UAOTZYV.COM

Фотошкола Модерн

Адрес Львів, площа Ринок, 9
Телефон +380 (97) 727-62-39
Часы работы 18:30-20:30
Сайт lviv.photo
Рубрики Школа фотографии
Оценка 5 7 отзывов
Похожие компании в категории
Фотошкола LIGHTHOUSE — Львів, вулиця Заводська, 31
Sova Space (Арт-простір) — Львів, 19 двері, площа Міцкевича, 8, 3 поверх

Фотошкола Модерн отзывы

7
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Тетяна
24 октября 2021 в 14:06

Після проходження курсу моє бачення на фотографію змінилось, а світ ніби перевернувся з ніг на голову (в хорошому сенсі). Тепер на вулицях я бачу більше краси і рука сама тягнеться по телефон. Професійна підтримка, багато інформації, корисні коментарі і найголовніше - практика.
Одним словом, круті курси.

Анастасія
12 сентября 2021 в 6:26

Довго вибирала фотошколу для навчання, зупинилась на цій і щаслива.
Щойно закінчила курси і хочу подякувати тобі, Ігор, за цікаві заняття, чіткі й зрозумілі пояснення, за твої невичерпні знання, якими поділився. Найкращий фотограф-викладач, якого коли-небудь зустрічала. Однозначно, професіонал своєї справи. Буду сумувати

Галина
30 апреля 2020 в 4:28

Важливе значення у нашому житті має присутність на певних етапах наставника і професіонала своєї справи. Я дякую Богу, що направив мене саме до фотошколи Модерн.
Саме тут я пізнала новий художній і магічний світ фотожиття, поринула туди. Розчинилась там, наповнилась енергетикою світу прекрасного і особливого бачення.
Ігор Машталєр - ти крутий!

Христина
19 октября 2019 в 4:35

"Фотограф малює світлом" - не до кінця розуміла цей вислів, доки не завершила навчання курсу "Швидкий старт".
Малювати світлом - це мистецтво, тільки замість пензлика у вас в руках фотоапарат, яким неодмінно вас навчать користуватись в цій школі).
Курс надзвичайно цікавий, насичений, доступний, охоплює різні види (жанри) зйомки, дуууже інформативний та включає в себе багато практики.
Курс дає ПОТУЖНИЙ СТАРТ, а далі справа за вами ;).

Ich
07 сентября 2019 в 2:14

Огромнейшая благодарность! Игорь, Вы просто - волшебник! Спасибо за Ваши знания, которые кажутся неисчерпаемыми, за Ваш позитивный настрой, за Ваш опыт и труд. Я в восторге! Первый курс, это только начало), до скорой встречи! С солнечным приветом из Берлина, Светлана

Надія
12 августа 2019 в 9:26

Надзвичайно задоволена курсом "Швидкий старт"! Ігор Машталєр пояснює все дуже доступно і легко. Якщо хочете навчитись не тільки гарно фотографувати, а й дізнатись багато цікавого та нового для себе, тоді вам саме в фотошколу Модерн.

Ірина
03 ноября 2018 в 14:10

Закінчила курси фотографів та фотообробки у фотошколі Модерн.
Величезне Дякую Викладачу школи Андрію за чіткість викладання, за великий, але зрозумілий обсяг інформації, за цікаву і необхідну практичну частину навчання, за віру в кожного учня, за готовність допомогти та пояснити.
Рекомендую ці курси Всім, хто любить фотографувати, хто має творчі здібності, хто помічає красу цього світу, або хоче її побачити в буденному житті та зберегти цінність найкращих моментів.
Фотошколі бажаю Успіху і Процвітання.

Добавить отзыв