UAOTZYV.COM

ЕПІЦЕНТР отзывы

Адрес Сокільники, вулиця Зубрівська, 27
Телефон +380 (322) 59-61-61
Часы работы
понедельник08:00-21:30
вторник08:00-21:30
среда08:00-21:30
четверг08:00-21:30
пятница08:00-21:30
суббота08:00-21:30
воскресенье09:00-21:00
Сайт epicentrk.ua/ua/shop/lvov
Рубрики Торговый центр, Магазин бытовой техники, Автомеханическая мастерская, Магазин одежды, Магазин электроники
Оценка 3.1 20 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Епіцентр — Сокільники, вулиця Стрийська, 30
Епіцентр — Львів, вулиця Городоцька, 302
Епіцентр / Эпицентр К — Львів, вулиця Богдана Хмельницького, 188a
Епіцентр / Эпицентр К — Стрий, вулиця Олега Ольжича, 18
Похожие компании в категории
ТРЦ King Cross Leopolis — Сокільники, вулиця Стрийська, 30 ТРЦ King Cross Leopolis с
Вам — Львів, просп. Червоної Калини, 62
ТЦ Сихів — Львів, вулиця Сихівська, 16a
Арсен — Львів, просп. Червоної Калини, 60

Торговый центр ЕПІЦЕНТР отзывы

20
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Зоряна
27 января 2024 в 14:07

Дуже дякую працівникам за знайдені і повернені речі.
В неділю 28.01 забула на парковці сумку з документами.
Коли зрозуміла де її залишила - то зателефонувала на довідку у ТЦ, мене перенаправити до працівників служби безпеки.
Працівник переглянув камери спостереження і допоміг знайти речі.

Величезне дякую тим хто знайшов, зберіг і особливо пану Сергію з служби безпеки ТЦ за те що вислухав і виділив час для перевірки відео.

julian
17 января 2024 в 2:50

У звʼязку із встановленням світлофору на зʼїзді до ТЦ Епіцентр, блокує рух кільцевої. Пріоритетом повинна бути кільцева дорога, а не базар.

Роман
16 января 2024 в 4:38

Сьогодні пʼятниця близько 12-ої години. Заїхав перекусити по дорозі. В цей час в магазині на верхньому поверсі проводять якісь ремонтні роботи - і шум від перфоратора на весь магазин неймовірний. Неможливо ні спокійно поїсти ні випити кави в кафетерії. Шановна адміністрація, вже навіть ваші працівники не витримують цього неймовірного будівельного шуму. Або закривайте магазин під час таких «гучних» будівельних робіт, або проводьте такі ремонти вночі, коли магазин зачинений. Впевнений, що якби зараз санстанція виміряла рівень шуму від перфоратора - виписали б штраф.

Ірина
08 декабря 2023 в 6:33

Прохання провести тренінг з працівниками з відділу шпалер по спілкуванню з клієнтами. Такого хамства я не очікувала на запитання, чим відрізняються дані шпалери. Зовсім не рекомендую заходити даний гіпермаркет

Іра
10 ноября 2023 в 17:47

Жахливий сервіс, як можна набирати такий персонал, ось наприклад, коли я спитала, де знайти пластикові «кутники» на стіну мене почали перепитувати, що таке «кутники», для чого вони потрібні, я вважаю, дивне питання, від робітника епіцентру, але далі було веселіше, коли ми спитали, про фарбу для дерева, де її шукати, нам порадили гумову фарбу для даху, або фарбу для металу, бо ними теж можна двері фарбувати, логіка логічна, за людей в відділі ковролінів взагалі мовчу, вийшли з пустими руками, та потраченим часом, нікому не рекомендую цей епіцентр, хіба, якщо бажаєте зіпсувати собі настрій.

Поліна
06 ноября 2023 в 11:31

Дуже сподобалося обслуговування у відділі покриття для підлоги. Допомогли підібрати плитку та ламінат, підказали як краще зробити дизайн плитки, все було в наявності. Зібрали замовлення дуже швидко, чекали зовсім не довго, навіть допомогли завантажити в авто, за що окреме дякую працівникам відділу! Було приємно мати справу із професіоналами!

Христина
06 ноября 2023 в 0:06

Хочу подякувати за хороше та інформативне обслуговування продавцю Іванні на відділі дитячі товари, допомогла підібрати чудовий подарунок для похресниці, а саме мʼяку іграшку. Цікавий асортимент та підхід продавця до покупця, побільше таких продавців.

Павло
05 ноября 2023 в 14:34

"Елітний" торговий центер? Не орієнтовані на клієнта! Не зацікавлені в продажі товарів! Ставлення до клієнта на 0, сервіс на 0.

Анатолий
31 октября 2023 в 16:48

Тут заряджаюсь коли їду через Львів. Зарядна станція дає достатню потужність. В середині є можливість перекусити, та якщо ви зі Львову то там великий асортимент різних товарів Персонал адекватний та компетентний

Юлія
30 октября 2023 в 15:30

Розташування видачі онлайн замовлень в середині торгової зали, потрібно йти на сам кінець, а потім самостійно везти габаритний товар через всі зали

Возика на видачі не було, довелось ще раз повертатись до центрального входу

Olena
29 октября 2023 в 16:24

Дякуємо за дуже гарне обслуговування в відділі меблів Петяк Тетяні. Завжди була на зв’язку, приємно обслуговувала.
За таке гарне відношення сюди знову хочеться повернутися.

