UAOTZYV.COM

GaMa dental clinic

Адрес Львів, Lychakivsʹka Perlyna, вулиця Личаківська
Телефон +380 (68) 477-97-97
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота09:00-15:00
Сайт www.instagram.com/gama.clinic
Рубрики Стоматологическая клиника, Косметический стоматолог, Стоматолог-гигиенист, Пародонтолог – зубные имплантаты, Стоматолог
Оценка 5 17 отзывов
Похожие компании в категории
White&White Dental — Львів, вулиця Шевченка, 80б
Пародент, ТОВ — Львів, вулиця Личаківська, 52

GaMa dental clinic отзывы

17
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Sofiia
10 мая 2024 в 3:46

Хочу поділитись враженням від роботи лікарів Андрія та Дмитра. Кожен візит завжди про турботу до мене та моїх зубів і уважність до деталей. Проводили видалення зубів мудрості (одразу 3), були надані всі детальні інструкції, а найголовніше все пройшло швидко та безболісно і реабілітація була дуже швидкою.

Зоряна
11 апреля 2024 в 15:31

Хочу поділитись своїм враженням про клініку. На консультації я була у лікаря Андрія. Професійну чистку та лікування проводить лікар Юля. Все виконує на найвищому рівні, завжди привітна, турботлива, ввічлива, уважна. Після кожного візиту цікавиться чи не виникало ніяких ускладнень. Навчила як правильно доглядати за зубами. Докладає максимум зусиль, щоб зберегти природній зуб. У клініці комфортна атмосфера, індивідуальний підхід до кожного пацієнта, високий рівень професіоналізму у працівників. У зв'язку з тим, що я є захисницею м. Маріуполь, повернулась з російського полону і надалі є військовослужбовцем послуги надають безкоштовно. Для мене це підтримка і це також про Вашу вдячність.
Я задоволена клінікою і можу рекомендувати іншим.
Разом ми сила, разом до перемоги!

Дмитрий
06 марта 2024 в 22:27

Чудова клініка
Лікар - спеціаліст високого рівня,
обслуговування чудове,
гнучка форма комунікації з клієнтом,
сучасне технічне оснащення
П'ять з п'яти, задоволений результатом і раджу спробувати іншим

Petro
21 января 2024 в 18:30

GaMa дуже сервісні і дбайливі! Справжні професіонали своєї справи. Приємно здивував підхід до планування лікування, зворотний зв'язок і онлайн супровід.
На контрасті з моїм попереднім досвідом, вони сяють пʼятьма зірочками! Рекомендую

Жанна
14 января 2024 в 19:47

Сьогодні з донечкою віддідали вашу клініку ми дуже задоволені Дана Пантків ви найкращий стоматолог

Green
19 ноября 2023 в 7:37

Дякую всім лікарям Dental за кваліфіковану допомогу, колись не дуже любив візити в стоматологію
Дуже приємний персонал

Orest
09 ноября 2023 в 2:11

Стоматологічну клініку відвідую вже півтора року.
Персонал ввічливий і привітний.
Спектр послуг весь в одному місці.
Свою роботу роблять на високому рівні, послугами задоволений, рекомендую!

Іра
05 ноября 2023 в 14:24

Дуже рада, що знайшла цю клініку!
Усі дуже приємні та привітні, особливо доктор Юлія Мочерад!

Дар’я
02 ноября 2023 в 10:08

Хочу подякувати всім фахівцям, які працювали зі мною. Це неймовірні люди, справжні професіонали своєї справи, уважні по потреб пацієнта. Я приємно вражена і радію, що знайшла цю клініку. Тепер тільки «Gama dental clinic ».
ВИ НАЙКРАЩІ!

Галина
25 октября 2023 в 8:53

Щиро дякую команді GaMa dental clinic за красиву посмішку мого чоловіка- захисника! Андрій, Дмитро, Дана, ви професіонали своєї справи і маєте чудовий підхід до кожного індивідуально. Важливо, що ви враховуєте темп і побажання клієнта. Уважні, чуттєві, щирі, справжні!
Дякую! У зв'яззку з тим, що мій чоловік ветеран війни всю роботу команда виконала безкоштовно. Для нашої сім'ї це підтримка і це про вашу вдячність.
Ми продовжимо сімейне лікування зубів саме у вас. Рекомендую!

Михайло
16 октября 2023 в 20:42

Коли прийшов в клініку GaMa gental то був приємно здивований, доброзичливий персонал, а головне досвідчені фахівці.

