UAOTZYV.COM

Фотошкола LIGHTHOUSE

Адрес Львів, вулиця Заводська, 31
Телефон +380 (63) 959-95-06
Часы работы
понедельник10:00-21:00
вторник10:00-21:00
среда10:00-21:00
четверг10:00-21:00
пятница10:00-21:00
Сайт www.l-house.in.ua
Рубрики Школа фотографии, Фотограф, Курсы фотографии, Фотостудия
Оценка 5 37 отзывов
Похожие компании в категории
Фотошкола Модерн — Львів, площа Ринок, 9
Sova Space (Арт-простір) — Львів, 19 двері, площа Міцкевича, 8, 3 поверх

Фотошкола LIGHTHOUSE отзывы

37
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Женя
29 августа 2023 в 10:56

Відвідала Canon weekend надзвичайно задоволена. Круто все організували і за такий короткий проміжок часу стільки важливої, корисної інформації. Тарас, Андрій все підказували, допомагали) ДЯКУЮ Lighthouse за круті, корисні вихідні, до зустрічі

Іра
20 июля 2023 в 0:25

Мала змогу відвідати Canon Weekend цих вихідних і сказати, що я приємно вражена – це нічого не сказати Дуже багато корисної цікавої теорії, багато практики та можливість консультації по будь-якому питанню) дякую вашій команді за те, що ви робите

Юля
16 июня 2023 в 9:52

Щиро дякую за навчання Тарасу, Ярославу та усій команді, ви нацкращі, вдихнули в мене нове дихання, хай щастить!

Ольга
28 мая 2023 в 18:57

Після 3 років "творчих блукань" правильним рішенням було пройти курс базовий, а потім PRO в фотошколі Lighthouse. Ярослав Мончак і Тарас Атаманів - виняткові викладачі - вони створили сприятливе та заохочувальне навчальне середовище, а їх методика викладання допомогає розвинути відчуття естетики кадру та дає розуміння як створити бажаний знімок.
Проходження курсів дало цінну базу нових знань, можливість проаналізувати власні добутки у сфері фотографії, а головне - відчути більше впевненості та натхнення.
Ще раз Дякую команді Lighthouse

Юлия
19 мая 2023 в 15:40

Дуже крутий інформативний курс, зовсім нічого не розуміла у фотографії, а за базовий денний курс дізналась все, що потрібно для старту!

Саша
10 мая 2023 в 5:12

LIGHTHOUSE - це те місце куда ти приходиш однією людиною (новачком).
А виходиш другою людиною, з новими знаннями і досвідом які там дають.

Я як йшов після першого уроку, по Львівських вуличках, у мене не спадала посмішка довгий час.
Я не розумів від чого саме це?
Чи від щирого персоналу, чи від думки про те що я знайшов СКАРБ!

Я закінчив курс базовий денний, і упевнений у тому що, якщо я прийду на курс PRO, то вийду з новими знаннями.

Рекомендую всім цю школу!
Це було класно!

Женя
25 марта 2022 в 17:31

Пройшла #CanonWeekend, дводенний інтенсив від Ярослава Мончака та Тараса Атаманіва. Просто в захваті, викладання на висоті, легко, доступно, практично. Отримала море позитивних емоцій, нові навички, подивилася на фото з іншого боку. Видно наскільки ці люди «горять» тим, чим вони займаються, діляться тонкощами, своїм досвідом, відкриті до запитань. Прийшла на вікенд зі своїм Canon 1100d, і зрозуміла, що і на такий фотик можна зробити круті кадри, коли застосувати на практиці отримані знання, рекомендую 5 з 5-ти, навіть 6 з 5-ти.

Близнак
11 марта 2022 в 15:05

Якщо можна було поставити 6 зірочок, тоді це точно про Lighhouse Місце-окуте любов'ю до фотографії і до людей, які сюди приходять. Прийти сюди на курси було найкращим рішенням Інформація, яка подається-чітка, практична, і головне потрібна! РЕКОМЕНДАНСЙОН усім! Дякую Lighthouse за курс PRO

Женя
07 марта 2022 в 11:54

Я просто в захваті від дводенного інтенсиву CanonWeekend, дуже приємно, що моя анкета була вибрана, і я мала змогу побувати в lighthouse_school! Вся надана інформація доступна і зрозуміла! Дякую викладачам, що за такий короткий час надали основну інформацію для старту, за нові враження та мотивацію! Ви - круті!

Юлія
05 марта 2022 в 13:03

Завершила курс «базовий» у @lighthouse_school
Дякую за те, що поділилися корисною інформацією. За теплі зустрічі та круті практичні заняття
Цікаві знайомства та бажання рухатися вперед. Обовязково повернуся ще

Мария
17 февраля 2022 в 6:58

Щиро дякую за майстер класс для початківців. Я нарешті почала розуміти свій фотоапарат. Але тепер відкривається такий широкий світ фотографії, що хочеться тепер більше знати і вміти. Є бажання далі вчитися у школі Lighthouse, бо тут працюють професіонали, які діляться своїми знаннями і досвідом з радістю при тому, що зрозуміло і молоді, і людям старшого віку.

