UAOTZYV.COM

Фокстрот отзывы

Адрес Львів, просп. В'ячеслава Чорновола, 57
Телефон +380 (800) 30-03-53
Часы работы 09:00-20:00
Сайт www.foxtrot.com.ua
Рубрики Магазин бытовой техники, Магазин фото- и видеотехники, Магазин аксессуаров для мобильных телефонов, Интернет-магазин, Магазин электротоваров
Оценка 3.4 39 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Фокстрот — Львів, вулиця Під Дубом, 7Б
Фокстрот — Львів, вулиця Городоцька, 16
Фокстрот — Львів, вулиця Княгині Ольги, 106
Фокстрот — Львів, вулиця Зелена, 147
Похожие компании в категории
Ельдорадо — Львів, просп. В'ячеслава Чорновола, 65
Товари з Німеччини — Львів, вулиця Клепарівська, 14/6
Xiaomi Mi Store — Львів, площа Князя Ярослава Осмомисла, 10
Евротехника — Львів, вулиця Грінченка, 6

Интернет-магазин Фокстрот на В'ячеслава Чорновола отзывы

39
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Женя
04 марта 2022 в 15:37

Купували варильну поверхню та духовну шафу. Персонал магазину допоміг з вибором. Окрема подяка консультанту Руслану за ввічливість та порядність.

Юрий
21 февраля 2022 в 9:42

Добрий вибір техніки. Доброзичливий консультант допоміг визначитися з товаром, відповів на більшість питань, показав знання своєї справи.

На цінниках товарів не так багато характеристик, як хотілося б, проте на них є QR-коди, що ведуть на сторінку товару на сайті, де є характеристики та відгуки, а іноді й менша ціна.

Також радують промо-акції типу кодів на знижки на ₴100 в чипсах/пепсі, чи просто в вайбер на честь чогось типу чорної п'ятниці

Женя
17 февраля 2022 в 17:47

Хороший магазин, обслуговування і консультація продавців теж нормальна. Бонусна програма взагалі створює приємні враження.

Тетяна
27 января 2022 в 17:40

Дякую. Замовлення прийшло в магазин вчасно. Доставка додому відбулась. Хлопці занесли до хати розпакували, показали що все ціле і непошкоджено. Я дуже задоволена. Товар якісний.

Wlad
16 января 2022 в 4:20

Хороший магазин побутової техніки. Приємний персонал. Великий асортимент товару. Є можливість купівлі товару в кредит чи розтермінування на декілька платежів.

Ульяна
14 января 2022 в 4:11

На жаль, досвід є різним у спілкуванні з працівниками. Дуже часто консультанти або не кваліфіковані, або не зацікавлені в обслуговуванні, або продають аби продати і надають недостовірну інформацію.
Така покупка, як телевізор (маг. На просп. Чорновола) не є дешевою (принаймні для мене) і при купівлі мені було важливо, щоб була можливість вдома дивитись Netflix. Взяли Gazer - продавець запевняв, що дивитись Нетфлікс можна буде без проблем. Насправді ж, за рік настройок і видзвонювань різних консультантів (Фокстроту, Gazer, Netflix), лише в Нетфлікс мені дали чітку відповідь чому перегляд не працює (Gazer, на разі, не є авторизованим компанією Нетфлікс), і лише після того отримала підтвердження і з Gazer. Консультантам Фокстроту, напевно, ця інформація невідома або ж вони її активно приховують від покупців, просто, щоб продати побільше телевізорів.

В іншому магазині мережі (на розі Городоцької/Данилишина) консультант мало не збив мене з ніг і навіть не повернувся в мою сторону, про вибачення з його боку взагалі мовчу (вибачення попросила я, просто з ввічливості, але він просто "надзвичайно був зайнятий", щоб відреагувати хоча б на нього).
В тому ж магазині потрібно було привернути увагу касира, щоб розрахуватись за покупку, бо всі працівники були зайняті балачками між собою, а не обслуговуванням клієнта.

