UAOTZYV.COM

Fat Tony's Barbershop

Адрес Львів, вулиця Римлянина, 5
Телефон +380 (63) 488-48-48
Часы работы 10:00-20:00
Сайт fattonysbarbershop.com
Рубрики Мужская парикмахерская, Парикмахерская
Оценка 4 24 отзыва
Похожие компании в категории
Солідол — Львів, вулиця Князя Романа, 28
Барбершоп Сокира — Львів, вулиця Івана Франка, 46
Frisor Lemberg Barbershop — Львів, вулиця Петра Дорошенка, 50
L'ORIGINAL salon de beaute — Львів, вулиця Смольського, 6/2

Fat Tony's Barbershop отзывы

24
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Fink
05 марта 2022 в 21:41

Отвратительно постригли, пришлось стричься по-другому в другом месте.

Зашел утром спросить когда можно постричься, показал что прическа удлиненная и мне только подровнять кончики, сказали прямо сейчас. Ок, сажусь. Барбер бедный не знал с какой стороны к волосам подступиться, как их срезать так чтобы из ножниц не выпрыгнули, убрал слишком много длины, вероятно стриг так в первый раз. Прихожу домой, рассматриваю вблизи - левая сторона пострижена неровно (лесенкой невпопад), правая - вообще на несколько сантиметров длиннее левой, прямо очень заметно. Если нету сейчас барберов которые могут подровнять кончики - на ресепшене девушка должна была сразу об этом сказать (в барбершопе на соседней улице так и сказали сразу) и барбер должен был сразу сказать что так стричь не умеет и не браться. Вместо этого просто испортили прическу и я потерял время и деньги там + пришлось стричься еще короче в другом месте.

Дима
25 февраля 2022 в 0:02

Стабільно користуюсь послугами цього барбершопа. Прекрасна обстановка і професійні майстри.
Особливо хочу відмітити майстрів Ксюшу і Софію) Дякую вам за роботу!

GV FiQst
17 января 2022 в 4:57

Пішов до їхнього "майстра". Кажу: пострижіть, щоб ішло. Так вот, той блондин постриг мене як чудіка. Чмир залишив огромну чолку, а по боках - на нуль. Уявіть собі, наскільки хреново то виглядає. Причому, коли стриг, він мене зачесав так, щоб тої чолки видно не було, і я лише побачив це, коли прийшов додому. Крч, більше я туди не прийду, і вам не раджу.

Artsiom
05 декабря 2021 в 0:21

Все очень круто, полный одобрямс. По мне, дёшево, и намного лучше чем в других местах где просят те же деньги

Ярослав
28 марта 2021 в 6:44

Было классное место. Но последние разы что-то халтурно начали стричь. И праздничный поход за новым образом превратился в визит к обычному парикмахеру который делает свою работу не от души.

Очень надеюсь что все вернется и будет хорошо, а пока выбираю другие места для отдыха и стрижки.

Павел
07 марта 2021 в 11:15

Був в цьому барбершопі вдруге, сподобалося більше ніж вперше (початківці стрижуть не дуже). Майстри дослухаються до всіх зауважень і прохань, виконують свою роботу прекрасно. Чистота та стиль на висоті

Денис
23 февраля 2021 в 1:03

Перший раз в даному закладі. Що мені сподобалось, це стрижка. Те що очікував, навіть більше! Але, от в чому проблема. Я записувався разом зі своїм другом. Вийшло на різні дати, але це не суть. В нас однакова довжина волосся, і як вийшло стрижка також. Стриглися в одного й того ж майстра. А тепер по суті. Йому запропонували віскі, мені - ні. Йому, як на перше відвідування зробили подарунок, мені -ні. Ціна, зовсім інша. Йому була стрижка в половину дешевша. Можливо, я зажрався, але перше враження могло б бути і краще.

