UAOTZYV.COM

Готель Цісар , Hotel Cisar

Адрес Львів, вулиця Городоцька, 65
Телефон +380 (66) 242-90-12
Сайт cisar.ua
Рубрики Отель, Полупансион, Отель длительного пребывания, Небольшая гостиница
Оценка 3.9 33 отзыва
Похожие компании в категории
Гетьман — Львів, вулиця Володимира Великого, 50
Отель Львов — Львів, просп. В'ячеслава Чорновола, 7
Старый Краков — Львів, вулиця Шпитальна, 21
Ирэна — Львів, м, вулиця Стороженка, 21

Готель Цісар , Hotel Cisar отзывы

33
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Tania
23 октября 2023 в 7:05

Чудовий сервіс, виключна толерантність у спілкуванні, допомога у скасуванні бронювання вже після спливу часу заїзду (хоча я не проти була оплатити, оскільки виникли певні обставини, через які я не змогла завітати до Львова в той день). Щиро вдячна персоналу і адміністрації. Обов'язково скористаюсь готелем наступного разу.

Ирина
21 октября 2023 в 1:59

Готель гарний. Єдине, чого мені не вистачало, це холодильник. Це, звичайно, добре, що на рецепшн дозволяють ставити продукти в холодильник, але щоразу бігати на перший поверх незручно.

Саша
15 октября 2023 в 1:11

Прочитала попередній відгук і мабуть мені пощастило) Хороший готель, чисто, охайно, є все необхідне. Зупинялася на 1 добу. В ванній є фен, мило, шампунь/гель, капці не знайшла, але завжди подорожую зі своїми. З гарячою водою не було жодних проблем. Зупинилася в 2-місному номері, вікна виходили на тиху вуличку, без балкона. Хороший сніданок, не такий прям величезний вибір, але поїсти є що на різні звички. Чудове розташування між історичним центром та вокзалом.

Юлия
26 августа 2023 в 20:02

Потрапила в цей готель через тур 777.
Це найгірше місце за всі мої подорожі до Львову.
Я була у Львові близько 10 раз, зупинялась як в квартирах (апартаментах) так і в готелях. Цей готель мене здивував найбільше.
Перше з чим ви зіштовхнетесь завітавши в готель це персонал якому на Вас досить так пофіг. Доречі з речами Вам не допоможуть.
Далі Вас чекає малесенький ліфт, на якому ввечері ви ще доїдете без проблем, а ось вранці ви його будете чекати близько 15 хвилин, бо він один на 5 поверховий готель.
Потім Вас чекає розчарування від номеру:
1. Готель наче відносно новий, але по ремонту йому наче близько років так 30. Загажені чим тільки можна стіни, купа пилу і чиїхось нігтів під ліжками. Меблі та сам ремонт дуже плачуть і просять щоб їх замінили.
2. Ми мали 3-місний номер, але окрім того що там було 3 ліжка, більше про це не нагадувало нічого. При вході була шафа, ще було 1 старе мʼяке крісло, стіл обідній з 1 стільцем.
3. Балкон, розміром 1х1, з маленьким столиком і чомусь з 2-а стільцями, знову ж таки номер 3-місний. Вночі з закритими вікнами і балконом ви будете чути всі звуки дороги за вікном.
4. Так і не зрозуміла як відбувається подача гарячої води. Ми були з дороги, поселялись близько 23: 00; чекали поки стіче вода хвилин 15, після чого зрозуміли, що вона геть не прогрілась і тече холодна, довелось телефонувати на рецепцію, пообіцяли дати воду за 20 хвилин, дали хвилин за 40, але і на тому дякую. Доречі до 5-го поверху вода ледь доходить, напір води ледь дихаючий.
5. Сніданки. Кафе знаходиться в підвалі, на весь 5-поверховий готель в кафе близько 5 столиків, доводиться довго чекати поки хтось поїсть, щоб зайняти місце, ну і швидше їсти, щоб не чекали інші мешканці. Стосовно їжі звісно у всіх свої смаки, але я так і не зрозуміла, що я там мала їсти. Краще не витрачати час і відразу йти в якесь нормальне кафе у місті.
6. Холодильника, чайника та кондиціонеру немає. Москітних сіток на вікнах теж. Навіть мінімально немає питної води на столі (хай би хоч за окремі кошти).

