UAOTZYV.COM

fotel.com.ua отзывы

Адрес Малехів, вулиця Вокзальна, 4
Телефон +380 (95) 777-40-01
Часы работы 10:00-18:00
Сайт fotel.com.ua
Рубрики Все для Интернета
Оценка 2.3 13 отзывов
Похожие компании в категории
Тепловичок — Львів, Львів, вул. Кукурудзяна 1, Ринок Торпедо Павільйон №5 Львів, вул Кукурудзяна 1, Ринок Торпедо Павільйон №С7 Кукурудзяна 1, Ринок Торпедо, Павільйон №5
Sporteq — Львів, вулиця Плугова, 6
Валько — Львів, вулиця Ковельська, 109 б
Всі запчастини — Львів, 219A, вулиця Богдана Хмельницького

fotel.com.ua отзывы

13
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
АНАСТАСИЯ
17 декабря 2021 в 22:30

Как только оплатила товар на сумму в 4387 грн! - все, никто не брал от меня трубку - иногда отвечали на мейле типа ваш товар комплектуется и все! Полный игнор! Абсолютно не рекомендую! Вы испортите себе нервы! Такой сервис не имеет право на существование! Там работают люди, которым плевать на вас! Не покупайте там ничего! Позор этому сайту и людям, которые там работают!

Оксана
27 июля 2021 в 18:38

Работа магазина не понравилась. Выслали или нет - никакого информирования, дозвониться невозможно. В итоге получено через 2 недели.

Роман
19 мая 2021 в 10:22

Повна дурня, товар їде з Польщі і про це десь там написано!
Пишуть про 2-5 робочіх днів - по факту це мінімум 2 тижні.
Приховиний текст і "прочие штучки" - це шахрайство.
Ви, шановні, типу заробляєте на хліб, а по факту псуєте враження про інтернет комерцію взагалі.

Отрумувач грошей Голубко Андрій - шахрай

Пропозиції, як закрить цю шаражку в студію

Дмитрий
17 октября 2020 в 14:47

Доставка товара длилась более двух недель. Не скидок, ни бесплатной доставки за неудобства предоставили. Не советую категорически!

SerG
22 апреля 2020 в 14:56

Дуже не задоволений роботою магазину. Просив передзвонити якщо не буде саме того кольору, який я замовив, щоб вибрати інший. Наголосив, що для мене це дуже важливо. Пообіцяли, що в разі чого обовязково передзвонять і відправлять через 10 днів. Через 10 днів не передзвонили/не відпоавили. Передзвонив сам - кажуть, що ніби все є і через 2 дні відправлять. Через 2 дні нічого і ніхто не передзвонив. Знову дзвоню сам - тепер вже виявляється, що нічого ще не замовили і треба чекати зе тиждень. Ще через тиждень все повторюється. Через 20 днів від замолення знову дзвоню сам і тепер кажуть, що приїхали до Львова, але не замовили, бо того кольору не було і вони не мають мого замовлення.  WTF? Я ж просив передзвонити. Сервіс - жахливий. Не рекомендую! Просто підстава!

Sasha
18 апреля 2020 в 13:31

Шараш. На контора!
Оформил заказа в конце марта. На сайте было указано, что товар "в наличии", после звонка оператору выяснилось, что в наличии его нет. Он доступен, только под заказ через 10 дней. Мне было не к спеху, думаю, подожду. Оплатил товар (ок. 10к грн), жду.

По итогу проходят эти 10 дней, мне на 10-й день пишут, что товар задерживается на 48 часов. Ну думаю, подожду, опять же не к спеху. Проходит 3 дня, никто не перезванивает. Звоню сам, говорю, когда отправка? Мне отвечают, что товар вот-вот сегодня-завтра отправят. По итогу, кормят завтраками, ни. На не выполняют свои обещания. Извинились за задержку, только тогда, когда перезвонил им 4-й раз. Обратно ни разу никто не перезвонил!

Хотите себе головной боли— заказывайте безоговорочно! Они его обеспечат 100%!