Petro
20 апреля 2022 в 9:06

Нещодавно закінчилося лікування моїх зубів і встановлення 2 імплантів в клініці Gama dental clinic.
Я дуже хвилювався, бо робили мені це вперше, все пройшло чудово і безболісно!
Я щиро вдячний доктору Андрію Гаврику і персоналу, д. Андрій є уважний до клієнта, пояснює як правильно чистити зуби, дає рекомендації, підтримує, цікавиться здоров'ям і телефонує наступного дня, що є важливим і приємним для швидкого відновлення після операції.
Я рекомендую всім, а особливо Учасникам Бойових дій. Бо саме для військових, клініка моє програму, де є шокуючі знижки проводить. Gama dental clinic добре забезпечена сучасним обладнанням. Під час лікування на екрані транслюється релаксуюча музика. Персонал - усміхнений, привітний, атмосфера - домашня. Бажаю клініці процвітання, успіхів, вдячних клієнтів. Рекомендую стоматологію!

Женя
29 января 2022 в 15:07

Я вже три роки лікуюсь у лікаря Андрія і не можу передати як він мене врятував з багатьох критичних зубних ситуацій! Професіоналізм, позитив, підхід «рятуємо зуб до останнього», сучасне лікування, вміння навчити мене в 26 років нарешті правильно чистити зуби з йоржиками та зубними нитками - і це ще не повних список хороших сторін лікаря Андрія та його помічників) Я ще досі продовжую лікування і не перестаю рекомендувати його всім своїм знайомим та близьким, бо вважаю що про крутих експертів мають знати і всі і тільки у таких лікуватись!
Я і видаляла 5ть зубів, і ставила коронки, накладки, і капу, і в ближній місяць буду ставити брекетну систему і я зовсім не боюсь цього, бо знаю, що все пройде круто! Хоча років 10 тому я б жодного стоматолога не підпустила до себе, бо в дитинстві добряче травмували!
Якщо думаєте йти чи не йти у Gamma Clinic - не баріться, бо записів так багато, що можна не потрапити)

Andrij
08 января 2022 в 9:07

Найдорожча клініка, з якою доводилось мати справу. Але й найкраща. Тобто рівень лікування відповідає витраченим коштам. Зуби лікувати взагалі дорого. А щоб платити менше - потрібно не запускати лікування зубів. Тут показали як правильно користуватись йоршиками і що було не так в лікуванні зубів раніше. Основні витрати - переліковування того, що накосячили дешевші лікарі.

Петро
17 января 2021 в 4:02

Всім привіт.
Прийшов я у клініку Гама Дентал за рекомендацією хорошого друга і зробив такий висновок:
У більшості клінік (я був у 3-х у Львові до того як прийшов у Гама Дентал) ви приходите, вам роблять необхідні процедури і ви ідете.
У клініці Гама Дентал ви приходите і опісля огляду вам покажуть і розкажуть всі Причини того, чому ви прийшли у клініку, тоді ви дізнаєтесь, що таке зуби взагалі, як передбачити наступні походи до клініки (тобто що робити, щоб як мінімум зменшити кількість походів у клініку), і лише тоді, коли ви погоджуєтесь на ці умови - вам призначають лікування. Також я забув що таке "болить", коли ремонтують зуб, тут нічого не болить, можна спокійно розслабитись.
Якщо коротко про ціни - то трішки дорого (це особисто для мене, для когось це звичайні ціни в стоматології, загляніть у прайс лист), будьте певні, ви приходите, знаючи що імовірність того, що повернетесь з тією ж проблемою зводиться до нуля, самі це відчуєте.
Тому я однозначно рекомендую і дітей своїх привести і самим прийти, навчитись догляду за ротовою порожниною, щоб забути про проблеми з зубами на все життя.

Илья
09 декабря 2019 в 6:02

По моему мнению это самая лучшая клиника в которой вам дадут не только высококвалифицированную консультацию, но и окажут профессиональную помощь! Я хочу поблагодарить ортодонта в отдельности за соответствие всем моим высоким запросам. Если к ортодонту, то только сюда

Назар
06 ноября 2018 в 20:33

Приємний та кваліфікований персонал для яких пацієнт на першому місці. Клініка у якій є все необхідне сучасне обладнання для якісного лікування. Хороше розташування. Рекомендую!

Добавить отзыв