Не можу сказати, що все дуже погано, бо був і позитивний досвід спілкування - в магазині, що у "Форумі" досить уважні консультанти.

Юлія
27 ноября 2021 в 19:43

Отличное обслуживание, внимательные к покупателям консультанты, нашли и показали всё, что нам было нужно!

Мирон
30 августа 2021 в 21:43

Щиро вдячний менеджеру з продажу Самойлову Валерію за кваліфіковану пораду та допомогу при купівлі товару в вашому магазині

Анна
02 августа 2021 в 21:26

Дуже задоволена якістю обслуговування. Майже всі працівники радо допоможуть у виборі техніки. Є клієнтом цього магазину вже не перший рік і дуже задоволена! Рекомендую

Елена
13 июля 2021 в 17:43

Заказ делали через интернет, всё время были какие-то сложности (
С большими усилиями заказ прибыл, консультанту магазина спасибо за завершение покупки.

Марія
07 июля 2021 в 8:44

Купую техніку переважно в фокстроті, за вийнятком коли в інших магазинах набагато краща ціна
Подобається що наклпичуються бонуси, якими можна оплатити 100% вартості товару

Chempi
11 января 2021 в 11:43

Хотів купити фітнес трекер, попередньо на сайті переглянув і вирішив по дорозі додому заскочити та й одразу "пощупати" в живу. Спочатку довго шукав де вони є сам, потім разом з консультантом. В результаті було в наявності тільки 2 моделі і то не ті що я хотів. А загалом все світло і чисто.

Volodymyr
19 декабря 2020 в 15:38

Найгірший сервіс, який я коли небудь бачив. Якщо дійде справа до обміну/повернення товару, вас будуть довго годувати обіцянками і через не скоординовані дії гарячої лінії і продавців прийдеться їздити в магазин декілька раз (завжди не хватає якогось коду підвердження), тому бережіть свої нерви і не купуйте у Фокстроті.

Максим
16 декабря 2020 в 19:54

Купил тут холодильник. Недешевый. Привезли слегка поцарапанным с одной стороны. Мне пришлось немного понервничать, но заменили без проблем.

Мар'ян
13 декабря 2020 в 3:08

Працівники окрім каси дуже повільне, не шпішать на допомогу, якщо ти уже замовив товар через Інтернет. Поки не гукнеш, то ніхто не поцікавитися чого ти стоїш 15хв. Біля стійки. Незадовільне обслуговування.

Назар
22 октября 2020 в 19:57

Замовив ноутбук через інтернет, з самовивозом.
Віддали не той товар і так як я працював не замітив що товар відрізняється (різниця була в відеокарті)
Дякую що зателефонували, попередили і поміняли без зайвих питань.
Але через те що все таки мені прийшлось через помилку магазину їхати через все місто, знаходити час без ніяких компенсацій, якось не приємно.

Pouline
23 марта 2020 в 7:52

Якось не зрозуміло а ось чому. Коли приходишь в цей магазин в день, то на тебе Набігають консультанти, що допомогти, а ось коли в вечері приходишь, не докличешся їх. Парадокс

Надія
12 февраля 2020 в 8:38

Таки сервіс творять люди! Консальтант Олександр це знахідка для магазину. Дуже нам допоміг з вибором та купівлею техніки. Фокстрот - доставка теж все ок! Але 5 зірок таки за Олександра:)

Eri
30 января 2020 в 21:24

Фішка ретельно вивчати ваші чеки та оглядати ваші пакети з покупками при виході з магазина не особливо сприяє гарному настрою.

Тарас
06 января 2020 в 12:33

Купував сьогодні дитячу електронну зубну щітку, продавець-консультант Олександр проявив зразковий підхід до справи та приємно вразив рівнем обслуговування (остання одиниця товару була у резерві, довелось передзвонювати до покупця, уточнювати актуальність і т. Д.) Чудово спрацьовано:)

Добавить отзыв