Олександр
29 октября 2023 в 7:18

Пів години очікування працівника у відділі килимів на 2 поверсі. Ніхто не підійшов. Адміністраторка ТЦ на 1 поверсі знизала плечима. Паскудне ставлення до покупців (

Мар'яна
26 октября 2023 в 1:29

Сьогодні обідали тут. Напитки (узвар, морс) розбавлені водою. В салаті оселець під шубою овочі нарубані різними кусками як для свиней і мало заправки.
Вже багато раз була тут. Все завжди було ок, а сьогодні просто жах. Напевно така зміна.

Марта
25 октября 2023 в 3:02

Хочу подякувати консультанту із відділу фарб Сергію П. За терпіння і допомогу у виборі фарби та надану консультацію!

Ігор
16 октября 2023 в 4:51

В період з 18: 00-19: 40 на постійній основі у відділах, на 1 консультанта 3 віддала! Допроситись щось подати або виписати товар не можливо! Продавці не за мотивовані зоовсім!
Хотів здійснити закупку для будівництва, але з похабним відношенням персоналу простіше здійснити покупку по меншій вартості з звичайному будівельному магазинчику ніж в даному гіпермаркету!

Любомир
06 октября 2023 в 4:38

Я навіть не знаю як таку площу обійти за один раз і чого там не вийде знайти) Дуже гарно оформлені відділи і дуже великий вибір буквально всього.

Володимир
05 октября 2023 в 5:31

Один з кращих торгових центрів що я відвідував в Україні та за кордоном. Сервіс на вищому рівні. Великий вибір товарів на будь який смак. Для себе відкрив новий магазин брендового одягу та взуття Інтерспорт. Усі новинки моди можна знайти там.

Артем
04 октября 2023 в 16:05

Відвідав вдруге цей ТЦ. Враження від цього не змінились. Великий магазин з великим асортиментом. Але з недуже клієнтоорієнтованим персоналом. Консультанти ліпше поговорять між собою ніж підійдуть до тебе. Також похід до вас з дитиною перетворюється на муки і це тільки тому, що немає возиків для дітей. В мене активна дитина і на місці її можна втримати тільки в возику, та й ходити вона довго не може. А постійно носити на руках не варіант. От мав вчора зробити купу покупок. Генератор і все що до нього потрібно, а купив тільки хімію до авто.

Володимир
04 октября 2023 в 13:43

Найіноваційніший та найбільший на західній Україні ТРЦ Епіцентр, вражає асортиментом та сервісом обслуговування, зручно та комфортно перебувати як дорослим так і найменшим відвідувачам, ТУТ Є ВСЕ І НАВІТЬ БІЛЬШЕ!

Екатерина
27 сентября 2023 в 12:37

Залишу відгук про різні відділи.
Фудкорт - чудово! Дуже приємний персонал на кухні. Каса - завжди грубо і тупить.
Черги. Треба більше персоналу бо втрачаєш час, плюєш і йдеш голодний, бо стільки стояти в черзі це не ок.
Проте смачно! Гріль - то любов, подяка кухарям!
Раджу щось раз на місяць додавати нове, бо набридає одне і те саме їсти, якщо ти кілька разів на тиждень там, з тижня в тиждень. І десерти теж - давайте щось змінювати! Смачно, але надоїдає одне і те саме їсти!
Автомати з кавою - акція стоїть - по факту нема. Часто закінчуються то стакани то молоко.
2 поверх - класний інтерєер, так затишно там! Дякую, що створили зі смаком їдальню, там дійсно відпочиваєш.

Відділ Меблі. Купували 3 товари в різний час. А могли набагато більше. Але кожен раз якесь розчарування обслуговуванням. Грубість, ігнорування. Кудись пішли і ти стоїш по 20 хвилин чекаєш. Не ввічливо. Маєш йти забирати товар зі складу - ніхто не дзвонить. Знайти не можуть. Витрачаєш години, щоб знайти спочатку менеджера, потім він зник з твоїм чеком, потім обіцяв подзвонити, потім касир на касі його ніде не може видзвонити, щоб дозволити видати товар. Це треш. Більше нічого не шукаємо в цьому відділі. Обслуговування геть неприємне. Ніхто не посміхнеться, не привітається, йдуть мимо не глянуть. Почуваєшся там ніби небажаний гість. Змінюйте сервіс, шановні, дуже не приємно!
Коли Епіцентр оголосив знижки з приводу якогось свята в серпні, прийшли подивитись на ціни. Мали в телефоні фото товарів, які раніше фотали і планували купити. По факту - на цінниках була завищена ціна, перекреслана і дана та сама, що була до акції. Дуже цікавий маркетинг Епіцентр, знову думаєте, що клієнти лохи)

Відділ освітлення, розеток на 2 поверхах - всі душки і мілахі, консультують чудово, сервіс прекрасний!

Відділ керамічної плитки. Трохи нахабно менеджер - "беріть гроші, все вам зробимо". Дизайнера рекламували, як переможця конкурсів. По факту ми годину її чекали, хоча домовлялись завчасно. Намалювала швидко тільки те, де ми просили - ніяких своїх ідей не запропонувала. І вишеньки на торті - давайте швидше, бо мене люди чекають. Ну ок. Нема сервісу, нема питань. Певно людина не отримує відсоток за роботу і тому не зацікавлена. Ми поки не повернулись за плиткою, бо не впевнені в дизайні, порад не отримали, фото нам не надрукували. Певно треба шукати іншого дизайнера, щоб завершити проект.

Відділ електроніки - класні хлопці, стільки порад отримали, що за технікою точно сюди. Сервіс і консультація і емпатія продавця вирішують багато, бо ціни крізь рекомендовані.

Відділ з матрасами і постіллю - чудові дівчата, гарна консультація, все душевно і як має бути. Дякую!

Так що, зростайте в сервісі, Епіцентр, в більшості пунктів в вас класно, а працювати є над чим)

Добавить отзыв