UAOTZYV.COM

Готель Ресторан ШАТО

Адрес Червоноград, вулиця Богдана Хмельницького, 27А
Телефон +380 (96) 885-66-97
Часы работы 00:00-24:00
Сайт hotelshato.com.ua
Рубрики Ресторан, Банкетный зал, Общественный плавательный бассейн
Оценка 4.4 16 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Готельний комплекс ШАТО — Червоноград, вулиця Богдана Хмельницького, 27а
Похожие компании в категории
Версаль — Червоноград, вул. Ст. Бандери
Виктор и Я — Червоноград, бул. Грушевського, 5
Нью Йорк / New York Street Pizza — Червоноград, вулиця Корольова, 6
Рандеву — Червоноград, вулиця Степана Бандери, 20 а-6

Готель Ресторан ШАТО отзывы

16
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Галина
22 января 2024 в 8:02

Проводили робочі зустрічі в конференц-залі готелю "Шато". Залишилися задовлені як самим залом, так і професійною роботою адміністратора Квіти, яка швидко реагувала на будь-які зміни в робочому процесі. Вдячні за якісне обслуговування каво-перерв офіціантці Світлані. Окреме велике спасибі шеф-кухарю ресторану за смачний обід. Приємно працювати з професійною та надійною командою "Шато".

Инна
01 августа 2023 в 10:36

Були на сніданку - подача дуже апетитна, смак дуже добрий, подали відносно швидко. Кава смачна:)

користувач
28 февраля 2022 в 15:52

Розкішний готель! Надзвичайно смачна кухня! Персонал на вищому рівні!
Дякуємо за чудовий відпочинок!

Сергій
30 января 2022 в 20:55

Загалом враження непогані, але мене вразило, що у загальному ресторані дозволено курити айкос, цей сморід зіпсував враження від обіду.
По меню дитина замовила бульйон - нема, я замовив пиво - нема. Вайфай був, але без доступу у інтернет.
У номері - телевізор працює з не чіткою картинкою і перешкодами.
При виході стоїть пристрій для чистки взуття, вирішив скористатись - нема пасти до взуття.
У головному ресторані гарні, дорогі двері на вулицю, але заклеєні наполовину скотчем (щоб не дули). Але ж вони регулюються!

Евгений
26 января 2022 в 15:08

Останавливаемся с супругой уже второй раз.
Гостиница соответсвует европейским стандартам качества. Номерной фонд на уровне, есть бассейн и сауна. Ходили на массаж, остались довольны, девушка очень старалась. Массажистки отдельная благодарность.
Завтраки очень вкусные. По кухне - лучше место в городе. В целом это лучшее место в городе.
Ставлю 4 заезди по той причине что не смогли за целый день удовлетворить просьбу о замене стаканчиков и воды.
Однозначно рекомендую!

Katia
30 декабря 2021 в 11:39

Святкували хрестини в ресторані Бонсуа. Зал чудовий, музиканти прекрасні, але на цьому все хороше закінчилось. Обслуговування - ніяке! На 15 людей 1 офіціантка, яка спить і працює як муха в маслі! Адміністратор безвідповідальна, без організаційна! Прийняла замовлення нашого бенкету, але не до кінця в’їхала в нього (це її слова). Холодні закуски їли наші гості 4 години, а коли майже збиралися додому принесли все гаряче! Взяли в оренду кавовий апарат за 1500 грн. Він в дома не годиться для використання! Для приготування 1 кави йшло 5-7 хв. І в ньому постійно щось ламалося. В кінці офіціанти забрали частину їжі, нівкого не питаючи. Ми дуже розчарувалися! Ціни не відповідають якості і сервісу!

Andy
23 октября 2021 в 18:32

Хороший новый отель в Червонограде. Хорошо построен, обученный персонал, очень чисто и комфортно.
В СПА я, к сожалению, не попал, поэтому ничего не смогу рассказать об этом.
Ресторан неплохой, за исключением того обстоятельства, что по каким-то причинам не было два дня ровно тех блюд, которые хотелось заказать.
Парковка бесплатная, вид из окон просторный.
Мои рекомендации!

Леся
10 октября 2021 в 9:08

Затишно, вишукано, зручно. Це якщо в трьох словах
Але я просто люблю це місце)
Номери дуже стильні і комфортні - все для відпочинку)
Вишуканий ресторан смачна кухня, достатнє меню, яке досить зручно включає сніданки. Гарна подача і оформлення страв. Апетитні і ніжні десерти з приємним оформленням.
А ще тут є СПА з басейнами для плавання та для релаксу з масажем. І сауна погрітися)

Якось обов'язково сюди повернусь) ? і. Не один раз!?

