UAOTZYV.COM

Фортуна отзывы

Адрес Дубляни, вулиця Тараса Шевченка, м
Телефон +380 (67) 154-37-98
Часы работы 10:00-23:00
Сайт restoran-fortuna.lviv.ua
Рубрики Ресторан
Оценка 3.6 9 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Фортуна — Львів, вулиця Щирецька, 36
Похожие компании в категории
Статус — Малехів, ул. Киевская, 6
OKKO — Гамаліївка, вулиця Київська, 2
Готель-ресторан Варшава (Warszawa) — Малехів, вулиця Жовківська, 1
Хата Воеводы — кемінг 7-ий км. Київської траси

Ресторан Фортуна отзывы

9
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Kanavarro
25 ноября 2021 в 10:48

Легендарний ресторан, де відбулося не одне весілля. Не знаю як зараз, а колись тут були такі чебуреки, що чебуречна у Брюховичах позаздрила би!

Ростислав
08 марта 2021 в 12:36

Ресторан дуже гарний, є невеликий бенкетний зал, персонал привітний та кваліфікований, особливо класно, коли є круглі столи - це стильно та зручно, є столики для фуршетів, є диванчики, щоб присісти, також є невелика літня тераса, де можна присісти на свіжому повітрі, меню середнє, але зручне. Можна розраховуватися готівкою та банківською карточкою-це дуже зручно для відпочинкового комплексу.

Христина
25 января 2020 в 10:23

Залишились лише негативні враження, як від закладу так від керівництва. Агресивне та несправедливе керівництво. Добре перевіряйте чек на оплату, вносять ті страви, які замовили, але їх і близько не було подано.

MrBashmat
24 декабря 2019 в 12:32

Святкували в цьому закладі "Зустріч з випускниками". В цілому співвідношенням ціна/якість задоволені.

Наталия
01 декабря 2018 в 2:33

Дуже смачна кухня. Якщо завітаєте туди, обов'язково замовте грибну юшку. Гарантую, що такої смакоти Ви ніколи не смакували.

Саша
29 ноября 2018 в 21:39

Непогано готують та організовують свята. Але деякі тарілки ще до приходу гостей були жирними. Попросили замінити - все зробили. Але це також факт. Але досить красивий дворик та сама будівля.

Христя
22 ноября 2018 в 1:08

Заклад чистенький, гарний інтер'єр, готують смачно, приємно посидіти на вулиці. Але обідні страви переважно відсутні, та їх можна замовити наперед.

Саша
05 ноября 2018 в 20:59

Ресторан не поганий, страви смачні, але в залі де столи на стіні є грибок, що дуже небезпечно, особливо святкувати Христини чи дні народження малих дітей.

Владимир
25 сентября 2018 в 0:36

Рестораном назвати даний заклад тяжко, підходить краще назва, - кафе-зал для проведення урочистих подій. Так як обслуговування яке є в цьому закладі ресторанним не назвеш, треба до цього йти. Хоча персонал тут привітний. Кухня смачна, але якщо просто прийти в це кафе й щось замовити то більшість страв тут не має, кажуть що тільки під замовлення. Так щоб прийти сюди просто повечеряти не дуже вийде, адже як завжди офіціант або бармен скаже, -« того нема, то під замовлення». Й так далі. А для весілля днів народжень, хрестин, - це ідеальний заклад. Кухня смачна, скільки тут був і ні разу не втравився, інтер’єр як на село то піде. Коротше ставлю 4 і тільки через те що смачна кухня.

Добавить отзыв