UAOTZYV.COM

Етно Хостел Львів

Адрес Львів, вулиця Коротка, 8
Телефон +380 (66) 773-71-97
Сайт etnohostel.com.ua
Рубрики Хостел, Ночлег
Оценка 4.2 23 отзыва
Похожие компании в категории
Shelter Hostel — Львів, вулиця Леся Курбаса, 8
Лофт хостел — Львів, вулиця Січових Стрільців, 21
Coffee Home Hostel — Львів, вулиця Театральна, 10
Старе місто / Old City Hostel — Львів, вулиця Беринди, 3

Етно Хостел Львів отзывы

23
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Панас
03 июня 2024 в 5:51

Був у загальній кімнаті.
Людей мало, спокійно тихо, душ, ліжко, кухня все норм.
Але сморід в під'їзді, поки проскочиш можеш знепритомніти

Лиза
09 мая 2024 в 23:33

Якщо буду у Львові знову - оберу знову цей хостел. Враження лише позитивні
Знімала ліжко в жіночому номері. У хостела зручне розташування (біля залізничного вокзалу). Хороша ціна за ліжко (напряму в хотела 300грн/ніч). Є ві-фі. Душ, туалет, невеличка кухня. Все в гарному стані, чисто, комфортно. Загалом тихо. В самому хостелі також можна купити все для комфорту: капці, водичку, їжу. Ціна не сильно вища за ціну в магазинах.
Треба було відїхати на один день раніше - мені повернули гроші. Також в самому хостелі забула дороговартісні навушники і мені їх відправили поштою в Київ. Спілкування жінками на рецепції було комфортним. Особливо дякую пані Тетяні, бережіть її, вона золото вашого хостелу)

Поли
05 октября 2023 в 10:27

Декілька днів тому виїхала з хостелу. Все добре, але написано, що прибирають через день, чого не було до речі. Минуло 3 дні, а за цей період часу сміття так і не виніс ніхто, тому у відрі панував повний треш, адже люди також молодці, бо кидали, куди прийдеться. Та й взагалі є питання щодо чистоти та прибирання (. А так все чудово

Татьяна
02 октября 2023 в 1:20

Почну з того що ми їхали 18 годин на потязі і бронювали готель заздалегідь.
По приїзду нас одразу заселили в номер (після 14: 00). Номер чистий, вікна виходили на дорогу, гарний вид з вікна, чудовий балкон.

Перше що привело нас у шок - відсутність гарячої води, а точніше просто не включений бак. Як так можна, знаючи що люди будуть їхати купу часу - не підготувати елементарно бак. На рецепції сказали - ой, його хтось відключив… В сенсі відключив, серйозно? Нащо тоді бронь робити.

Наступний сюрприз - це раковина в котрій не уходила вода, ок- змирились.
Ліжко то взагалі щось неймовірне, кожна кісточка буде відчувати матрац, бо пружини просто вилазять звідусіль. Я не знаю, можливо за тонкий наматрацник, або просто такі матраци - жах.

Так як наша кімната була прям біля рецепції, а двері мали доволі не погану щілину - все що було ззовні чули ми. Кожний прихід гостя, дзвінки та розмови по телефону, телевізор.
На ранок хтось вирішив побалакати і знов ми чули все до останнього слова.

Не знаю, ми не відпочили зовсім. Пів ночі просто прокидались від шуму - дуже прикро що не продумані такі моменти, адже в першу ногу з них складається повне враження.

клюстрах
05 августа 2023 в 19:10

Відмінний хостел, номери світлі та комфортні, душ шикарний, перебоїв з водою немає) всім раджу

Dan
13 июля 2023 в 8:44

Не бронюйте напряму у цього хостелу - це нічого не гарантує. В останній момент відмінять бронь, якщо хтось забронює через booking.
Не клієнтоорієнтовані.

Рома
12 апреля 2023 в 0:01

Прекрасний вибір хостелу
Всі умови для відпочинку:
Душ із гарячою водою, швидкий інтернет, тихі спальні
Дуже затишно
Дуже вдячна, дякую

Die
08 февраля 2022 в 5:58

Чисто и уютно, очень близко к вокзалу, хороший персонал. Чего еще душа желает для временного прибежища? Ах, еще и цены весьма демократичны. Мы остались довольны.

