UAOTZYV.COM

Едем / Edem Resort Medical & SPA

Адрес Стрілки, хутір Ріпище, 1
Телефон +380 (67) 314-65-12
Сайт edemresort.com/en
Рубрики Отель, Гольф-клуб, Медицинский центр, Лечебные спа-процедуры, Курорт
Оценка 4.4 40 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Едем — Пустомити, вулиця Глинська, 82
Похожие компании в категории
УЗВАР — Бібрка, вулиця Львівська, 15

Едем / Edem Resort Medical & SPA отзывы

40
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Валерий
07 января 2024 в 9:11

Переважна більшість персоналу на висоті, відчувається якісний підбір, і підтримка стандартів якості обслуговування на високому рівні. Окрема подяка Роману!

Анжелика
18 декабря 2023 в 18:01

Щиро дякую всій команді Едему за чудовий і відновлючий детокс. Все було на самому вищому професійному рівні. Вдалося вперше за рік трохи перезагрузитись, зняти емоційну напругу і набратись новоі чистоі енергіі.
Особливо хочу відмітити банний комплекс, що знаходиться в лісі.
Це щось неймовірне, неперевершене і чудотворне.
Після комплесу процедур, які провів Олег дуже професійно з індивідуальним підходом до кожного гостя, відчуття невагомості, повноі чистоти розуму і ніби тільки народився на світ.

Після того незабутнього візиту в березні зʼявилось бажання і мотивація приізжати кожного місяця на три дні для перезавантаження. Бажання втілилились в життя. Приізжаю кожного місяця на три дні щастя і відновлення розуму, душі і тіла.

Найщиріші подяки профейсійній команді. Ви найкращі!
А особлива вдячність власникам, які з душею створили цей Рай на землі.

Дмитрий
22 октября 2023 в 22:00

Дуже атмосферне місце! Це найкращий Отель який я бачив в Україні. Дуже смачна їжа у ресторанах, ввічливий персонал, шикарний гольф-клуб

Open
14 октября 2023 в 21:33

Жахливе місце, ніколи не раджу тут бути! Тут чути російську гидоту (музику), також тут були присутні аморальні люди які йдуть по справі "п'яних вечірок". Не рекомендую тут проводити час!

Давид
10 октября 2023 в 2:03

Неймовірне місце з приємним, милим персоналом. Окремо вдячна дівчатам, які слідкують за чистотою. Менеджерці Христині, яка турбувалась про нас. Шеф-кухарям, за казкові та смачні страви. Тим, хто чарівно приносив нам ці страви. Реабілітологам, лікарям, дівчаткам на рецепції, Григорію, за смачний чай! Дівчатам, які так чарівно розповідали про користь ароматичних ванн. Масажистам за вміння, де треба натиснутиОлексію та команді за надану можливість!
Всім вдячна!

Саша
06 октября 2023 в 15:27

Відпочивали великою групою з 23.08 по 25.08.2023. З того, що сподобалося-велика та вишукана територія, озеро, ліс, різноманітні локації. СПА також гарна. На цьому, нажаль, все. Сервіс-на рівні середньої трієчки. Номери "Двомісний стандарт" маленькі та тісні як для двох. В номері готелю заявленого рівня навіть немає електрочайника. Персонал у своїй більшості не привітний. Але апогеєм став випадок під час chek-out, коли нам почали виставляти рахунки за начебто "вкрадені речі" з номеру готелю. На мою пропозицію відкрити валізу та продемонструвати відсутність "криміналу", мені відмовили та наполягли розрахуватися. Тому, шановні, при заселенні уважний show room-обов'язковий! Бо при виселенні Вам скажуть, що "покоївка казала, що було. " До речі, може хто знає, як виглядає льняний мішечок для білизни, багаторазового застосування, вартістю 338,53 грн?

