UAOTZYV.COM

Галицька Корона / Galytska Korona

Адрес Давидів, вулиця Степана Бандери, district, 86a
Телефон +380 (96) 004-51-30
Сайт www.galkorona.com
Рубрики Ресторан, Кафе, Отель, Сауна, Организация свадеб
Оценка 4.1 48 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Галицька корона — Кам'янка-Бузька, вулиця Тютюнника, 10
Похожие компании в категории
Рафаэль / Рафаель — Зубра, вулиця Івана Гонти, 1а
П'ятниця. Пивний ресторан хорошого настрою. — Львів, вулиця Зубрівська, 38
Тераса — Львів, просп. Червоної Калини, 105
Освітня кав'ярня Smart CUP — Львів, вулиця Сихівська, 22

Галицька Корона / Galytska Korona отзывы

48
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Андрій
05 апреля 2022 в 2:31

Вечеряли в ресторані на День Валентина. Все класно і смачно. Гарне обслуговування, непогана подача страв, гарний посуд. Затишно і спокійно.

Olena
17 февраля 2022 в 11:21

Христос Хрещається! Дякуємо за гостинність, за пампушки, за безкоштовний вхід до водойми. Чудово провели час з рідними та ще занурились в крижану воду)
Нехай цей рік буде привітний та щедрий для Вас!

Taras
09 февраля 2022 в 20:52

Готель на Львівській окружній на з'їзді до Франківська. Гарний затишний готель. Зупиняємось тут 5й рік на Різдво. Завжди тепло і охайно. Сніданок на Різдво завжди чудовий і дуже подобається дітям. Декорації і територія навколо взагалі супер! Є ресторан з смачними стравами. Давно колись відвідував готель коли він лише будувався і радий що він досі процвітає. Успіхів власникам та персоналу!

Olena
05 февраля 2022 в 3:44

Замовили сауну. Одне розчарування (все пошарпане. Страшне (поломане…запрані рушники. Жовті простині. Крани нормально не працюють. Розчарування!

Iuliia
19 января 2022 в 14:51

Зупинялися тут по дорозі з Польщі до Києва. Затишне місце для відпочинку. Також замовили на дві години чан - вперше в житті, але дуже сподобалось. Повечеряти можна в ресторані або замовити їжу прямо до будиночку відпочинку біля чану. Кухня дійсно смачна. Чисто, спокійно, персонал привітний. Територія гарна, була декорована до свят.

Светлана
18 декабря 2021 в 11:01

Всё очень понравилось! Завтраки, действительно очень хорошие! Приветливый персонал! Очень чисто в номере!
А минусы, их всегда можно найти! Смотря, кто и что ищет!
Мы, я с мужем, останавливались в отеле на три дня! Мы приезжали, чтобы посмотреть Львов! Огромное спасибо Ещё обязательно вернёмся!

користувач
17 декабря 2021 в 3:53

Надзвичайно смачно і вишукано. Підхід до всіх клієнтів на вищому рівні. Відмічали тут дні народження дітей, перше причастя, своє день народження, були у родичів на весіллі і жодного разу не повернулись чимось незадоволені. Усі страви смачні, гарно оформлені і за помірні ціни!

Віктор
11 декабря 2021 в 1:02

Тут завжди надзвичайно урочисто. Атмосфера ресторану сприяє дружнім розмовам, допомагає генерувати нові ідеї. Готують дуже смачні страви. Приємно, що на всіх столах чисті нові обруси (скатертини). Стільці зручні надійні, чисті.
Офіціант приходив до нас одразу, як тільки в нас була в ньому потреба. Нам приготували швидко дуже смачну їжу.

Приємно було відвідати ідеально чисту туалетну кімнату. Користувався якісними паперовими рушниками та добре відрегульованою по температурі та потужності сушаркою для рук.

Всіє компанією виїхали з ресторану з хорошим настроєм та дуже задоволеними!:)

Андрей
29 ноября 2021 в 6:43

Бронировали номер 2е взрослых 1н ребенок - чисто, большой номер, большая ванная комната, большая ванная с горячей водой) Завтрак - отличный! Спасибо!

Владимир
12 февраля 2020 в 15:32

Отличные отель за свои деньги! Порадовало то что завтрак включен в стоимость. Хорошая парковка. Да чистота да и уют что тут говорить!)

Надія
02 февраля 2020 в 23:38

Гарний зал, хороший персонал, гарна територія. Кухня мені особисто не дуже смачна і порції доволі малі.

Роман
10 декабря 2019 в 17:49

Останавливаемся не первый раз. Нормальный отель. Вежливый персонал. Есть задатки инклюзивности для малоподвижных групп.

Volodymyr
11 ноября 2019 в 9:45

Все класно, але неподалік є каналізаційні споруди і відкидає задуває жахливий запах. Також і сама корона зливає відходи у річку Давидівку, від чого вона стає болотом.

Ирина
30 октября 2019 в 22:53

Проблема велика з звукоізоляцією. І тут я не кажу про музику з сусіднього залу що знаходиться поза готелем, а про звукоізоляцію між номерами. Не працюючий ліфт. В сервісі є послуга прання та прасування, але ніхто нам цього не хотів виконати. Єдине що можу похвалити це сервіс ресторану, страви смачні і спокійно приносили нам їжу в номер.

Ярина
04 октября 2019 в 9:34

Чудовий заклад, прекрасний професійний персонал. Адміністратор ресторану Михайло просто бог своєї справи! Дякуємо вам за чудову роботу!

Роман
26 сентября 2019 в 10:50

Хороший ресторан на території готельного комплексу. Заїжджаю в обід. Є комлексні обіди. Не дорого та смачно

Артем
17 сентября 2019 в 4:26

Круто. Стоимость нашего обеда входила в цену на билет от Вроцлава до Днепра. Это такое приятное события по ходу серого настроения по возвращению в Украину)

Костя
05 сентября 2019 в 12:38

Велика територія, паркінг, є де побігати дітям, є гойдалки та гірки, фонтанчик, багато альтанок на вулиці. Для великих подій- весілля, корпоратив і т. П. - гарне місце. Кухня українська. Замовляли солянку, бограч, вареники, картоплю по-домашньому -смачно.

Jaemi
24 августа 2019 в 2:38

Остановились в кафешке по дороге. Место приятное, но не оригинальное. Еда приличная за свою цену, в моем супе было много мяса. Когда спрашивала на русском "где туалет" персонал так смешно вслушивался, позабавило, но все таки подсказали.

Михаил
14 августа 2019 в 7:49

Как по мне отличное место, в номере есть всё для комфортного проживания двух и более человек в том числе душ, холодильник, телевизор и кондиционер. В номерах приятная обстановка. В кафе неподалеку очень приятная на вкус еда, заказывал шашлык и сырник, на вкус потрясающе. Всегда бы здесь жил:)

Добавить отзыв