UAOTZYV.COM

Ескулаб отзывы

Адрес Львів, вулиця Пекарська, 33
Телефон +380 (800) 50-36-80
Часы работы
понедельник07:00-16:00
вторник07:00-16:00
среда07:00-16:00
четверг07:00-16:00
пятница07:00-16:00
суббота08:00-14:00
Сайт www.esculab.com
Рубрики Медицинская лаборатория
Оценка 4.8 17 отзывов
Здавала кров з вени на Пекарській 33, дуже задоволена відношенням адміністратора, медсестра яка проводила забір була дуже уважною та ввічливою, професіонал. Отримала результати швидше ніж очікувала, рекомендую.
Ближайшие филиалы компании
Медична лабораторія Ескулаб — Львів, вулиця Кармалюка, 12
Аналізи Ескулаб (медична лабораторія) — Львів, вулиця Підмурна, 2
Медична лабораторія Ескулаб — Львів, вулиця Городоцька, 35
Ескулаб — Львів, вулиця Лемківська, 26
Похожие компании в категории
Сінево/ Synevo / Синэво — Львів, вулиця Юрія Руфа, 15
CoMED Медичний центр Львів — Львів, вулиця Залізнична, 7
Медіс — Львів, вулиця Хімічна, 4

Медицинская лаборатория Ескулаб отзывы

17
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Вікторія
01 августа 2023 в 14:10

Медичний персонал завжди привітний, розказує всю потрібну інформацію, чітко дає відповіді на питання. Медсестри ввічливі, акуратні у маніпуляціях, клеять веселі пластирі У мене брати кров непросто, але вони терпляче і акуратно все зроблять.
Маю пропозицію, чи краще прохання. При оформленні аналізу мені давали папірець, де питання звучало так «Чи не було у вас …», але краще прибрати частку «не». Тоді не буде дисонансу при відповіді. Мене оця частка трохи ступорить… Дякую, якщо прислухаєтеся і приберете.

Olena
21 июля 2023 в 21:41

Все дуже оперативно і швидко. Була свідком як працюють з дітками- приємно вразило, після ще подарунки дають і грамоту

Майя
20 июня 2023 в 10:13

Чисто, дуже ввічливі спеціалісти, дуже швидко приходять аналізи. Очікування не більше 7хв. Ціни приємні, є знижка 20% для впо

Olha
13 июня 2023 в 22:31

Жахливо зробили «забір крові» 8- місячній дитині!
Вкололи 5 разів, з проколом вени, в кожному місці великий синяк! Ще й запевняли, що кров «не така, мабуть жирна» (була витримана пауза в годуванні 3 год.) тому не тече!
Навічіть своїх працівників колоти нормально, щоб не виходити з вени, або ж взагалі не беріться!
Ще й потім передзвонили, що замало взяли матеріалу, не зробили жодного тесту! Намучили дитину, а роботу не виконали
До слова, через кілька днів в ДІЛА взяли кров з пршого разу!
Не рекомендую Ескулаб на Пекарській

Олена
31 декабря 2022 в 11:32

У порівнянні з іншими лабораторіями Ескулаб найкращі. Буду порівнювати з Медіс, бо постійно в них здавала, а тут вирішила піти в Ескулаб і зрозуміла що я буду постійно тепер до них ходити, по-перше обслуговування на рецепції, тут не до порівняння, в Ескулаб в дівчат все чітко, правила підготовки до аналізу (якщо є якась специфіка, я здавала ТГ), лікар, бонуси, акції. Реєстрація займає до 5 хв, в маніпуляційній медсестра при мені миє руки, одягає рукавиці, виймає одноразові метеріали для відбору крові, забір абсолютно безболісний, (в Медіс мені медсестра проводила забір в 1 рукавиці), маркування матеріалу відбувається при вас, ви бачите що там пишуть на пробірках + ще додатково штрих-код клеять. За свої результати я можу не перейматися. Загалом дуже вдячна компанії Ескулаб за клієнтоорієнтованість і завжди хороший сервіс.