Вікторія
21 января 2022 в 20:36

З-D вимір для розвитку себе як фотографа. Найважливіше, що рухатись у цьому вимірі допомагають професіонали своєї справи. Це навіть не навчання, а відпочинок якийсь. Починаєш бачити світ через призму світла та тіні, їх конбінації, шифри, дуети. Констуюєш в собі деталі творчої матриці, яку потім використаєш для роботи в фотоіндустрії.

Наталя
21 января 2022 в 11:13

Відвідала інтенсив #canonweekend у фотошколі Lighthouse. Дуже дякую усім, хто приймав участь в організації цього заходу, все було на вищому рівні!
Тарас Атаманів приємна людина та надзвичайно професійний викладач, який подав велику кількість інформації цікаво, з гумором та доступно для новачків у цій сфері. Обов’язково запишусь на базовий курс.
Дякую Lighthouse, ви — няшки️

Саша
17 января 2022 в 18:53

Сьогодні відвідала такий крутий захід як #cannonweekend і досі під враженнямя️
Дуже доступно та цікаво пояснили про налаштування фотоапарата, про постановку кадра та світла Дуже дякую викладачу Тарасу та цій прекрасній студії за такий теплий прийом. Обов‘язково запишусь на ваші курси?

Саша
24 декабря 2021 в 12:30

Фотошкола Lighthouse - це місце телепортаціі у інший вимір, вимір який відкриває перед вами можливості та бачення життя зовсім по іншому і на цьому шляху у вас є два чарівники - Ярослав та Тарас, які з вашою підсвідомістю зроблять дивовижні речі - вони покажуть як легко і просто створити щось шедевральне і досконале, вони роблять «диво» і дуже професійно, креативно, швидко, доброзичливо, відкрито, щиро - вчать це «диво» створювати вас!
«Чарівники» дякую Вам за цей «Вікенд» - ви неймовірні і не тільки професіонали своєї справи, а ще й просто круті хлопці!
З теплом та натхненням на нові звершення повертаюсь в Чернівці і вже планую як потрапити у Ваш світ знову!

користувач
13 декабря 2021 в 20:16

Побувала у цій школі на безкоштовних курсах! І можу вам сказати, що враження тільки найкращі. Спочатку вагалась чи йти, адже на фотоапараті я вміла тільки натискати кнопочку щоб зробити фото, чи не буду я там виглядати як повний «0») Але я щаслива, що переборола цей страх і потрапила саме до цієї школи, до цих людей! Тарас і Ярослав, ви вмієте все так доступно пояснити і надихнути, що після уроків розкриваються крила і ти стаєш впевненою в собі, що все получиться! Ну і нарешті я зрозуміла для чого існують всі інші кнопочки) Тому хто вагається, пробуйте і все получиться, а ця школа вам допоможе)

Ольга
18 сентября 2021 в 21:34

Сьогодні закінчився мій курс Pro і я безмірно вдячна Ярославу і його команді за мега професійний підхід, море корисної інформації, доступність і легкість, а найголовніше - за неймовірне натхнення
Якщо вчитись, то у найкращих!
Дякую! ️️️

Роман
13 сентября 2021 в 10:53

Здійснюйте маленькі мрії щодня!
Те, що вчора здавалося недосяжним, сьогодні принесло нове сприйняття реальності!
Ось так одне заповнення анкети на навчання у фотошколі може стати початком чогось нового. Вірю, що все відбувається не випадково!
P. S. Дякую викладачам школи, які вміють круто ділитися своїми знаннями! Просто і доступно! Креативно і цікаво! Успіхів вам і вдячних клієнтів!

Тетяна
21 апреля 2021 в 4:16

Зручний початок занять на 11.00
Пригощають кавою, чаєм, печеньками, є вода. Тепло в приміщенні.
На 50% дізналася дісно те за чим сюди йшла, інші 50% сама знала.
Додаткові, круті кадри для портфоліо з професійними моделями (візаж, зачіска, стиліст) та на різних студіях.
Диплом по закінченню в електронному варіанті.
перше заняття по так званій композиції жахливе. Для чого 1,5 години знайомитися з групою? Це втрачений час, а по самій композиції толком і нічого не сказано (стверджую це сміливо так як маю художню освіту)
Заняття тривають значно більше ніж це вказано на сайті.
Балаган на практичних заняттях та відсутня дисципліна. І саме тому стаєш тим самим наглим стадом щоб собі хоч якийсь кадр зробити + не чесний розподіл часу на зйомках (комусь значно більше хвилин виділяється) Ставте таймер тоді, щоб ніхто не був обділений.
Введіть моду на бейджики з іменами, а то викладач не запам‘ятовує імена і тільки чути ТИ-ТИ-ТИ.
Не роблять розбір домашніх завдань.

Висновок: Загалом дізналася та навчилася того, за чим сюди йшла. Є, але приємного осадку в душі у мене не залишилося. Викладача курсу «Денний базовий» не рекомендую.

Zoriana
23 марта 2021 в 3:29

Пройшла базовий курс вечірній і дуже задоволена! Викладач вечірнього курсу, Андрій, все доступно і цікаво пояснює, багато деталей і нюансів, фотосесії, обговорення фотографій, відповіді на різні питання. Цікаво буде як для тих, хто раніше не фотографував, так і для тих, хто вже щось пробував:) Однозначно рекомендую цю школу і курс!

Добавить отзыв