UAOTZYV.COM

Евакуатор Львів Європа AB-TRANS

Адрес Львів, вулиця Городоцька, 224
Телефон +380 (67) 776-48-41
Часы работы 00:00-24:00
Сайт abtrans-evakuator.com
Рубрики Автотранспортная компания
Оценка 5 33 отзыва
Похожие компании в категории
Деливери / Делівері, Львів, відділення №1 — Львів, вулиця Городоцька, 357
АС Західна — Львів, вулиця Городоцька, 359
Автовектор Глушники — Львів, вулиця Городоцька, 242 B
XADO — Львів, вулиця Шевченка, 120Г, оф.10

Евакуатор Львів Європа AB-TRANS отзывы

33
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Andriy
05 декабря 2023 в 8:33

Робота виконана ідеально. У Вроцлаві зламалась машина. Я написав, мені подзвонили, уточнив деталі і домовилися на день і годину. Бус з лаветою приїхав на зазначену годину по адресу. Машину погрузили, нас зі сім'єю забрали і доставили до Львова. Авто зразу на сервіс, а нас додому. Все з комфортом і в теплі. Дуже хороший приклад як повинен працювати бізнес. Мало слів, все чітко і вчасно. Дякую, Андрій за ідеально виконану роботу і приємну поїздку.

Микола
05 ноября 2023 в 14:46

Їхав в Варшаву, в Любліні попав в невеличку аварію. Складний емоційний стан. Дякую судьбу що випадково звела мене із фірмою «Евакуатор Львів Європа АВ-TRANS». Допомога на найвищому рівні - швидка евакуація в Київ, з проміжною допомогою в зберіганні на декілька днів у Львові до мого повернення в Київ. Адекватні ціни, якість, швидкість, дотримання часових зобовʼязань, уміння спілкуватися із клієнтами - все супер!
Слово Європа в назві повністю відповідає рівню. Пане Андрію дякую за допомогу!

Kostiantyn
28 сентября 2023 в 10:19

Щиро вдячний компанії за допомогу із перевезенням зламаної автівки зі Львову до Києва прямо на потрібне СТО. Пан Богдан швидко запропонував варіанти та допоміг організувати перевезення швидко і за адекватну ціну. Також вдячний за чудову комунікацію на кожному етапі перевезення. Рекомендую до співпраці!

Oleh
04 августа 2023 в 0:35

Скористатися послугами поки, на жаль, не вийшло, але дуже фахово проконсультували по телефону. Ще раз дякую.

Наталья
02 августа 2023 в 5:33

Сильно дякую за допомогу у всіх деталях і на протязі усього процесу. Приємно і швидко було все зроблено.
Мега рекомендую.
Дякую за все.

Иван
28 июля 2023 в 16:24

Чудовий сервіс і водій приємний. Виїхали швидко, допомогли, привезли куди потрібно. Жодних нарікань. Якщо вам потрібно буде евакуювати машину - рекомендую 100%. Користуюсь цим евакуаторм не перший раз

Андрій
16 июля 2023 в 19:18

Дуже задоволений послугами компанії.
Коротко: авто потрапило в ДТП у Польщі. Звернувся у дану компанію. Отримав від спеціалістів компанії консультацію про мінімальний пакет документів, який потрібен для перевезення авто з Польщі до України. Домовилися про перевезення авто на конкретну годину наступного дня. Евакуатор приїхав чітко на домовлену годину. Завантажили моє авто на лавету і в Україну.
Все дуже оперативно. Водій надзвичайно приємний співрозмовник.
Вартість послуг відповідає сервісу.

Рекомендую!

Бажаю компанії процвітання.

Щиро вдячний команді Евакуатори "AB-Trans" за допомогу.

Віталій
12 июня 2023 в 1:45

Найкраща фірма всім раджу звертатися до цієї фірми пунктуальність, якість і професіоналізм. Дякую вам за допомогу!

Іван
07 июня 2023 в 4:16

Декілька разів користувався послугами даної фірми, чесно дуже задоволений якістю. В першу чергу спілкування працівників дуже вражає, все чітко, культурно, ввічливо. Також дуже приємні ціни. Навіть на вихідних, пізно вечір, виручали, незважаючи що майстер затримав нас майже на годину поставились з розумінням і навіть додаткової оплати не просили. Всім буду рекомендувати особливо Богдана, позитивний і щирий. Дуже задоволений!

Shop
02 июня 2023 в 1:03

Дякую за надані послуги дуже виручили.
Хлопці просто супер, фахівці своєї справи. Ніколи не думав що робота евакуатора може бути настільки організована.

Иван
22 апреля 2022 в 17:01

Просто супер) Выручили в сложной ситуации. Помогли решить проблему с пересечением битого авто через границу. Мы сами весь день провозились, с нервами и проблемами получали разворот, а тут раз два и все готово. Быстро, качественно, профессионально. Спасибо большое Советую обращаться в эту компанию сэкономите время и нервы

Андрей, отдельное спасибо

Сергій
27 марта 2022 в 4:28

Оперативна відповідь на запит, швидка оцінка вашої проблеми, визначений план дій. Андрію відповідна подяка за придоставлені послуги!

Lena
24 марта 2022 в 16:50

Щиро дякую за вашу роботу! За чесність порядність та професіоналізм. Було приємно мати з вами справу!

Женя
12 марта 2022 в 22:13

Доброго дня, дякую за сервіс транспортування на евакуаторі машину, водій Михайло. Все було бездоганно.
З таким сервісом, професіоналізмом, організованістю і відповідальністю я вже давно не стикалася на Україні. Я однозначно всім буду рекомендувати вашу компанію. Тетяна Н

Тарас
07 марта 2022 в 13:13

Все чотко я довольний співпрацею рекоминдую Андрій відповідальний провесійний звиртайтесь рекомендую

Женя
20 февраля 2022 в 1:43

Велика дяка хлопцям за допомогу. Знають свою справу всім рекомендую. Нещодавно за 4 год. До закінчення консульського обліку вивезли за кордон машинуі вберегли від штрафу. Дякую

Женя
14 февраля 2022 в 0:25

Водій Андрій відповідальний все чітко перевіз авто через кордон швидко пунктуальний одним словом все зробить на вищому рівні рекомендую не пожалієте а саме головне за адекватні гроші

Дмитрий
11 февраля 2022 в 16:16

Подвзонив водій евакуатора з'ясував у чому проблема і точно сказав через скільки часу буде. Професійно завантажив авто Та довіз до сто. По дорозі не літав і вів евакуатор обережно. Свою справу добре знає)

Саша
27 января 2022 в 9:26

Рекомендую. Очень доволен работой компании. Сломалась машина в Польше по пути домой поздно вечером. Уже через несколько часов приехал эвакуатор и доставил автомобиль до Львова. Цены доступны, сервис - супер! Огромное спасибо!

Виктория
02 января 2022 в 4:10

Дуже задоволена послугами цієї компанії! Надійно, швидко, вчасно, оперативно, безпечно, вартість послуг цілком влаштувала! Водій відповідальний і зробив свою роботу професійно і відмінно! Терплячий!) Раджу всім користуватись послугами цієї компанії! Дякую!

Добавить отзыв