UAOTZYV.COM

Готель Батьківський двір

Адрес Львівська обл., Козьова
Телефон +380 (67) 314-31-11
Сайт skole.com.ua/uk/batkivski-dvir.html
Рубрики Небольшая гостиница
Оценка 3.3 7 отзывов
Похожие компании в категории
Край-Рай — Новий Милятин, вул. Нова, 1
Вежа Ведмежа — Волосянка, вул. Опришків, 1
Post House Hostel Lviv — Львів, вулиця Словацького, 8
Danylo Inn — Львів, вулиця Галицька, 20

Готель Батьківський двір отзывы

7
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Саша
01 июля 2023 в 18:05

Бажається кращого, і щось нового, привітність персоналу напевно залежить від настрою.

Alyona
25 мая 2021 в 6:09

Багато разів зупинялися в цьому готелі, дуже гостинні господарі! Рекомендую!

Женя
28 марта 2020 в 10:25

Ні! Ні! Ні! Ще раз ні! Хазяйва крадуть кошти прямо з номера. В мене пропало 8000 грн. Є свідок, який бачив, як хазяйка Мицак Оксана 18.05.19 виходила з мого номера, після чого в мене пропали кошти, викликали поліцію, але її чоловік Мицак Богдан працює у правохоронних органах, тому рука руку миє і нічого їм не докажеш! Поліція просто закрила справу і все по тому! Не рекомендую! Люди, не їдьте туди у жодному разі. У барі неодноразово бачив тараканів. Всюди брудно, а хазяйці все сходить з рук! Я не перша жертва. В соціальних мережах знайшов ще чотирьох постраждавших людей, яких в різний час у Батьковскому дворі обкрадала сім'я Мицаків, виносячи з номерів гроші та цінні речі. А торік Богдан Мицак на великій швидкості у стані алкогольного сп'яніння збив людину, людина залишилась на все життя інвалідом, а Мицаку все зійшло з рук! Якщо когось ще обкрала сім'я Мицак Богдана та Мицак Оксани, володарів Батьківського двору, пишіть мені, будемо робити колективний позов! Поодинці не виходить, тому що їх син Дмитро Мицак є депутатом Верховної Ради і вони вважають, що їм все дозволено! Допоможіть зупинити свавілля можновладців та правоохоронців!

Уля
13 января 2020 в 17:03

Ні! Ні! Ні! Ще раз ні! Хазяйва крадуть кошти прямо з номера. В мене пропало 8000 грн. Є свідок, який бачив, як хазяйка Оксана виходила з мого номера, викликали поліцію, але її чоловік Мицак Богдан працює у правохоронних органах, тому рука руку миє і нічого їм не докажеш! Не рекомендую! Люди, не ъдьте туди у жодному разы. У бары неодноразово бачив тараканів. Всюди брудно!

Женя
19 ноября 2018 в 12:28

Чудесное место
Очень уютно
Приветливые добрые хозяева
Мы счастливы!

Андрей
12 ноября 2018 в 10:24

Номера не плохие, чисто. Порадовал завтрак входивший в стоимость, шветский стол.

Виктория
21 октября 2018 в 12:42

Отель находится в очень живописном месте, окружен горами, не далеко есть горная речка. Номер средний по размеру, уюиный, есть холодильник, чайник и чашки телевизор, выход на смежный балкон, все в цветах, очень красиво. Кровать широкая очень удобная, санузел немного подкачал, в углах душевой есть гибок, но это все мелочи, красота местности компенсирует все.

Добавить отзыв