Dzvinka
16 сентября 2023 в 17:32

Чудове місце, ми надзвичайно задоволені, доглянута територія для пішохідних прогулянок, СПА на високому рівні, все сподобалося

Вадік
08 сентября 2023 в 17:02

Щойно залишили готель. Ми тут не вперше і точно не востаннє. Вражає абсолютно все: місцезнаходження, інтер'єр, спа, а головне - надпривітний персонал. Щиро вдячні менеджеру Зоряні за оперативне вирішення наших дрібних прохань. Наше серце належить Едему, це дійсно рай на землі.

Олександр
03 сентября 2023 в 0:52

Хоч спочатку там мала бути 5 за класний сервіс та купу емоцій після відпочинку. Але нехороша ситуація з сертифікатом на гольф спортила все враження. Подарований сертифікат мав бути до 16 серпня, а побачив аж 8 вересня. Так як сертифікат лежав далеко то не бачив до якої дати було і що термін всього навсього 3 місяці.
Хоч після першого візиту я думав, що буду повертатися туди, тепер розумію, що перший візит був останнім.

Лариса
01 сентября 2023 в 9:55

Хочу висловити подяку керівництву і всій команді цого чудового місця.
Я закохалася в Эдем з первого погляду, ще декілька років тому: краса, тиша, любов і повага до людей. А на минулих вихідних приїздили з сім’єю і друзями відсвяткувати 35 річчя нашого весілля. Ми були вражені - тематично задекорований святковий стіл, в номері квіти і ігристе, привітальні листівки. А в знак підтримки, що ми з Харкова, отримали в подарунок запрошення на безкоштовне проживання в готелі. Ми дорослі люди, вже давно забули як отримувати неочікувані подарунки, раділи, як діти)
Велика вам подяка за людність, емпатичний сервіс, смак до життя!
До зустрічі в країні моїй!

Лілія
29 августа 2023 в 10:35

Все гарно і приємно, проте момент із рідкими засобами для догляду, які вмонтовані до стіни ванної, неприємно здивував. Бо підійматися з води, щоб налити собі гель для душу, шампунь чи кондиціонер, коли хочеш просто полежати і почілити - так собі

Олена
21 июля 2023 в 19:19

У світі багато гарних рукотворних місць, які сьогодні ми можемо відвідати, але люди - це та важлива складова, яка робить кожен заклад по своєму особливим. Неймовірно приємно, що в країні Едем так вміють влюбити персонал в свою справу, що побувавши у вас в гостях переповнюєшся повагою та любов’ю до кожного з працівників, а в решті до вашого Едему вцілому. Все на 5+! Кухня, сервіс, номери, місце, поставлена робота, спа, процедури, запах, тиша, природа, ваші правила, індивідуальний підхід до кожного гостя, ваша уважність, позитив, командна робота - все вражає! Хочеться допомагати вам розвиватись! Ми поїхали з бажанням повернутись знову та з побажанням процвітання всій вашій крутій команді і країні Едем! ️

Кристина
01 июля 2023 в 15:38

Дуже гарне місто, територія розкішна, персонал дуже поважний, їжа смачна і вишукана. Таке враження що в цьому готелі, все робили як для себе. Гарна бібліотека, спа, медичний центр, масаж «Локал»️. Гольф це окреме враження️️. Ну і звісно коні- Ланкашир то любов з першого погляду.

Катя
30 июня 2023 в 11:16

Обідали у ресторані-терасі! Так, ціни далеко не середні, але це відповідає сервісу! Очікували наше замовлення близько 15-20 хвилин, за цей час нам двічі приносили смачнющі та оригінальні компліменти, тому, будучи голодними, втамували голод фокачею з ароматним маслом, тартаром та запеченим сиром). За час очікування можна насолодитись живописною природою, картинами та іншими цікавинками, які можна знайти у будь-якому куточку закладу!)
А ще дуже приємний, ввічливий, усміхнений та позитивний сервіс!)

