UAOTZYV.COM

Гостинний Двір / Ресторан El Gusto. Банкетні зали на весілля. Ресторан для святкування подій

Адрес Стрий, Е, 471
Телефон +380 (97) 458-59-66
Часы работы 10:00-22:00
Сайт elgusto.com.ua
Рубрики Ресторан, Банкетный зал, Кафе, Организация свадеб
Оценка 4.2 28 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Гостинний двір — Дрогобич, вулиця Козловського, 2а
Гостинний двір — Завишень, БІчна І. Франка, 21
Похожие компании в категории
Підгорецький маєток — Стрий, Pidhirtsi
Версаль — Стрий, вулиця Львівська, 146А
Їдальня — Стрий, Галицька вулиця, 4
Магнит, отель — Стрий, вулиця Маркіяна Шашкевича, 21

Гостинний Двір / Ресторан El Gusto. Банкетні зали на весілля. Ресторан для святкування подій отзывы

28
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Женя
02 августа 2023 в 10:00

Дуже класний заклад. Все швидко приготували, порції досить великі та помірні ціни. Велика територія і є окрема зона для діток, а також є дитяче меню. Привітний персонал.

Саша
23 июля 2023 в 13:16

Голосно грала музика в залі. Сказали, що замовлення чекати 15-20 хв, чекали 40+, хоча в закладі ми були одні. Офіціантка не привітна і вираз обличчя був типу «нащо ви прийшли», обслуговування не сподобалося. Попросили розрахувати нас, чекали 5-8 хв (ми були одні), потім встали і самі підійшли до стійки, в цей момент зайди ще відвідувачі, офіціант пішла приймати замовлення (ми знову чекаємо біля стійки), потім «зачекайте я віддам замовлення на кухню і підійду», все б нічого, якби ми б до цього не чекали.

користувач
01 апреля 2022 в 5:44

Святкували зустріч однокласників 15 років після закінчення школи, 22.01.2022 р. Все дуже гарно, кухня, персонал, територія, А от музика жах, музикант жив своїм життям, окрім нас було ще день народження, то він весь час тільки про них згадував, А ми так як би не існували, А якщо просили якусь пісню то він за кожну пісню брав додаткову плату, тоді робіть висновки майбутні клієнти, бо музика яка мала б рахуватись у суму, тобто ви за неї не платите то зовсім не так, пісня 100 грн якщо ви хочете щоб заспівав для вас музикант.
Висновок: замовляйте свою музику, не їхню!

користувач
04 марта 2022 в 13:17

Святкували корпоратив 24.12.21 в цьому ресторані. До меню і обслуговування зауважень нема. Страви смачні, персонал ввічливий і непомітний. А от музика була взагалі жахлива. Один музикант, який типу співав під фонограму. Пісні взагалі не танцювальні, а якесь новомодне завивання типу " Вишні, вишні. " З цілого колективу нікому не сподобалось. Музика це дуже важлива складова настрою і враження від забави. Сумніваюсь, що виберемо цей ресторан наступного року.
Ресторану 5 зірок, музиканту 3

Микола
13 февраля 2022 в 1:15

Їжа смачна, обслуговування супер. Є дитяча кімната. Музика "жива". Живий чоловік голосно співає під "не живий" мінус з ноутбука. Це проблема більшості закладів такого типу. Бенкет, весілля - вам сюди. Але якщо ви полюбляєте спілкуватись під фонову і дійсно живу музику, то вам не сподобається.

Андрій
07 февраля 2022 в 19:13

Все супер, чудова атмосфера, красивий інтер'єр, смачне меню, ввічливий персонал, весела музика. Рекомендую.

Алина
19 октября 2021 в 17:50

Рекомендую ресторан и отель на ночь! Очень вкусно, чисто, не дорого, атмосфера на хорошем уровне для придорожного заведения. Персонал очень внимательный
Меню позиций обширное, сделала несколько фото. Мы кушали 20.09.2021 можно заказать все что есть в меню.

Гостиница:
+ Чисто, тихо, удобная двуспальная кровать, можно ночью уехать или заехать, есть в номере тапочки, мыло, шампунь, полотенце, охраняемая парковка.
- 3 этаж нужно учитывать при бронировании и переносе вещей, но спасибо персоналу, который заранее предупредил, изношенная сантехника в душе (держатель душа чуть не упал на голову).

Михайло
19 августа 2021 в 22:32

МРІЄТЕ ПРО ІДЕАЛЬНЕ ВЕСІЛЛЯ? КОМАНДА ГОТЕЛЮ ТА РЕСТОРАНУ Гостинний Двір ДО ВАШИХ ПОСЛУГ!

