UAOTZYV.COM

Готель - ресторан Акваріус

Адрес Львів, вулиця Антона Макаренка, 6
Телефон +380 (96) 234-70-30
Сайт aquarius.lviv.ua
Рубрики Отель, Банкетный зал, Ресторан
Оценка 3.2 25 отзывов
Похожие компании в категории
Підкова / Коок Готель та Ресторан — Рясне-Руське, площа Торгова, 1
Валентина — Брюховичі, вулиця Ясна, 7
Шпацер — Брюховичі, вулиця Володимира Івасюка, 4
Вілла Кмеллер / Villa Kmeller — Брюховичі, вулиця Соснова, 34

Готель - ресторан Акваріус отзывы

25
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Диана
19 марта 2022 в 19:12

Отличный отель. Номера чистые и есть все самое необходимое. Кухня в ресторане выше всяких похвал, вкусно и подача замечательная. Персонал вежливый и отзывчивый. Хозяин Любомир горит своим делом - это просматривается в каждой детали, от дизайна помещения до территории комплекса. Очень рады, что наш выбор пал именно на этот отель. Спасибо вам большое. По-больше бы таких Людей

Maksym
28 февраля 2022 в 16:07

Травлять людей на банкетах, коментарі видаляють - хоча б звідси коментар не зможуть видалити.
Інфо для закладу: самі вживайте ваші "страви", я один раз вже попалився як і мої друзі.
Люди: не гайте своє здоров'я

Ольга
20 февраля 2022 в 12:40

Забронювала банкетний зал для святкування ювілею, а в день самого свята виявилось, що стіл засервірували зовсім не в тій частині залу про яку домовлялись, бо там вже сиділа компанія. На питання, чому не попередили, що в залі буде ще одна компанія і, що стіл нам поставлять зовсім в інакшій частині залу, мені відповіли, що вони не попереджають про таке клієнтів. Менеджер взагалі прямим текстом сказала, що вона мене про це не попередила, бо тоді я б взагалі відмовилась від бенкету. Музика жахлива, апаратура та мікрофони хриплять, звучання просто ніяке. А кухня дуже смачна, що добре, те дійсно добре. Але за таке хамське відношення повертатись в це місце більше бажання нема. До слова, переді мною навіть не вибачились за складену ситуацію, а ще звинувачували за те, що я переносила дату бенкету, бо захворіла на Ковід. Тобто, напевно логічніше було б прийти святкувати з позитивним тестом.

Дима
05 января 2022 в 23:10

Останавливались с детьми. Чистые номера. В номере балкончик для курения, тепло, чисто, горячая вода, вкусные завтраки! Вайфай хороший без пароля. Кухня вообще порадовала. В Киеве, в дорогих ресторанах не так вкусно кормят! Полотенца, тапочки, постель-всё новое и чистое! Тапочки, фен, шампунь …всё есть! В следующий раз остановимся обязательно! Хозяева очень вежливые!

Женя
17 ноября 2021 в 16:54

Найкраще місце для відпочинку!
Все на вищому рівні! Смачно, гарно, атмосферно і затишно! Хочеться повертатися знову і знову! ️

Ярослав
12 ноября 2021 в 7:40

Рекомендую.

Непоганий готель у гарному, затишному місці, привітливий персонал, смачна кухня.

Потребує оновлення сантехніка у ванній кімнаті та встановлення терміналу для безготівкового розрахунку.

oh shit
25 сентября 2021 в 16:58

Повністю згодні, дуже брудно. Бачили що власник постійно з кімось сварився. Він один робить за всіх, тому и лаеться) не рекомендую однозначно!

Виталий
21 сентября 2021 в 16:42

Завжди маю бездоганні емоції після проживання! Їду як до дому! Кухня (особливо риба) БЕЗДОГАННА

користувач
18 сентября 2021 в 8:24

Бездоганна кухня! Відмінне обслуговування! Чудові номера! Двадцять років нонстоп! Раджу спробувати!

Маринка
11 сентября 2021 в 22:44

Ну. Смешно читать ответы! Начните с себя, исправляйте свои недочёты! Рекомендации однозначные больше тут не останавливаться!
Рассказывать сказки что тут все идеально ненужно, люди сами все видят не глупые! Купите побольше дезинфицирующих стредств, тряпок, стиральный порошок и будет счастье! Страшно ночевать в этом мрачном номере, гостиниц пруд пруди выбор огромный, эту пещеру с грязными половикамии и вонючим одеялами лучше обойти) не стоит портить впечетление о городе
Критику нужно воспринимать а не отвечать хамством! Но видимо тут проблемы в воспитании и своего эгооооо

Давид
03 сентября 2021 в 7:36

Номера ужасные, грязные, все в паутине и мерзком запахе. Туалет и душ вообще не чистят. Кровати и полы скрипят. Шумоизоляции ноль. Под окнами орали пьяные люди. Кондиционера нет. Очень жарко. Везде воняет. Завтрак ужасный, яйца недожареные, хлеб с плесенью. Место для дальнобойщиков.