Доречі ми мали жити в готелі 2-і доби, при поселенні в номер ми вже знали, що не залишимось на другу добу (через все вище зазначене), на що отримали пропозицію зранку подивитись інший номер готелю, скажімо так «вам не пощастило з цим номером, всі інші номери значно кращі». Нам показали інший номер, на 2-му поверсі, але він виявився такого ж стану.
Наш номер коштував 1350 грн. Як на мене, за такі умови це дуже багато. Я б за нього не дала і 500 грн.
Після сніданку ми зібрали речі і виїхали, знайшли апартаменти на площі ринок за 1400 грн з євро-ремонтом. І це було наше найкраще рішення.
Тому висновки робіть самі, але якщо любите чистоту і комфорт - вам точно не в цей готель.

Женя
20 августа 2023 в 3:17

Чудовий готель. Чисті номери, приємний персонал, чудові сніданки на всі смаки, розташування зручне.

Софія
07 августа 2023 в 3:18

Дуже хороше співвідношення ціна-якість. Плюси: центр міста, безкоштовний паркінг біля готелю, сніданок включено. Наш номер трошки був старуватий, але чистий. Також погана шумоізоляція. Чути шум транспорту. Але однозначно, це найкраща пропозиція в центрі за таку ціну

Елена
21 мая 2023 в 14:33

У готелі є що покращити. Душ з цвіллю. Стіни з «картону» чують усе, що говорять у сусідніх кімнатах. Вікна теж не шумлять, спиш як у полі. Сніданок так собі. Це має дві переваги: ​​чудовий персонал, дуже приємний і корисний. Чисто білі простирадла та рушники. Хороша локалізація. Не рекомендую на відпочинок.

Nikitos
16 мая 2023 в 18:42

Все добре! Завжди, можна знайти недоліки. У даному випадку, ціна та якість себе виправдовує! Був у відрядженні, все влаштовує повернусь знов. Приємний ввічливий персонал.

Maryna
30 июля 2019 в 23:54

Плюсы: расположение в центре города, относительная чистота, приветливый персонал.
Минусы (значительно больше) : слущенная краска и потёки на стенах; одна розетка в номере на троих, отсутствие кондиционера и невозможность открыть окно из-за шума оживлённой улицы; очень хлипкая дверь; забитые канализационные стоки; очень слабый WiFi. Отдельное разочарование - завтрак: чашек нет (официант сказала, что их не хватает), чайных ложек нет (в принципе), еда мало съедобная.

Инна
22 июля 2019 в 1:06

Замечательный отель. В хорошем месте в пешей доступности от исторического центра города, персонал отзывчивый и дружелюбный. Если приехали рано утром, а поселение здесь с 14.00 то можно бесплатно оставить вещи в камере хранения и пойти гулять, также и при выселении можно до поезда оставить вещи. Номера отличные, кровати с качественными матрасами, в номере есть фен. В кафе внизу отеля недорого можно покушать и даже заказать еду с собой в поезд. Всем советую и отель и кафе.

Михаил
20 июля 2019 в 15:27

Отель очень понравился: вас встретит отзывчивый персонал, который готов всегда помочь и все объяснить. В гостинице есть камера хранения и если вы приехали, как и мы, гораздо раньше заселения или же если поезд позже чем выселение, то всегда можно ей воспользоваться. Гостиница очень удобно расположена примерно на равном расстоянии от ж/д вокзала и от исторического центра, можно сказать, в пешей доступности. Номер был трехместный стандарт (№212) окна выходили на обратную сторону от ул. Городецкой, т. е. Шум улицы/кафе не мешал. В номере две кровати: двуспальная и односпальная. Удобные мягкие матрасы. Три комплекта полотенец и три комплекта мыло, гель для душа. Есть в наличии фен. Утюг и гладильная доска на этаже. В этом номере не было холодильника, но можно воспользоваться холодильником на первом этаже возле рецепции. В кафе при гостинице можно бюджетно покушать. Кроме того там можно заказать еду в дорогу.
Что не понравилось: во время нашего отсутствия в номер персонал не заходил и мусор остался в мусорном ведре. Но здесь, скорее всего, я сам виноват: нужно было повесить табличку с просьбой об уборке. Второе: на окне не было противомоскитной сетки.
В принципе отель рекомендую, если придется еще раз приехать во Львов, то буду поселяться в нем.