Там багаторічний досвід і пристрасть до творчості переплітаються, надаючи місцю особливу чарівність. Вишуканий смак страв, а також дружня атмосфера причарують молодят і гостей. На вас чекають найкращі кулінарні витвори української та європейської кухні. За обслуговування гостей відповідає команда талановитих кухарів, які готують із великою пристрастю. Завдяки створеному ними меню, ви зможете насолодитися найкращими стравами. Нехай вас здивує магія смаку!

Олександр
04 августа 2021 в 12:48

Локація чудова! Тихо, спокійно навкруги лише декілька котеджів, тому є впевненість що якщо виняйняти данний ресторан для проведення свята, ніхто не буде скаржитись на шум! Банкетний зал просторий, танцювальний теж не є маленьким) обслуговування на пристойно високому рівні) одне що спонукало поставити всього лише три зірки, м'ясна кухня недуже! Якщо заливний язик і шашлик в лаваші ще можна було їсти, то інші гарячі м'ясні страви були ніякими!

Ирина
02 ноября 2020 в 19:52

Отличная гостиница. Не смотря, что номер выходил на трассу, было тихо.

Номера большие, чистые. Постельное все новое, полотенца, мыло, тапочки все было.

Завтрак был включён в стоимость. Вкусно и сытно

Konstantine
26 июля 2020 в 10:34

Ми з друзями залишились дуже задоволені! Приємно вражені чистотою номерів та чудовим обслуговуванням! Дякую вам велике, обов'язково ще повернемося!

Оленка
08 июля 2020 в 19:43

Чисто, охайно, приємно пахне. Зупинялися на одну ніч. Двомісний номер вразив своїми просторами.

Анна
28 мая 2020 в 23:23

Связывалась с рестораном, оставили задаток в 5 тис грн за 3 месяца отменили праздник. Денег никто не вернул. Ещё и послали! Очень не рекомендую этот ресторан! Причина отмены это было то что во время свадьбы в другом зале поминки и вторая причина это отмена совсем праздника (

Татьяна
14 марта 2020 в 0:36

В общем хорошо. Тепло, уютно. Очень удобная кровать, большая ванная комната, горячая вода без перебоев, тапочки одноразовые. Не хватает некоторых мелочей, например, лопатки для обуви, крючков в ванной для одежды и полотенец, полочки для косметички и ванных принадлежностей, стакана для зубных щёток и т. Д. Завтрак понравился. Один из вариантов овсяная каша. Очень вкусная. К ней предлагается хлеб, масло, твёрдый сыр, заварной кофе с молоком. Дети брали яйца и сосиски - все понравилось. Переночевать одну ночь достаточно комфортно.

Женя
30 января 2020 в 6:03

Дякую! Спали гарно, снідали смачно)
Дуже чисто, акуратно. Надзвичайно приємний персонал і обслуговування.
Єдине але - слабка шумоізоляція. Але були з дороги такі стомлені, що особисто нам спати не заважало.

Real
02 августа 2019 в 13:14

Кухня смачна, обслуговування офіціантів чудове, але от коли замовляєш бенкет будь готовий до того що потім вийде до тебе така Надя Петрівна і буде в останні дні ставити свої умови (ціни казати в 2 рази більші, не захоче складати меню і т д). Тому коли у вас вже безвихідна ситуація за пару днів до бенкету будьте готові понервуватись. Ми їздили меню складати 2 тижні підряд (через день). Так вона по телефону казала приїхати а тоді знаходила будь які відмазки і втікала. Тому через цю надю я туди більше б ніколи не пішла! І нікому б не порекомендувала! Тільки через неї і ті нерви які вона мені з чоловіком з'їла!

Женя
04 февраля 2019 в 20:12

Назва закладу дійсно відповідає його суті, бо зустріли нас дійсно Гостинно! Нам приготували смачну вечерю (ціна нас порадувала) ) та показали кілька зручних номерів на вибір.
Інтер'єр закладу дуже вишуканий! Нам сподобалося.

Женя
04 февраля 2019 в 10:02

Назва закладу абсолютно не відповідає слову «гостинний»!
Персонал некомпетентний, з меню в наявності нічого не було, окрім дерунів та пельменів‍️
Несмачно, по-сільськи, все жирне і подано аби-як.
Не рекомендую цей «Негостинний двір»!

Саша
27 января 2019 в 16:00

ВЕЛИКЕ ВЕЛИКЕ дякую працівникам Гостинного двору за організацію нашого весілля. Кухня супер, пані Надія дякую за поради, пані Галі та офіціантам велике дякую. Якщо у вас намічається знаменна подія відзначають у Гостинному дворі не пожалієте Таких приємних та професійних працівників дуже мало.

вікторія
11 января 2019 в 21:36

Кухня смачна, та треба ретельніше слідкувати за подачею продуктів, які кладуть в салатниці (попадається волосся)! Обстановка хороша, для святкування бенкетів - прекрасне місце! Обслуговування трохи храмає, бажає кращого!

Добавить отзыв