UAOTZYV.COM

Ford Велет Авто

Адрес Львів, вулиця Липинського, 50в
Телефон +380 (322) 94-31-31
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота09:00-15:00
Сайт ford.lviv.ua
Рубрики Автосалон, Автосервис
Оценка 3.1 34 отзыва
Похожие компании в категории
Hyundai Авто Лідер Захід — Львів, вулиця Липинського, 36
Ера — Львів, вулиця Липинського, 36
Офіційний дилер Mazda — Львів, вулиця Липинського, 50Б

Ford Велет Авто отзывы

34
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Валерій
16 января 2024 в 15:16

За 4 місяці не суізволили фару на тоуран знайти і закрити страховий випадок. Гамняна кантора. Скількі ще це буде тягнутися, невідомо. Нікому не рекомендую такий сервіс.

Юра
27 декабря 2023 в 16:27

Не рекомендується даний сервіс!
Звернувся з проблемою (гальмівна система)
Провели діагностику (комп'ютерну, тест-драйв і 2 механіки на підйомнику щось дивилися, визначали)
Вердикт: міняти все підряд, поступово і таким чином виявити поломку. Результат діагностики, визначити поломку- не привів ні до НІЯКОГО РЕЗУЛЬТАТУ.
Гроші, само собою, за безрезультатно діагностику взяли.

Борис
02 ноября 2023 в 19:39

Читаю відгуки ЖАХ, і це правда. Приїжаєш з проблемою коробки, а тебе розводять на " адаптацію коробки" нічого не зробили, а гроші 2300грн, взяли. І людина дальше їде з проблемою, шукати нормальних майстрів. Проблему поломки після діагностики змінюють на різні варіанти кожних 15хв.
ДРУЗІ БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІ, НА ЦЬОМУ СЕРВІСІ ВАМ НЕ ДОПОМОЖУТЬ.

Женя
30 августа 2023 в 22:54

Записався онлайн, менеджер СТО зателефонував за короткий час. Приїхав на визначену годину, адекватні ціни на запчастини та роботи. Якість на вищому рівні. Рекомендую Велет Авто.

Юрiй
18 августа 2023 в 6:35

Чудовий сервіс- якісно і зручно! Чудові спеціалісти, привітний персонал! Однозначно рекомендую!

Юра
22 июля 2023 в 14:09

Дуже приємно був задоволений сервісом, професійно віднеслись до моєї проблеми, вирішили її максимально швидко за що щиро вдячний. Рекомендую!

Наталия
14 июля 2023 в 12:07

Вітаю! Залишилась задоволена сервісним центром Велет на всі 100. Приємні працівники і головне максимально компетентні. Не страшно довірити авто. Плюс дуже лояльний прайс. Окрема подяка Юрію, дуже крутий спеціаліст.

Зіновій
31 марта 2022 в 21:44

Хороший автосалон з високим рівнем обслуговування, окремий респект консультанту по продажу Володимиру Мандзину. Вчіться панове як треба працювати.

Андрей
19 марта 2022 в 7:18

Класний сервіс, хороше обслуговування, особлива подяка Євгену з гарантійного відділу, за професіоналізм, та кваліфікованість!

Саша
16 марта 2022 в 23:18

После покупки б/у машины решил первым делом поехать для замены масла, тосола и диагностики на официальный сервис. По итогу, не проверили ГРМ, хотя я об этом просил, перелили масло (поэтому пришлось на сто сливать пол литра), омыватель, купленный у вас, замерзает при температуре на улице -2 градуса. Заплатил кучу денег, а результат оставляет желать лучшего. Крайне не доволен работой сервиса, больше не заеду и другим не советую.

Антон
19 февраля 2022 в 18:41

Качество обслуживания, если так это можно назвать делает лучшего. Менеджера не найти, все какие то флегматичные, никто не перезванивает потом. Такое впечатление, что делают все чтобы вы больше сюда не приезжали.

Юлия
17 февраля 2022 в 6:07

Хотіла провести тест-драйв в даному салоні з можливою купівлею авто. Зайшла на сайт, там навіть ціни не представлені. Думаю ну ок, зателефоную їм, - а номери телефонів стаціонарні. Передумала)

Святослав
23 января 2022 в 4:21

Перше знайомство норм. Хоча те, що замовник послуг стоїть, а менеджер сидить не норм. Мабуть це специфіка регіону вцілому, бо сервіс у більшості закладів (кафе, спортзал) на рівні 3-

Василь
27 ноября 2021 в 8:31

Якби можна було поставити "0" зірочок то був би "0".
Подзвонив на рахунок запчастин, за третім з'єднанням мене з'єднали з менеджером по запчастинах. Спочатку наглим тоном почав спілкуватись чи я в них обслуговуюсь, сказав що ні, поки що тільки купив автомобіль, потім все ж таки я продиктував vin код і він почав дивитись по запчастинах на третій позиції мене вже, з його наглим тоном що я неправильно назвав запчастину, накрило і я його послав!
Якість роботи з клієнтами 0! Бажання туди звертатись нема. Таке відношення що не ти їм платиш гроші, а вони тобі!

Роман
20 ноября 2021 в 17:40

Чудовий сервіс з доступними цінами, майстер Павло- суперспец, роботу робить фактору, жодних" надуманих поломок" і непотрібних замін запчастин, все по правді, дякую!

