UAOTZYV.COM

Ескулаб отзывы

Адрес Львів, вулиця Лемківська, 26
Телефон +380 (800) 50-36-80
Часы работы
понедельник08:00-16:00
вторник08:00-16:00
среда08:00-16:00
четверг08:00-16:00
пятница08:00-16:00
Сайт esculab.com/lviv
Рубрики Медицинская лаборатория
Оценка 4.2 33 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Медична лабораторія Ескулаб — Львів, вулиця Замарстинівська, 43
Медична лабораторія Ескулаб — Львів, просп. В'ячеслава Чорновола, 59
Аналізи Ескулаб (медична лабораторія) — Львів, вулиця Підмурна, 2
Медична лабораторія Ескулаб — Львів, вулиця Городоцька, 35
Похожие компании в категории
Сінево/ Synevo / Синэво — Львів, вулиця Юрія Руфа, 15
CoMED Медичний центр Львів — Львів, вулиця Залізнична, 7
Медіс — Львів, вулиця Хімічна, 4

Медицинская лаборатория Ескулаб отзывы

33
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Natalo4ka
12 ноября 2023 в 16:33

Рідко залишаю відгуки, але саме у цьому випадку хочу написати велике дякую пані Лесі, яка безболісно і швидко зробила забір крові
Я цю процедуру з малечку страшне не люблю і завжди відчуваю страх. Коли йшла - хвилювалася, але дарма!
Я дуже приємно вражена і всім, хто так як і я, боїться цієї процедури рекомендую цю лабораторію і саме лікаря пані Лесю! Загальне враження теж залишилось позитивне, чисто, дівчина на рецепції привітна! Щира рекомендація!
Вдячних Вам пацієнтів і нехай щастить!

Warm
27 октября 2023 в 5:56

Дуже професійний персонал, від привітної зустрічі на рецепції до забору крові.
А ще, з добрим почуттям гумору. Дякую!

Леся
31 мая 2023 в 21:15

Доброго дня! Вчора здавала аналізи по вулиці Лемківській 26 в лабораторії Ескулаб. Все на вищому рівні. Кваліфікований персонал, все швидко і якісно. Дякую дівчата, ви найкращі.

Like
19 апреля 2023 в 15:08

Дуже задоволена візитом у дану лабораторію, завжди привітний та ввічливий адміністратор, професійна медсестра чистота і стерильність у відділені

Olena
04 апреля 2023 в 9:39

Здавали аналізи на Лемківській, дівчата дуже приємні і професійні, все було чітко, швидко і професійно!

Оксана
22 января 2023 в 16:00

Обслуговувала адміністратор Олена, приємна та молода дівчина не зважаючи на вік дуже компетентна. Буду приходити лише сюда.

Оксана
27 декабря 2022 в 23:38

Все пройшло супер! Здавала аналіз дитині і дуже переживали. Адміністратора Олена привітна, молода дівчина дуже приємно зустріла, а медсестра Леся так заговорила, що мала нічого не відчула і тепер не боїться здавати кров. Дякую вам за не легку працю.

Олена
19 декабря 2022 в 9:53

Відділення знаходиться в МЦ Родовід.
Можна записатись до лікаря і відразу здати потрібні аналізи, що є дуже зручно.
Приміщення чисте та комфортне. Працює молодий і дуже компетентний персонал, а в медсестри золоті руки, нічого не відчутно було.
Я приємно вражена.

Соломія
05 октября 2022 в 14:35

Здавала аналіз у цій лабораторії. Все чисто і затишно. Гарний сервіс. Привітний і фаховий персонал. Кваліфіковані працівники швидко і якісно виконують свою роботу та з радістю відповідають на усі запитання! Лабораторія працює на найвищому рівні! Завжди буду звертатись до вас! Рекомендую!

Ростислав
05 октября 2022 в 14:18

Здавали донечці кров на цьому пункті, дуже переживали як все пройде.
Дівчата зразу знайшли спільну мову, відволікали увагу як могли! Швиденько набрали кров, дитина навіть нічого не зрозуміла!
Дякуємо дівчатам за професіоналізм, донечка залишилась в гарному настрої, щей отримала подарунки від дівчат!