Петро
06 февраля 2021 в 12:38

Приємно задоволений відношенням, сервісом та стилістикою зауладу. Запропонували чай з дороги+ і ще бонус лисина. Рекомендую для відвідин)

Георгий
15 июня 2020 в 19:47

Перші враження після стрижки голови і бороди - дуже хороші! Перевищило очікуваний рівень задоволеності на порядок. Зі мною працював майстер Марта, і o boy, o boy - жінка барбер однозначно має місце в тому бізнесі!:) По-перше, Марта ідеально зрозуміла чого я бажаю як від стрижки, так і від бороди. По-друге, в приємній атмосфері якісно і чітко виконала роботу; так щей потеревеніти було про що, під хорошу музичку. Дві години промайнули, клієнт похарашел, що аж ніби помолодів:)
Рекомендую майстра Марту однозначно! Обов'язково прийду наступного разу!:)
Усі зірки Ваші, банда! TOP NOTCH SERVICE!

Ростислав
04 апреля 2020 в 11:23

Ходив до Дмитра Чернова. Домовляєшся з майстром по одному я а виходить по іншому. І, можливо, хтось скаже, що він знає, як краще має виглядати зачіска. Але справа у тому, що стрижка виглядає нормально тільки перші години під гелями та укладками. Після миття голови чи на наступний день волосся стирчить у різні боки, не вкладається, не зачісується і виглядає просто вбого і смішно. Ніби стрижку робив не майстер і навіть не стажер, а тьотя Галя у совковій перукарні в під'їзді. Шкода, що волосся вже не вернеш, вже мовчу про гроші. Майстру раджу навчитись дослуховуватись до клієнта, а не ховати свої провтики укладкою.

Юрій
30 ноября 2019 в 14:17

Вперше звернувся в барбершоп, попав до ст. Майстра Олександра.
Олександр фахово підказав які є можливі варіанти стрижки, також він врахував всі мої побажання стосовно стрижки.
Атмосфера закладу приємна і невимушена, як тільки зайшов зразу запропонували напої.
Мені однозначно сподобалось все пройшло на вищому рівні, рекомендую!

Serozha100
25 октября 2019 в 3:19

Лучший барбершоп из всех которых я знаю, и подстригут отлично, и виски нальют, и поговорить по душам можно)

Роман
21 января 2019 в 15:36

Коли купуєш спорткар, більше не захочеш їздити на простих автомобілях.
Після відвідування Fat Tonny - ти більше не захочеш відвідувати інші барбершопи, тому що розумієш що знайшов найкращий

Женя
11 января 2019 в 18:09

Високопрофесійна робота майстрів! Затишне місце де, як то кажуть і наллють чого душа забажає, і пострижуть як заманеться:)

Женя
03 января 2019 в 16:20

Найкращі майстри, завжди суперовий настрій і хороша стрижка після візиту в Fat Tony's. Чого ще можна хотіти? !)

Александр
24 декабря 2018 в 8:16

ЧСтригся у Андрія. Повністю задоволений. Нарешті знайшов перуквря, котрий може сам щось порадити як спеціаліст.

Женя
09 декабря 2018 в 12:10

Лучшая парикмахерская в моей жизни. Дизайнерский ремонт, позитивная атмосфера, вежливый персонал, проф. Оборудование, мастерство парикмахера и при этом приемлемые цены на услуги! Буду во Львове в следующий раз - обязательно пойду к ним ещё!

Саша
30 ноября 2018 в 10:22

Ушел из Солидола ради стрижки у Славика, отличный мастер:) К самому заведению отношусь аналогично, всегда хороший прием.

Руслан
20 ноября 2018 в 15:27

Все понравилось, вкусный кофе и виски, вызвали такси, вежливый персонал, качество обслуживания барбера не понравилось - пришел, отработал, ушел.

Алексей
11 ноября 2018 в 14:20

Мастер, который со мной работал, был явным новичком. Подстриг меня он хорошо, но я думаю, что за 250 грн. Имею право знать, что иду к стажеру (хотя бы на сайте делали пометки соответствующие).
В начале голову помыть не предложили.

Добавить отзыв