UAOTZYV.COM

Event Moment отзывы

Адрес Сокільники, Героїв Крут, 2а
Телефон +380 (73) 410-97-29
Часы работы
понедельник13:00-23:00
вторник10:00-23:30
среда10:00-23:30
четверг10:00-22:30
пятница12:00-23:30
суббота13:30-23:30
воскресенье13:00-23:30
Рубрики Агентство по организации и проведению мероприятий, Кейтеринг, Детское кафе, Аренда коттеджей
Оценка 4.5 12 отзывов
Похожие компании в категории
НОВА ІМПЕРІЯ-NOVA IMPERIA (Модельна Школа та Продюсерський Центр ) — Львів, Локація 2: вул. Наукова 7 А : Локація 3: Район Чорновола, Офіс школи вулиця Навроцького 10 А :, Локація 1: вул. Трильовського, 24 :, вул. Долинського, 2, А :
Event-agency Міністерство свята / АНІМАТОРИ ЛЬВІВ — Львів, щирецька, 36, ринок Південний 2/12

Кейтеринг Event Moment отзывы

12
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Вика
06 октября 2023 в 7:06

Святкувала день народження, залишилась задоволеною, кухня, атмосфера на вищому рівні надзвичайно смачно! Хочу відмітити персонал, привітні, оперативні в своїй роботі!
Обов’язково ще раз завітаю!
Рекомендую

Соломія
08 сентября 2023 в 2:29

Святкували хрестини в жовтні 2022 року, було все смачно, але спідкування з клієнтами власниці бажає кращого, а так то кухня була 5/5, обслуговування - 5/5, тому загальне враження було позитивне. Вирішили відсвяткувати ще раз, цей раз день народження. Спілкування з клієнтами не змінилося, кухня - холодні закуски, салати - смачно, хліб не свіжий, на одному куску хліба знайшла плісняву, але по запаху і вигляду був не свіжий, таке враження що дали вже нарізаний з попереднього свята. Шашлик і ребра минулого разу були смачними, особливо ребра, цього разу ребра сухі і одна кістка, шашлик +- нормальний. Коли їли картоплю печену - відчувався пісок (супер не приємно). Торт шоколадний (солона карамель) - 3/5, а про декор навіть згадувати не хочеться, домовлялись про одне, а вийшло як на відчепись! Обслуговування цього разу теж гірше - 4/5. Загалом - більше святкувати тут не будемо!

Ольга
05 августа 2021 в 16:03

Вчора святкували ювілей на цій локації. Перша зустріч з організатором пройшла порівняно привітно і багатообіцяюче.
Окремо хочу відзначити роботу кухаря/мангальщика, хлопчина старався на всі 100. Це єдиний, хто старався, як мені здалось:)
Що мені обіцяли? Локацію, де буде задекорований фуршетний стіл, організована дитяча кімната з іграми, бульбашками та проектором. Як виглядала дитяча кімната - Ви бачите на фото, в кімнаті залишилась фотозона і стелаж з попереднього свята, натомість нічого дитячого на момент початку свята не було.

В ціну оренди локації обіцяли: прибирання до та після святкування, кулер з водою, кавовий апарат, засіб від комарів, пледи, караоке, тенісний стіл. Прибирання дуже поверхневе, зранку була прибиральниця, але підлоги були скоріш протерті ніж чисті. Де знаходяться келихи, кулери, як користуватись кавовою машиною - ніхто нічого не показав і не пояснив. Під час святкування постійно приходилось писати організатору Вікторії, чекати 15хв відповіді, а потім ще трохи, поки прийде хтось і організує обіцяне. Так нам спочатку включили проектор в дитячій кімнаті (забравши ноут бук з основного залу, в результаті чого ми залишились без телевізорів і караоке). На наше прохання кухар трансформував дитячу кімнату в більш схожу на дитячу. Коли всіх вже добряче покусали комарі, згадала про обіцяні засоби, знов прийшлось писати і чекати. Про пледи я забула, але вони б дуже пригодились. Обіцяний тенісний стіл так і не принесли.

В результаті - локація дуже гарна, кухар дуже старався і свято вдалось - бо не важливо де, важливо з ким. Але я відчула, що до мене поставились, як до не важливого гостя. Хоч оплатила все, як було написано у прейскуранті. До слова, організатор Вікторія, крім непривітного: «доброго дня» не сказала мені ні слова, коли ми зустрілись на локації за годину до початку святкування.

Оксана
04 августа 2021 в 5:23

Чудова, світла, чиста, сучасна та простора локація️ вже не вперше святкую банкет в даному закладі, та з кожним разом подобається все більше професійна, злагоджена робота команди закладу та хороша якість обслуговування, смачне та цікаве меню) усім рекомендую, це чудовий варіант для святкування усіх знакових подій

Marianna
31 июля 2021 в 1:39

Крута локація для відпочинку. Наче квартира, але наче і не квартира. Просторо, сучасно, зручно. Є караоке (мікрофони і проектор). Посуд, кухня, пуфи, стіл для кейтерінгу. Нам дуже сподобалося!

Віра
25 июля 2021 в 17:06

Ілеальний сучасний молодіжний заклад, підійде для будь яких заходів. Ми святкували весілля. І все пройшло супер. Меню різноманітне, страви надзвичайно смачні. Знаходиться майже за містом, тихо навколо і дуже затишно.
Рекомендую. Мені особисто дуже сподобалось у Вас?

Діана
16 июля 2021 в 15:23

Чудове місце для святкування подій в колі друзів, приємна атмосфера і цікаве оформлення залу під тематику свята! Враховують усі побажання клієнта, дуже сподобалась організація! Відгуляли дівочу вечірку подруги і всі залишились задоволеними

Оля
18 августа 2019 в 11:43

Прекрасна локація для відпочинку і вечірки! Зручно, комфортно, усі умови. Гарно в середині і дуже просторо, і надворі є достатньо місця
Дякуємо!

Оленка
17 августа 2019 в 23:39

Дуже хороше місце для святкування свят! Рекомендую! Абсолютно все є для святкування і організатори завжди підкажуть як буде краще для чудового свята! ️

Катя
31 июля 2019 в 23:41

Класний зал та подвір'я з мангалом та шатро для святкування день народження, дівич вечора чи просто кіноперегляду з кальяном) лише ти і твоя кампанія! Проектор, колонки. Рекомендую!

Марія
12 июля 2019 в 7:52

Організація заходів на високому рівні, незабутній корпоратив на Арені Львів!
Чудові фотозони, звук

Юра
01 января 2019 в 23:09

Був два рази. Одного разу переглядали футбол. Іншим дивились прем‘єру фільму. Якісь шикарна. Дуже зручно. Люблю приватні кінозали

Добавить отзыв