Яна
05 октября 2022 в 13:59

Доброго дня!
Здавалися нещодавно аналізи на Лемківській, 26
Дівчатка дужее привітні, все пройшло чудово!
Чітко, швидко та ясно.
Дівчата прекрасно інформують про правила підготовки до аналізів!
Результати прийшли в той самий день, дуже задоволена сервісом.
Дякую за гарне обслуговування)

Володя
05 октября 2022 в 13:57

Здавав аналізи на лемківській 26, мені все сподобалось, регестрація пройшла швидко, всі аналізи які були потрібно мені здати, були обрані без проблем
медсестра була впевнена впевнена у своїх діях, та безболісно взяла кров.
Рекомендую саме тут здавати аналізи.
Все було дуже чито та охайно)
Накращий персонал

Юля
05 октября 2022 в 13:51

Здавала аналізи на цьому пункті. В лабораторії чисто. Персонал привітний та кваліфікований. Велике дякую, процедура пройшла безболісно. Адміністратор допоміг підібрати послуги пакетом і заощадити кошти. Індивідуальний підхід до кожного клієнта. Усім задоволена. Надалі буду звертатись тільки до вас! Щиро рекомендую!

Настя
05 октября 2022 в 13:45

Здавала тут аналізи. Все швидко та оперативно. Обслуговування на високому рівні. Дівчатка були усміхнені та привітні. Залишилась задоволеною. Помітила, що індивідуальний підхід до кожного клієнта: від дитини до дорослого.
П. С. Персоналу вдалось вмовити дуже капризного маленького пацієнта. Це заслуговує поваги. Рекомендую!

Ілона
05 октября 2022 в 13:23

Все якісно та швидко) дуже задоволена результатом)
Персонал кваліфікований та привітний)
Булу обов’язково звертатись ще саме в цю лабораторію)

Женя
24 декабря 2021 в 12:15

4 листопада 2021р я з сім"єю здавала аналізи в Ексколабі. Дуже швидко без болісно взяла аналізи п. Інна, привітна, усміхнена, кваліфікований працівник. Всі вийшли з гарним настроєм. Бажаю Вам по більше таких працівників!

Татьяна
19 октября 2021 в 13:49

Була у відділення 17 вересня о дев’ятій тридцять. З нами не привіталися і відмовили у наданні результатів, сказали йти у інше відділення, хоча я сказала, що поспішаю на літак. Перед цим мені в іншому відділенні сказали, що база одна і результати я можу забрати в будь-якій лабораторії

Саша
01 сентября 2021 в 23:20

В медичній лабораторії ''Ескулаб'' по вулиці Лемківський, 26 неодноразово здавала аналізи. Привітний персонал, професійно і легко медсестра взяла забір крові, результати досліджень оперативно та в термін надійшли на електронну адресу.

dzvinochok
18 августа 2021 в 10:48

Результати аналізів не дочекалася вчасно. Про затримку результатів не повідомили. З чим завтра йти до лікаря? Нікому не буду радити Ескулаб.

Iruna
13 августа 2021 в 0:28

Жахливий сервіс і варварство! Ціни до речі тут досить вищі від інших лабораторій. На сайті аналізи замовила з 10 разу - дуже погано працює, не проходять оплати. Потім в смс з номером замовлення вказано термін дії замовлення 1 день. Я намагалась два дні додзвонитись на гарячу лінію - просто вмикала дзвінок і передзвонювала поки не зіб’ють. Лишала заявку на сайті щоб передзвонили. Нуль реакції. В фейсбуці написала повідомлення рано вранці, відписали пізно ввечері. Як опинилось замовлення діє місяць, але ніякої інформації про це нема.
Коли я прийшла в лабораторію, повідомила про аналіз і вдягала бахіли, почула своє прізвище і коли я вдягла бахіли медсестри яка мене кликала не було. До вашого розуміння лаборанті знаходиться в поимішенні приватної клініки, рецепція на вході. Я мусила сама шукати куди мене покликали, в кінці коридору. Коли я сказала «Чи я до вас? Бо я вас загубила» мені відповіли, «тут взагалі то один кабінет з вивіскою. »
Тільки кабінетів там з десяток.
В вену мені не попали з першого разу. Але замість того щоб зробити ще один прокол медсестра спросто почала рухати голкою в тілі щоб натрапити на вену! Я вскрикнула, а вона така «та шось кров не йде». Це як взагалі!? На фото моя рука на 5 день після взяття аналізу. Перші три я навіть не могла розігнути руку. Це недбальство!

Добавить отзыв