Лина
26 мая 2020 в 16:15

Весьма неплохие апартаменты за свою цену. Забронировали предварительно двухместный номер по телефону, заселялись после 12. Отдам должное, номер за свою цену более чем хороший, все удобства + кондиционер. Отдельно могу отметить качество обслживания - всё на высоте, придраться не к чему. Кухня приемлемая, месторасположение удобное. Могу смело рекомендовать к посещению

Маряна
01 мая 2020 в 17:14

Господарі прикрі води жаліли справляли там день народження світло ходили виключали. Більше там ніклли непіду. Нерокомендую

Natavan
27 апреля 2020 в 6:26

Это лучшее заведение в котором мне удалось побывать за последнее время. Украинское гостеприимство, нереально вкусная еда, доброжелательные хозяева и море положительных эмоций. Спасибо друзьям, что отвезли нас именно в Аквариус. Это был лучший мой День рождения. Аквариусу процветания и отзывчивых клиентов.

Gdvvyeryr4
21 апреля 2020 в 16:13

От центра Львова 10-12км за такси 5$ и ты там место тихое приятное, рядом жд магазины в отеле есть что покушать меню большое цены тоже норм. Номера 3х местные просторные даже еще кровать влезет.

Юрій
05 апреля 2020 в 16:08

Кухня, якої часто не знайдеш у Львові. Все дуже смачно. Заклад як для великої і шумної компанії так і для кількох людей, що хочуть смачно пообідати!
Так тримати!

Діма
15 февраля 2020 в 9:07

Найдорожча кава. Найдорожча - це точно не найсмачніша. Ціни космічні. Сервіс відсутній. Не рекомендую

Сергей
07 февраля 2020 в 6:24

Хороший внешний вид апартаментов, но с отоплением и горячей (а не едва теплой) водой - проблемы. Во время пребывания не покидало ощущение надвигающейся простуды. Кондиционер в номере есть - но включить его не дают. Завтраки по-дешману, не очень качественные. Не советую к посещению в прохладный сезон.

Анастасия
13 августа 2019 в 16:57

Отель хороший, ремонт и мебель
Но далеко от центра, 10 км
Транспорт ходит плохо
И очень дорого, долго обслуживают

Костя
13 июля 2019 в 19:04

Хочу попередити усіх, хто може бути, хоч якимось чином, дотичним до будь-яких справ з власником готелю «Акваріус»! Обережно! Людина не чесна, нагла і беспардонна. Я мав, ніби то, за честь попрацювати в нього, зі слів самого власника, ніби не я допомагав йому по роботі з його рестораном-а він, Любомир, зробив мені послугу! Угоду було не виконано з його сторони, і грошей за мою працю я не отримав. Не зважаючи на те, що 14 днів, хоча б, доіжджав до готелю з дачі, на якій проживаю в літній період, витрачаючи 200грн в день на пальне. Тобто. 14х200=2800. Ніби то, я винен був йому проробити нові страви для нового меню, відфотографувати на свій телефон (фото, котрі власник постить останнім часом в інстаграм), ніби то я винен був йому, бо він мені послугу робить, що я працюю в нього, заставити поставити систему обліку, внести інгредієнти, в недостаючу базу, яку по мому проханню закинув айтішнік, створити калькуляційні та технологічні картки, з детальним описом приготування. Встановити рекомендовані ціни, згідно собівартостей, які він нарешті, по 15-ти рокам роботи, може побачити. Ааа! Напевно ще був винен йому запустити гриль секцію, поміняти процес приготування та видачу м’яса, встигнути отримати ряд позитивних відгуків від гостей його закладу. Працювати протягом тижня на всіх вихідних, коли я розумію що може бути багато гостей. Взявши друий вихідний за два тижні, попередивши працедавця, який звонить в мій один вихідний, посеред тижня, і кричить в трубку: «робота ще не зроблена! Якого, вибачте, я відпочивати? ! Зробиш роботу, тоді і відпочивай! ». Смішно). і це все. Не рахується роботою. Бо ями ще на територіі не копав, напевно, квіти не поливав! І тепер найголовніше: все вище перечислене, з його слів, було проаналізоване фахівцем, та оцінено в 2000грн). Будьте обережні!

Добавить отзыв