сподобалася і косметолог! Масаж обличчя робить неперевершено! В неї дуже гарні руки!
В ресторані нас обслуговувала Тетяна, яка відразу підлаштувалася під наш гумор та смакові вподобання!
Нам сподобалося ГЕТЬ ВСЕ!
Додому їхати не хотілося!
Бажаю вам процвітвння і тримату цю високу планку, яку ви зараз маєте. А ми будемо до вас повертатися на гостину!

Тарас
15 декабря 2021 в 4:15

Ми були тут вперше. Нас поселили в малий котедж #5 (двоє доросл. +двоє діт.). Хоча котедж розрахований на 4, та все таки за дитину слід було доплатити. Таким чином, вартість прож. З тур. Зборами на 20.10.21 склала 4233грн. За добу.
Поставив 5* бо:
- територія: велика і доглянута.
- басейн: теплий та досить чистий.
- ресторан: приємний та колоритний.
- проживання: комфортне та затишне
- дозвілля: активне та пасивне + для дітей є аніматор в дитячому будинку де дуже цікаво навіть для підлітка в 13 років!

Моменти? Можу зауважити що:

- скрипить місцями підлога, особливо на кухні. В ночі це реально "стрьомно".

- роздягальня басейну дуже мала. Якщо там одночасно перебуває троє людей - відбувається невимушена штовзанина ліктями.

- під час сніданку о 9: 15 в затишній атмосфері ресторану - будівельники на вулиці довбуть стяжку перфораторм. Одразу увесь настрій кудись зникає. Чому не можна це робити після 10: 00?

Висновок: моменти є в любій роботі, навіть такого чудового закладу як Таор. Проте в загальній массі вражень позитив переважає!

Женя
06 ноября 2021 в 19:11

Дуже красиве місце, природа, територія. У будиночку дуже чисто, є все необхідне. Відпочинок дуже сподобався, привітний персонал. Аніматори гарно забавляють діток, увесь день їм є чим зайнятися) єдиний мінус-на сніданках малий вибір їди, і враховуючи що сніданок з 8.30 до 11.00, з години 10.00 багато страв вже немає. На запитання до офіціантів "чи буде ще? " кожного разу чула відповідь"вже закінчилось! ". На мою думку, вони повинні розрахувати кількість проживаючих, або запропонувати альтернативу тим стравам що закінчились до 11.00

Ірина
29 октября 2021 в 19:00

Надзвичайно зручна та комфортна територія готелю серед мальовничих Карпат.
Комфортний та чистий басейн для дорослих та діток, котрий можна відвідувати не залежно від погодніх умов.
Чуйний та привітний персонал.
Пляж, дитячий майданчик, казковий будиночок для діток з аніматорами, неперевершений чан з банею, спа.
Усе - для найкращого відпочинку для всієї сім‘ї.
Приїжджаємо постійно і надалі будемо до вас повертатися, тому що Ви - НАЙКРАЩІ!

Ірина
07 октября 2021 в 18:21

Чудове місце для сімейного відпочинку. Велика доглянута територія, море зелені, надзвичайно тихо, не зважаючи на велику кількість дітей різного віку.
Спа-центр - це суцільне задоволення!
Денний табір для дітей, різні майстерки, гойдалки на березі річки, мотузковий парк - одним словом, відпочинок та розваги на будь-який смак.
Смачна кухня, чудовий шведський стіл, оригінальна подача страв, банош просто бомбезний!
Окремо хочу згадати пана Ігора, котрий гостинно зустрічає усіх, хто приїхав на відпочинок.
Ми обов'язково повернемося в Таор!

користувач
29 сентября 2021 в 12:38

Були лише в ресторані. Налисники з вишнею запечені у вишневому соусі на виході виявляються налисниками з вишневим варенням, які підігріті в духовці та підсохли. Дуже дивна позиція, нагадала щось з університетської столової. Інші позиції, які ми замовляли з соленого, теж не смачні (

Добавить отзыв