Марина
12 июля 2019 в 14:12

Номер на одного, 10 кв. М. Чисто, ортопедический матрас, ежедневно убирают. Фен предоставили на ресепшене. Гладильная доска на 2 этаже. Номер возле лифта, было слышно людей, которые ходили в коридоре, хотя таких было не много. В общем, отель хороший.

Алиса
07 июля 2019 в 1:07

Замечателтный отель. В хорошем месте, персонал отзывчивый и дружелюбный. Номера отличные, кровати с качественными матрасами. Единственное, шумно с улицы и светло ночью. В кафе при отеле вкусно и очень дешево. Всем советую и отель и кафе.

Александр
27 июня 2019 в 16:26

Сделал заказ, и пока мне его принесли, на голове появилось пару седых волос (одна звезда это много для такого заведения (

Юрий
23 июня 2019 в 17:00

Цікавий зовнішній вигляд (але картинка не відповіла моїм сподіванням). Досить привітний персонал. Є "власна парковка" перед готелем на тротуарі і біля нічного клубу, але ваше авто сам на сам з відвідувачами цього закладу. Сам готель знаходиться поруч з цетром (біля 2км)! Мінуси: цілі сутки (і в день і вночі) по бруківці "ганяє" транспорт, гуркіт такий, що неможливо відкрити балкон бо у номері дуже душно. Навіть якщо ви закрили балкон то протягом усієї ночі лунають баси з нічного клубу з першого поверху (майже до 7.00). Також цілу ніч стукають (від протягів) двері, оскільки не мають чіткої фіксації та резинових прокладок. Після 7.00 ранку та і протягом усього часу ви чуєте майже усіх мешканців цього готелю (хто і що робить). У номері немає фену та одноразових кімнатних тапок. Поруч з ліжками немає куди покласти годинник, телефон та інше оскільки немає ні одної тумби та на три ліжка є один стілець. Тому телефон було покладено на ламінат біля ліжка. Якщо у вас є невеликий котик чи песик - його проживання доступне за додаткову оплату у розмірі від 250 грн. Усі рушники та білизна дуже пошарпана та не відповідають рівню такого готелю, але достатня для використання на одну ніч. Душ протікає та потребує чистки. Вартість номеру становила за інфо готелю 1300 грн. Готель пропонує різні акції та знижки, але номер (зі знижкою за 1060 грн.) з боку трамвайної коліїї ми запам'ятаємо надовго. (м. Львів, вул. Городоцька, 65)

Валентина
20 июня 2019 в 12:43

На свои деньги достаточно неплохая гостиница, минус что не работаю фены в некоторых номерах и плохая вытяжка в ванной комнате.

Антон
05 июня 2019 в 11:30

Чудовий готель, недалеко від центру та вокзалу, поряд зупинка громадського транспорту, ввічливий та уважний персонал, чисті та охайні номери.

Андрей
31 декабря 2018 в 21:03

Несколько раз останавливался. Нормальный отель. Парковка. И кафе круглосуточное. Очень удобно для транзита. Без изысков, но качественно.

Женя
23 декабря 2018 в 2:36

Отдыхали с сыном, нам очень понравилось. Очень хорошее обслуживание, приятная атмосфера, недалеко от центра, круглосуточное кафе в отеле и для постояльцев отеля скидка -10%.
Всем советую!

Ирина
22 декабря 2018 в 18:02

Хороший отель, удрбное место расположения. Комнаты небольшие, у нас не было даже холодильника. Но чисто, светло, уютно, ремонт делался недавно.

Добавить отзыв