UAOTZYV.COM

George отзывы

Адрес Львів, площа Міцкевича, 1
Телефон +380 (322) 32-62-36
Сайт www.georgehotel.com.ua
Рубрики Отель
Оценка 3 4 отзыва
George Hotel
Похожие компании в категории
Гетьман — Львів, вулиця Володимира Великого, 50
Отель Львов — Львів, просп. В'ячеслава Чорновола, 7
Адвенус — Львів, вулиця Щирецька, 36
Старый Краков — Львів, вулиця Шпитальна, 21

Отель George отзывы

4
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Andrii
27 августа 2023 в 20:16

Наш номер був на 4 поверсі

Плюси:
- відмінне місце розташування готелю (центр міста)
- досить хороші сніданки (шведський стіл)

Мінуси:
У номері:
- немає кондиціонера, тільки вентилятор (дуже задушливо)
- при відкритих вікнах сильний шум з вулиці цілодобово (машини, дзвін), із зачиненими вікнами нічим дихати
- брудні стіни
- пропалені сліди від праски на підлозі
- порвана і дуже брудна гардина (явно давно не білого кольору)
- відчувається сигаретний запах та пил у повітрі
В коридорі:
- в готелі жодного разу не чули шум пилотяга що працює
- для приготування чаю є кулер лише з холодною водою
- на 4 поверсі запах давно не провітрюваного приміщення
- кімната для бомбосховища з написом тільки для персоналу

Lucky
24 июня 2023 в 16:26

Готель не має адекватного номеру номери які мають класс "Vip" не мають: холодильник, ванну і чайник. Не рекомендую для поїздки класом, колективом. Наповнення номерів середнє. Але є один плюс гарне харчування. Прошу адміністраторів готеля поставити в усі номери холодильники і чайники.

Сергей
04 мая 2023 в 12:44

Гарний готель з величним минулим та цікавим майбутнім. З першого ж дня проживання насолоджуєшся центральним розташуванням, що є одним із найголовніших критеріїв вибору для старту піших прогулянок по великому стародавньому Львову.

По приїзду о 9 ранку не дуже ласкаво зустріли на рецепції питанням, а хіба ви бронювали раннє поселення, тож гуляйте до другої години, хоча в наявності вільні номери були, й ні на годину раніше не заселили. Тож серед дня отримали ключ від 4го номеру стандарт на другому поверсі, піднятись на котрий залюбки можна й пішки по розкішних сходах, а з важкою валізою - на старенькому ліфті з вузькими дверима. Піднявшись на поверх одразу починаєш хвилюватись, невже і в номері таке буде, як от той коридор із старезними білими дверими? На щастя, сам стандартний номер з гарним ремонтом, меблями та загальною обстановкою. Велике ліжко, шафа, столик зі стільцями, невеличкий тв з мінімальною кількістю каналів. Високі стелі мабуть під 5 м, дихається легко, було б ще краще, якби не скрипуча підлога з ковроліном. Відповідно вхідним дверям і вікна, хоч і подвійні, але дерев’яні старі, крізь які все чутно з вулиці. Добре, що дуже щільні штори, свою функцію виконують та й вулиця Шевченка не найгучніша в місті. Двоспальне ліжко, нормальна білизна на 2х, а на дитину гадають й не треба. Добре, що за проханням все ж таки надали ще подушку та ковдру, як і третій комплект рушників. Проте потім на диво, навіть змінювали рушники щодня, як і легке прибирання з поповненням косметики. Насмішив прайс на вартість інтер’єру номера на випадок, якщо комусь сподобається пуфік чи стілець, а може й парасоля за 900 грн. Краще вигадайте щось із ручками для дверцят шафи, а то якось зовсім незручно без них. Чудовий вигляд з балкону як гарне доповнення. Санвузол, як і кімната, достатньо великий, мабуть і тримач для душу розрахований на високих людей, а ті, хто нижчі за 1,70 м мають стрибати, щоб лійку причепити. Є фен, непогана косметика, капці, халати. Гарячу воду треба чекати, коли 2-3 хвилини, а коли й 10, щоб завітала у гості. Здивувала наявність опалення, в гарному сенсі, як тепла велика батарея в кімнаті, так і сушарка у санвузлі.
Окремо трохи непокоїлись через сніданки, чи варто взагалі і чи варто тут, проте з першого ж ранку були приємно вражені. Все є, як на фото, вдосталь, все смачно й поповнюють вчасно і взагалі ресторан працює чудово. Після кожного відвідувача за його столом одразу ж змінюють скатертину на чисту, досить швидко прибирають брудний посуд. Свіжа випічка, смачні кава й узвар, як треба. І за тиждень перебування а ні краплі не набридли ні млинці, ні омлети, а другі страви щодня змінювались. Єдине, що було б гарно покращити це інформування гостей, для котрих сніданок в ресторані зазвичай проходить з 8 до 11, а в дні особливих подій, коли ресторан зачиняють, в залах другого поверху лише до 10 години, й одного разу прийшовши за 15 хвилин до 10 ледь не спіймали облизня, адже рівно о 10й все почали швидко прибирати.

Також можу відзначити наявність організованої камери схову, за котру відповідають хлопці з охорони, вони й допомагають з важкими дверима на вході до готелю, і з паркуванням. Приємні, завжди з посмішкою.
Якість вай фай треба покращити, сигнал ніби й нічого, а от швидкість не тримає, для роботи доводилось вмикати роздачу стільникового.

В цілому, якщо не звертати увагу на описані особливості, ніяк не мінуси чи недоліки, та ще й пам’ятати, що готель поки що лише 3* та старший за твоїх пращурів, то й рівень задоволення буде близький до максимуму. Дякуємо.

Иван
30 апреля 2023 в 11:51

Зупинялися у готелі на 2 ночі. Дивовижний готель в історичному центрі міста. Аутентичний інтер'єр. Смачні сніданки. Можливо, конкретно у моєму номері: дуже слабенький wi-fi та відсутність доступної розетки біля стола, щоб під'єднати ноут.

Добавить отзыв