Андрей
14 ноября 2021 в 10:03

Купував фієсту в цьому салоні, Володимир Манзин і Павло Динька найкращі продавці!
Рекомендую

Алекс
14 июля 2021 в 0:42

Сервис работает неплохо, но все же бывали нюансы. Цены на работы приемлемые, но на запчасти очень высоки.

Андрей
29 июня 2021 в 22:48

Испортили машину. По покраске не рекомендую. Ржавчина через полгода пошла. После обращения-отказ.

Данило
03 июня 2021 в 3:51

Як офіціал Ford хотів розвести мене на 31 тис. Грн на рівному місці.

Передісторія:
Був на сервісі 3 тис км тому, восени - все було ок.

Я записався на діагностику після зими (постукування при різкому гальмуванні/розгоні), зранку залишив машину. Через пару годин дзвонять з сервісу і кажуть що є певні зауваження, приходьте забирайте, запчастини всеодно потрібно чекати декілька днів.
Коли прийшов, мені показали список несправностей на 31 тис. Грн:
- Подушки двигуна: 8тис (одна просіла, інша надірвана, буде менше вібрацій двигуна)
- Передній сайлентблок переднього лівого ричага: 8 тис. (ми сайлентблок не міняємо тому потрібна ціла запчастина в зборі. Колесо може відпасти при гальмуванні)
- Сальник півосі: 1 тис. (Тече масло з КПП)
- Підвісний підшипник: 6тис. (Щоб не гуділо на швидкості)
- Прогорів вихлоп: 7.5 тис. (Також потрібно поміняти)
Але раз дилер каже, що поломки критичні і треба міняти - я погодився: сказав ок, замовляємо.

Після цього я звернувся до друга, який шарить в тому і він мені пояснив, що заради гумової прокладки (сайлентблока за 200грн) немає сенсу міняти цілий ричаг з грубого металу в нормальному стані за 8тис. Словом, порадив зробити діагностику в іному сервісі.

Заїхав на інший сервіс, там в моїй присутності з коментарями по кожному пункту перевірили на вібростенді, і кажуть що це все не критично, сайлентблок поміняти, вихлоп легенько заварити і достатньо. Дали роздруківку зі всіма параметрами і допусками, пояснили що ці цифри означають і де реальна проблема.

У день на коли був запланований такий капітальний ремонт приїжджаю на офіціал, і прошу ознайомити мене з несправностями особисто, або чим-небудь підкріпити попередній висновок сервісу: фото/дані з вібростенду/допуски по люфтах і т. Д.
Приймальник відповідає: Ой, а в чому проблема? Ви не довіряєте нам? Ми - офіційний сервіс, якщо питання в довірі, то можете обслуговуватися на іншому. Але тим не менш, провів мене до майстра і він підняв машину на підйомнику.

Пройшлися з майстром по несправностях, його коментарі:
- Вихлоп таки можна легко заварити, а якщо ні - то може трошки шуміти, це не критично.
- Подушки двигуна - нуу це вібрації, можуть впливати на комфорт, не критично
- Підвісний підшипник - він покрутив колесо і сказав що є гул з підшипника на високих швидкостях, впливає тільки на комфорт. Я нічого такого не почув і сказав що поки не будемо міняти.
- Сальник що підтікає - із цим я погодився, міняємо.
- Щодо ричага - я сказав що поміняю сайлентблок на іншому сервісі. І тут він каже “А ми також можемо це зробити”. Хоча приймальник казав, що “ми не міняємо сайленти, це іде в зборі”

Далі я сказав що довіряю своєму другові більше ніж їхньому приймальникові, і погоджуємо ремонт на 1.5к а не на 31к

Після цього майстер так легенько глянув по сторонах і запитав - а ваш друг добре шарить? Я впевнено відповідаю - так, дуже добре.
І тут коронна фраза від майстра: “Що, певно хтось з ‘наших’ сказав, так? ”.
Загалом, майстер сказав що він не наполягав на заміні тих запчастин а просто передав записку із своїми зауваженнями приймальникові, і вже він приймає рішення як здійснювати ремонт.

Зробили цей ремонт, приймальник друкує квитанції і я оплачую в касі. Там декілька листочків з актами залишаються в касі, а один іде мені.
В цих актах які залишаються був ще коментар від майстра, що в коробку передач залите якесь інше масло. Приймальник мене з цим не ознайомив, якби я не пролистав ці два одинакові на вигляд акти - і не знав би.

Після оплати знову звернувся до приймальника і запитав чому мені не запропонували такі опції як “заварити вихлоп” і “поміняти сайлентблок”, бо майстер визнав що це можна зробити. На що приймальник відповів що я взагалі не мав права спілкуватися з майстром, і вся комунікація має відбуватися саме через нього.

Мораль сій басні такова:
- Не треба дурити клієнтів
- Не треба на всю курилку кричати, що приїде (нешарящий клієнт) на білій машинці з синіми дисками, ми його на 30к розведемо
Після такого «сервісу» мови про «довіру» до офіціалів взагалі бути не може.

Андрей
01 июня 2021 в 3:46

Зашёл узнать про запчасти. 10 минут стоял возле стола менеджера. Даже не спросил что я хочу. Как будто меня и нет. Отвратительное отношение к клиенту.

Добавить отзыв