Анна
16 ноября 2019 в 12:30

Очень все понравилось. Безупречно чисто, персонал доброжелательный, очень вкусный завтрак. Не часто встречаешь отели такого уровня!

Іван
19 октября 2019 в 19:29

Дуже добре, впринципі ціни ще є нормальними. Аби комфортно посидіти в чотирьох знадобиться біля 500-600 грн. Смачно готують та швидке обслуговування!

Геннадий
09 октября 2019 в 14:49

Завжди смачні і вишукані страви. В цілому подобається. Єдиний мінус інколи страв, які у меню немає. Для прикладу, прийшов із дружиною, замовив страву, - через 20 хвилин дівчина-офіціант повідомила що її приготувати не можуть (!) і запропонували вибрати щось інше. Замовив іншу страву, - ще через 15 хвилин прийшов вже хлопець-офіціант із вибаченнями і повідомив, що цієї страви також не можуть приготувати, оскільки немає необхідних інгредієнтів. Спочатку подумав що це жарт і прийшов у "бішенство", адже дружина вже майже поїла, а з мене знущаються, хоча до того моменту я неодноразово заїжджав із дружиною "перекусити" і все було добре, правда також довго. Про те страви були смачними і цей момент мене "перекривав". А тут такий конфуз. Дружина мене заспокоїла і я зробив замовлення втретє, попередньо дізнавшись, а що ж є у наявності попри меню. Після цього моменту, приїздив пити лише каву, адже часу на непорозуміння у мене немає. Бізнесмени, які прочитають цей комент мене зрозуміють.

Оксана
24 сентября 2019 в 5:06

Гарний, чистий готель, просторі чисті номери, є ліфт і пандус для коляски. АЛЕ обслуговування взагалі не відповідає самому готелю, офіціанти не привітні, в мене склалося враження, що я їм щось винна.
Одже припаркували машину у внутрішньому дворі, виїжджаємо з коляскою центральним входом, бо пандус тільки там, а брама в двір зачинена, навколо нікого немає, або знову вертатися, або лізти через паркан?
СНІДАНОК, в меню написано, що в сніданок входить крім їжі:
-кава/чай,
-молоко,
- сік.
В реальності зовсім не привітна офіціантка буркнула, що сік виключно апельсиновий, а молоко принесли 10мл, Тобто це просто додаток до кави, якщо вибрали чай, то ви без молока! Чай виключно чорний в пакетику!

Сніданок до 11 години, АЛЕ з 10: 00 до 11: 00 його вартість чомусь дорожчає на 30грн! Що за розвод?

Бокали, які стояли на нашому столі на сніданку були всі в розводах, брудні.

Смак сніданку не вартує тих грошей, оскільки вартість його є рівною з вартістю в багатьох європейських країнах, а обслуговування ніяке, щоб замовити прийшлося, ще шукати офіціантку!
Щоб заплатити за сніданок прийшлося іти з коляскою, на інший поверх і шукати якийсь бар!
І ще, інтернет (wi-fi) майже не ловить!

Ирина
27 августа 2019 в 4:36

Отель новый, видно что недавно ремонт сделали. Номер шикарный, приятно находиться. Если будете в Червонограде, обязательно останавливайтесь там.
В номере нет одноразовых тапочек, но есть ковер, чистый по этому спокойно ходили босиком. Единственный минус, так это то, что ночью, когда включили кондиционер вылез огромный паук и ползал по потолку.

Настя
11 ноября 2018 в 10:49

Чудове місце для відпочинку на два дні. Робити в Червонограді не дуже є що, але для поплавати в басейні, смачно поїсти і погрітись в сауні - те, що треба. Персонал дуже привітний, кухня смачна і неймовірно чисто. Басейн невеликий, проте в приміщенні, тому і в дощ можна гарно провести час. Фактично там є ресторан, бар та ще один заклад, але меню одне і те ж, декорації різні.

Кристина
03 ноября 2018 в 14:07

В загальному - все сподобалось, але номер покращений, сподобався більше ніж полулюкс, не було тапочок в номерах. Сподобався басейн. Ну і добре що з дітьми можна передітися в номері після бассейну посушитись, відпочити.

Юрий
30 октября 2018 в 21:26

16.0617. Святкували весілля доньки у ресторані готеля "Шато".
Всім Дуже сподобалось, привітливий персонал, приємне обслуговування, надзвичайна смачна кухня.
Шеф-кухарю респект.

Добавить отзыв