користувач
27 января 2022 в 18:54

Дуже приємний персонал, привітливий. Відчуваєш позитивну атмосферу. Мене при поселенні пригостили кавою, ціни-я вражена, дуже приємні і кожному по карману. Бувши перший в місті Львів, я набралась лише позитивних емоцій, оцінку по 12_бальній системі, ставлю 12. Дуже сподобалось. Рекомендуватиму всім.

tereza
17 января 2022 в 3:12

Дуже приємна атмосфера хостелу. Персонал неймовірно ввічливий. А адміністратор Олена - ваш козир. Прекрасно допомогла мені зорієнтуватися у місті і порекомендувала цікаві локації.

Макс
07 декабря 2021 в 3:47

Доволі гарний хостел, в ньому тепло, зручно і дуже комфортно, номери чисті, душ, туалети також, кухня виглядає просто супер
Мені сподобалось, рекомендую

Руслана
24 октября 2021 в 17:17

Щойно покинула цей хостел і відразу напишу відгук. Два роки тому випадково натрапили на цей хостел. Були в місті з сім'єю, і шукали спокійний та чистий нічліг. Потрапивши сюди були приємно вражені. І от знову у Львові, і знову повернулась сюди. Як і раніше тут чисто, затишно, тихо, є все необхідне для комфортного перебування. Наче додому прийшов. Скрізь чистота, килимки, номери чисті охайні нічого зайвого. Є номери змішані і окремо для жінок, та сімейний. Ліжко у 6місному жіночому номері обійшлось у 178грн. Ліжка зручні, є лампа, подвійна розетка, та шторка щоб усамітнитися навіть у номері на 6чоловік. Два туалети, один душ. Є кухонька, холодильник, також можнп придбати воду/печиво/каву прямо тут. Жодного алкоголю, та не тверезих людей з піснями до ранку. Дівчата на рецепції прото душки) ввічливі, гостинні, сама привітність. Відгукнулись на прохання видати полотенце (при чому безкоштовно), а також за 20грн випрати речі. Хостел знаходиться на другому поверсі, і це прекрасно, якщо зрівнювати з хостелами у підвалах, де світу не видко. Дуже гостинний хостел. Буду у місті, зупинятимусь тут, навіть шукати іншого не буду. Адже ще однієї перевагою є те що від них 10хв ходу до залізничного вокзалу, а вийшовши на вулицю є зупинка громадського транспорту та прекрасна церква Ольги та Єлизавети. Дівчата ви робите гарно свою роботу, зупинятись к вас одне задоволення. Дякую, до зустрічі.

Наташа
07 октября 2021 в 10:38

Хостел комфортный, чисты. 800 грн. Сутки. Есть кухня для приготовления еды, посуда. В номере семейном есть душь, туалет. Но были для меня лично 2 минуса:
1. Отсутствие полотенец (на вопрос есть ли они нам ответили да платные).
2. Окно выходило на проезжую часть, очень оживлённую. Шторы открыть нельзя было, так как движение машин и людей по тротуарам не позволяли этого.

Валентина
06 сентября 2021 в 2:44

Замовила номер заздалегідь через booking. Отримали дякуємо за замовлення. Чекаємо. Прийшов день поселення, а в них нажаль наше замовлення загубилося і вони в наш номер заселили інших гостей.

Світлана
16 августа 2021 в 21:12

Идеально, когда утром нужно на вокзал. 5 минут не спешно и ты на ЖД вокзале.
Проживали, в отдельном двухместном номере, балкончик, туалет в номере, телевизор.

Asda
28 июля 2020 в 2:49

Отличные номера приятные и вежливые админы на ресепшене, уютно и спится отлично. Жд 5мин ходьбы и цены не кусаются.

Vitalik
03 июня 2020 в 3:27

Хороший хостел, але ціни незрозумілі, під час бронювання по телефону сказали 180, а коли прийшли на заселення сказали, що ніхто не бронював і ціна вже була 200 грн.

Евгений
07 мая 2020 в 1:03

Приятный и гостеприимный персонал. Все комфортно все удобства. Приемлемая цена. Советую. Часто езжу во Львов. Буду в дальнейшем пользоваться услугами хостела. Всему персоналу огромное спасибо за комфорт и гостеприимство.

Ли Иола
19 апреля 2020 в 3:13

Отличный хостел, очень дешево, как для Львова. Находится рядом с жд. Вежливый персонал. Спасибо за Ваше гостеприимство)

Him
27 января 2020 в 7:17

Дуже гарний хостел, з приємним персоналом, з зручним разстосуванням біля жд вокзалу. Мої самі найліпші рекомендації!

Добавить отзыв