PS товар до сих пор жду. И х. Н его пойми, когда его дождусь. Скоро уже месяц будет.

Марина
17 апреля 2020 в 7:00

Задоволена роботою магазину! Замовлення було виконано у обіцяний термін, всю необхідну інформацію надали, співробітники чемні, ціни приємні

Микола
05 апреля 2020 в 8:58

НЕ РЕКОМЕНДУЮ! Здирають з покуця оплату за упаковку товару. Ганьба! Жоден магазин такого не робить! Про те що я маю сплатити за упаковку, на сайті ні слова! Ви обманюєте людей! Немаю жодного бажання щось у вас купувати ще! Ніякої лояльності до клієнта, лише відмовки! На коментарі до замовлення не звертають уваги! Зі зворотнім зв'язком проблеми. Ганьба! НЕ РЕКОМЕНДУЮ!

Таня
17 марта 2020 в 14:14

Дуже люблю та поважаю товари IKEA
за ціну/якість. Замовлення роблю в магазині fotel не перший раз (тут самі найнижчі ціни на товари ікеа). Жодного разу не було зауваженнь до роботи менеджерів, завжди про все повідомляють і про терміни доставки і про наявність. З розумінням та турботою відносяться до клієнта. Якщо чогось немає, про це одразу повідомляють та повертають гроші. Успіху вам та процвітання, а також більше відгуків від задоволених клієнтів. А я впевнена, що у вас їх дуже багато) На фото малесенька частинка товарів, які тут замовила:)

Maks
13 марта 2020 в 3:36

Заказ сделал онлайн 9 февраля (заранее, чтоб подарок вовремя пришел). 11 числа вышел на связь менеджер и подтвердил отправку. Через несколько дней номер декларации не отслеживался. Еще раз созвонился с магазином - товар не отправлен. Пообещали что 14 февраля товар будет у меня на почте. Когда прислали номер декларации оказалось что дата доставки 15 февраля.
Сервис FOTEL оставляет желать лучшего (это мягко сказано).
Всем удачных покупок, в других магазинах!

Іра
30 января 2020 в 15:20

Перед замовленням проконсультувалась у продавця магазину щодо самовивозу товару, вона запевнила, що такий сервіс є. Коли фактично оформляла на сайті через корзину, то було два способи доставки - кур'єром чи на відділення Нової пошти. Я замовила, додатково прописавши коментар щодо самовивозу, та поставивши галочку, щоб мені зателефонував менеджер! За декілька хвилин прийшло повідомлення щодо оплати, але ніхто до мене не зателефонував. Оскільки питання доставки, а саме самовивозу з магазину, було дуже важливим для мене, я вирішила сама зателефонувати, що мені вдалось з третьої спроби! Менеджер сказала, що звичайно такий спосіб є, про що вона зробить помітку, і коли товар буде в магазині мені зателефонують. І вуаля, сьогодні приходить повідомлення про те, що моє замовлення відправили Новою Поштою. Знову телефоную уточнити, відповідають, що була не точна інформація! Але це з вашої вини була не точна інформація! Якби було бажання, то ви могли зателефонувати і уточнити в клієнта! Дякую вам, Фотель, за додаткових 84 грн, які мені доведеться оплатити за доставку! І взагалі за ваш "сервіс", який бажає бути кращим! НІКОМУ НЕ РЕКОМЕНДУЮ!

Оля
09 ноября 2019 в 4:17

Замовляла ланчбокс собі на роботу (дуже зручна річ!). Вчасно зв'язалися та обговорили деталі, прийшов за 2 дні! Дуже дякую магазину) Тепер без нього нікуди)

Саша
13 октября 2019 в 10:07

Замовляю вже не 1ий раз, оперативне опрацювання замовлення, доступні ціни, якісний товар, те що мені потрібно - завжди в наявності. Замовляла, наприклад, контейнери - Дуже сподобались - в холодильнику все по поличках розклала і компактно, і красиво водночас) Дякую Вам) Буду звертатись ще!

Добавить отзыв