Тетяна Чорненька
26 декабря 2022 в 9:04

Кваліфікований персонал, облуговування на вищому рівні, ціни адекватні, результати доволі швидко приходять! Сервісом задоволена, рекомендую всім знайомим!

Ірина
25 августа 2022 в 19:22

Швидко оформили, сформували замовлення пекетом, що дозволило заощадити кошти. Особливо вдячна медсестрі, безболісно і професійно вколола дитину, розрадила подаруночками. Чуйне ставлення до діток. Рекомендую.

Артем
23 августа 2022 в 13:40

Нещодавно здавав аналізи в даній лабораторії, все було дуже файно, медсестра просто чудо, дуже легка рука. Буду тепер постійним клієнтом даної лабораторії.

Анна
14 августа 2022 в 19:55

Здавала аналізи на Пекарській, залишилась з гарними враженнями, не дивлячись на чергу, яка рухалась досить швидко, дівчата були привітні та уточнювали чи мало інформації, коли запитала для чого так багато питаннь все пояснили, при цьому не злились. Персонал дуже привітний і видно що то не акторська гра, а дівчата люблять свою роботу. Кров набрали швидко з першого разу наклейки з моїми даними наклеїли при мені.
Задоволена!

Anna
14 августа 2022 в 19:47

Маю змогу порівняти з обслуговуванням в Польщі, по-перше важлива підготовка до аналізів про яку дівчата запитують та розказують, як виявилось це дуже важливо і впливає на результат, по-друге мене запитали чи я маю алергію на лейкопластир чи спирт, а не просто наліпили здоровенний шмат пластирю на пів руки який дав алергію (то було в Польщі) тут маленьки гарний, який ще й похвалив за хоробрість, сказали що робити щоб не було синяка і що пластир потрібно зняти через годину, доречі вену знайшли і набрали з першого разу і не було щось типу звинувачень, що в мене погані вени. З дитиною теж ходили сюди, все чітко злагоджено не тупо сіли і мама тримай, а налагодили контакт пояснили, що за чим і для чого, син не хвилювався і після процедури мав гарні враження ще й презенти отримав. Дівчатам з Січових в Хмельницькому велике деякую за професіоналізм та за те що роблять то з душею.

Тетяна
08 августа 2022 в 20:00

Зверталися неодноразово. Зручне розташування, чудовий сервіс, привітний персонал. Вчасна видача результатів. Рекомендую!

марта
08 августа 2022 в 11:46

Дівчата привітно зустріли, швиденько зареєстрували і легко взяли кров, навіть не відчула. Шверталася і буду звертатися в цю лабораторію

Derwish
06 января 2022 в 13:27

Дуже хороша лабораторія.
Все роблять дуже якісно, швидко, аналізи точні. Хороший персонал, медсестри мають високий рівень спеціалізації. Дуже рекомендую.

Людмила
23 декабря 2021 в 3:48

Швидко, чітко, коректно. Завжди замовляю обстеження онлайн, де вношу всі потрібні дані про себе, в лабораторії ніяких паперів не заповнюю. Почекати доводилось не довше 5 - 7 хвилин. Медсестри працюють професійно. Приємний інтер'єр, приємне спілкування. Рекомендую.

Вишневий
13 июня 2020 в 3:06

Чудове місце, моя оцінка: 10 з 10! Все гарно організовано, чисто, привітні працівники. Фахівець, яка здійснює забір крові - надзвичайно кваліфікована. Кров з вени беруть так, що не встигаєш нічого помітити) Результати по аналізам приходять в той самий день, або на наступний. Я дуже задоволена! Дякую!

Тори
07 августа 2019 в 22:50

У клініці дуже хороше ставлення до клієнтів, привітні медсестри, швидко та якісно виконують свою роботу.

Оксана
09 апреля 2019 в 0:01

Велике дякую праціникам лаболаторії по вул. Пекарька 33 м. Львів, які проявили високий професіоналізм та в мінімальний термін надали важливий результат (конфеденційна sms)!
Успіхів Вам і саме головне здоров'я:)
З повагою вдячні клієнти!

Добавить отзыв