UAOTZYV.COM

Єврочистка отзывы

Адрес Львів, вулиця Івана Франка, 61
Телефон +380 (98) 873-40-62
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота09:00-18:00
Сайт www.eurochistka.com.ua
Рубрики Химчистка
Оценка 3.3 12 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Єврочистка — Львів, вулиця Зелена, 51
Єврочистка — Львів, вулиця Піскова, 9
Єврочистка — Львів, вулиця Федьковича, 13
Єврочистка — Львів, м, вулиця Володимира Великого, 26
Похожие компании в категории
Мережа хімчисток Чисто — Львів, вулиця Героїв УПА, 77
АСО — Львів, вулиця Городоцька, 154А
Автосервис VIP Service СТО / ВІП сервіс — Львів, вулиця Ткацька, 31
Lavanderia мережа хімчисток — Львів, вулиця Заводська, 31

Химчистка Єврочистка отзывы

12
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Jeremiya
27 декабря 2021 в 23:51

Віддавала чистити пуховик. Результат - як новенький. Приємно здивована цінами та якістю послуг! До речі, в день народження є знижка - 50%! Єдиний мінус: на річ треба чекати тиждень, але воно того варте! Рекомендую

Алла
10 июля 2021 в 5:34

Якість чистки й обслуговування цілком прийнятні. Ціни - завищені. І абсолютно неприйнятним є обслуговування власного сайту. В суботу хімчистка працює з 10.00, а на сайті клієнти читають: працює з 9.00. Це неповага до клієнтів, які цінують свій час. Пане директор! Не ганьбіться, оновіть сайт та й, взагалі, модернізуйте процес, бо паперові накладні, ксерокопії-це трошки застаріло.

Софія
04 февраля 2021 в 18:29

Носила на чистку зимовий пуховик та зимове пальто. Рівно за тиждень усе повернули в ідеальному стані. Плями були складні і я не сподівалась що з ними можна щось зробити. Але речі у висновку як нові. На тканині куртки та пальта немає жодних слідів, специфічного запаху теж.
Ціни цілком адекватні. Очікувала, що чистка буде коштувати дорожче, але вартість порадувала. Жінка, що приймала речі привітна, жарти просто
Коротше, мені все сподобалося. Планую занести на чистку весняні речі.

користувач
04 февраля 2021 в 2:21

НЕ НЕСІТЬ ТУДИ СВОЇХ РЕЧЕЙ!
Здала почистити плащ, який я чекала 3 тижні і його віддали таким брудним яким він і був.
Принесла його назад щоб це все виправили, я знову чекала тиждень.
В кінцевому результаті я місяць чекала на нього так ще й пропав пояс від нього!
Це вже повне фіаско!
Загубили чи вкрали, не можу сказати.
Без пояса ця річ не носиться, новий такий окремо не докупиш
Отож заплативши гроші за послугу, почекавши місяць, я залишилася з неповноцінним плащем, який не знаю тепер з чим носити. Дуже шкода, бо ця річ була дорога, а через цих рагулів тепер треба шось видумувати з нею.
Збережіть свої нерви і речі, там працюють недобросовісні люди!

Марія
01 февраля 2021 в 20:00

Дуже задоволена чисткою, приємні працівники, зимове пальто забрала через тиждень, ідеально чисте і непошкоджене.

A R
26 января 2020 в 11:04

Адміністраця зверніть увагу на ваш персонал який приймає у клієнтів, 18.10.2019 забираючи своє замовлення (темно зелені бархатні штори та тюлі) обслуговування здійснювалось на іноземній мові!? Навчіть їх вічливо обслуговувати державною мовою, згідно норм законодавства.
Нажаль більше нехочеться користуватись послугами вашої хімчистки, декоративні гардини, які вшиті на цупкій основі прийняти відмовились, прийняли лише те, що може попрати звичайна машинка. Якаж то еврочистка у вас? А персонал непрофесійний. Ціни невідповідають якості, темні бархатні штори після вашої хімчистки мали білий наліт незрозумілих залишків від ворсу повздовш, а так як це річ дуже об'ємна на місці неоглянеш.
Тюлі були добре попрані та попрасовані.

Олена
07 сентября 2019 в 9:09

Вирішила освіжити пухове пальто Calvin Klein перед сезоном. Пальто було в чудовому стані. На жаль, не звернула увагу одразу на внесені дані в квитанції: брендову річ оцінили в 400 грн, рівень зносу вказали 60%, рівень забрудення - сильний. Тобто якщо пальто би зіпсували, сума відшкодування була би просто смішна. Клієнтам раджу не забувати перевіряти квитанції, а працівникам хімчистки погоджувати цю інформацію з клієнтами перед вказівкою де підписувати.

Максим
09 марта 2019 в 13:07

Досить швидко, як на новорічні свята і пуховик був чистим. Лише забули передзвонити коли був готовий

Оксана
02 ноября 2018 в 0:24

Ще влітку залишала на чистку спідницю, яка мала численну кількість плям, половину від вина. Прийняла замовлення ну дуже приємна жінка. Попередила, що на виробі немає ніяких ярликів і даних про тканину-пліссе, тому не дають гарантій як ця тканина себе поведе під час чистки. Та на щастя, спідничка як новенька, я була приємна вражена, сама не очікувала, що в цієї речі може бути друге життя! Дякую, гарний сервіс!

Саша
27 октября 2018 в 16:59

Здавав на Балатоні чистити куртку яку не можна прати в машинці, почисстили погано, здавав чистити піджак що чистили шо ні, ще давав прасувати костюм і сорочку то попрасували крае чим я. Не раджу.

Женя
19 октября 2018 в 6:15

Відмовились приймати замовлення, бо в суботу працюють до 15: 00, а не до 18: 00 як зазначено, сказали приходити з понеділка - напевне в неділю теж не працюють.

Ирина
19 июля 2018 в 0:59

UPDATE: Після мого звернення у компанії НАПРОЧУД швидко відреагували! Я справді була вражена оперативністю. Передзвонив майстер - вибачився, навіть сказав, що поверне ті 50 грн (хоча не про це йшлося). Також передзвонив директор, також вибачився за такий сервіс і запропонував знижку на послуги компанії як компенсацію. Це вдвічі приємно. Отак із незадоволеного покупця можна зробити постійного клієнта, якщо правильно реагувати на скарги клієнтів.

Маю “прекрасні” враження від ремонту взуття - дуже непорядний майстер! Здавала підзолити босоніжки з шкіряною підошвою. Оплатила 350 грн (по телефону озвучував 300, але то дрібниці). Наступного дня передумала це робити, перетелефонувала до майстра із запитанням, чи він почав роботу. Відповів, що ні. Я попросила повернути взуття. Відмовив. Домовилися, що я залишу йому за це 50 грн. Забрала взуття. Щоб помститися, він зняв набойку і в каблук засипав цвяхи, які під час ходьби дзвеніли. Дуже непорядний майстер. Про ставлення до роботи чи клієнтський сервіс взагалі промовчу. Отак повелися з моїм новим взуттям, яке до речі, недешеве.

Добавить отзыв