Дуже сподобалось! 5*/5*:)

maryan
10 марта 2022 в 5:00

Сподобалось:
1. У готелі дуже багато красивих дрібниць, які надихають: картини, статуетки, книги. Сам інтер'єр приголомшливий. Таке відчуття що знаходишся в дуже стильному палаці.
2. Персонал з кожним роком стає все краще та краще. На цей раз все було просто ідеально
3. Сніданки дуже смачні. Зал для сніданків, музика та робота персоналу – це відчуття свята з самого ранку
4. Менеджер Зоряна – це вершина гостинності. Без неї та її роботи наш відпочинок був би зовсім іншим
5. Природа, озеро, виноградники ну і моя улюблена аллея - це заради чого треба виходити з готелю погуляти)

Не сподобалося:
1. Ціни на їжу. Мені здається, що ціни для Франції чи Північної Італії – нормальні. Але як для Львівщини – вони завищені. Напевно, Львів вже Європа… По відчуттям, в ресторані Терасса Едем дорожче ніж в київських ресторанах Зеферано, Біголі і десь так само як в ресторані Шеф тейбл. Але це не точно)

Але, все одно вам максимальний бал!

Tetiana
10 декабря 2021 в 11:58

Доброго вечора
Запланували відпочинок на 3 доби через hotels.com, на сайті були два варіанти на ці дні: стандарт за 550$ та люкс за 1000$ з джакузі, ми обрали другий)
Приїхавши на місце нам сказали, що потрібен ПЛР тест нас з чоловіком це обурило, адже при в’їзді в Україну вакцинованих людей не просять вже робити, але такі правила готелю ну і ми погодились
Сюрприз був наступний, коли нам дали ключі від кімнати і ми зайшли, то був шок, адже це був просто стандарт, а очікували ми на люкс однокімнатний (тому що на сайті hotels.com саме такі фото були вказані при бронюванні)
Нас це обурило, і рішення було скасувати бронювання
Спочатку нам повідомили що кошти знімуть за одну добу номеру, але сьогодні повідомили за всі 3 (в готелі якому ми не провели жодної години)

Вадим
07 декабря 2021 в 13:05

Много где бывал. Во многих странах. Но этот отельный комплекс, это лучшее, что случалось со мной в жизни в плане отдыха. Вне конкуренции. Помню как к вам с гольфного поля олененок дикий забрался и упал в воду. Конюх о нем заботился как о ребенке. Интересно было наблюдать за олененком, которого вы приютили тогда для восстановления. Весь персонал у вас на высоте. Всегда могли поддержать разговор. Спасибо!

Ева
05 декабря 2021 в 5:18

Все на высшем уровне: еда, обслуживание, все желания просто предугадываются, все чисто и очень красиво. Великолепные рестораны и СПА - центр, территория огромная и очень красивая, даже не верится, что это в Украине.

Виктория
19 ноября 2021 в 4:57

За ці два дні перебування з чоловіком в Еdem я встигла полюбити це місце всім серцем ️ Нашим почуттям 20 років, і я щаслива, що це наше свято ми вирішили провести саме в Edem resort & spa. Глибоко зворушені і вдячні за висококласний доречний сервіс, увагу до деталей, суцільне естетичне задоволення від інтер’єрів та території парку, виноградників, арт простору. Спа чудове. У всьому тут відчувається істинна любов до справи. Я впевнена, що сам курорт може гідно конкурувати та представляти Україну на світовому рівні. Частинка мого серця завжди залишиться в Edem. Дякуємо усім за наш незабутній відпочинок.

Саша
03 ноября 2021 в 8:05

Було холодно в номері де ми спали з річною дитиною.
Також хотілося б щоб доступ в spa був для дітей хоча б до 18: 00. З 11 до 16 дуже мало часу хочеться і погуляти і пообідати і в гольф пограти і спа вже не встигаєш, діти не розуміють плачуть і тоді вже не до відпочинку.
За коасу в готелі і зовні внличезне дякую - це неймовірна насолода. І за гольф і за коней за парк 3020

Добавить отзыв