UAOTZYV.COM

ECOLINES отзывы

Адрес Львів, вулиця Чернівецька, 13
Телефон +380 (44) 594-90-10
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота09:00-18:00
воскресенье09:00-18:00
Сайт ecolines.net/ua/uk
Рубрики Офис компании
Оценка 1 5 отзывов
Похожие компании в категории
Світ скла — Львів, вулиця Княгині Ольги
Поїхали з нами — Львів, вул. Городоцька, 88, вулиця Головацького, 3
Львівхолод — Львів, вулиця Угорська, 22
Натяжні стелі — Львів, вулиця Єфремова, 84, 1В

Офис компании ECOLINES отзывы

5
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Женя
25 июля 2023 в 17:19

Автобус Вільнюс-Львів 28.06.2023
Поїздка почалася відразу з брутальностей водіїв про те, що ніхто нікого чекати не буде он коштує таксі їдьте.

Після перетину «кордону» Литва Польща нас зупинила дорожня інспекція Польщі і годину перевіряла документи водіїв, їм явно там багато чого не подобалося.

За весь час поїздки з Вільнюса автобус зупинився один раз для походу до туалету, та туалет є і в автобусі, але жахливий.

Наразі ми приїхали до кордону з Україною, але так і не в змозі його пройти, бо автобус затих. Водії просто пішли, залишивши двері зачиненими і люди сидять у задусі. Жодного слова не сказали, а просто пішли.

Доповнено: Ми просиділи більше години у закритому автобусі, дівчині довелося лізти через відкрите вікно, щоб покликати водіїв. Далі дії водіїв відповідатимуть на всі запитання: я не знаю.

Рома
05 сентября 2021 в 18:15

Автобус Київ -Зельона Гура (13.03.21), від"їзд зі Львова о 17.10 год. (це під питанням) - з пунктуальністю на рейсі теж не склалося! Це ж ще Україна, не було кордону, затримок - чому? Вас люди чекають на вулиці, було холодно вже в такій годині!) Отже, на НЕЙТРАЛЬНІЙ території між Україною і Польщею (НЕ МОЖНА ВИХОДИТИ З АВТОБУСА, АЛЕ В ТУАЛЕТ У АВТОБУСІ? - ВИ ЦЕ ДЕКЛАРУЄТЕ В ПОСЛУГАХ), на червоному світлі перед шлагбаумом, в очікуванні заїзду на територію митниці Республіки Польща, водії відмовилися впустити в туалет, який є в салоні автобуса, пасажирів! Після дзвінка до офісу в Києві отримала відповідь, що ні, НЕ МОЖНА відчинити туалет! З технічних причин і через правила (?) про перетин кордону, а далі водій уточнював, що через таких, як ми, " потом получать, ви руки будете мыть. "! Тобто, вийти теж не можна, в туалет не можна? ! Боже! Люди! 21 століття! Довелося ще подзвонити на митницю-уточнити, як бути далі. Це несмішно, це сумно. В Європу, панство, зібралися? Історія закінчилася хепі-ендом, жалібним. Люди, які їхали в автобусі-не заступилися за дівчину, не підтримали. Просто спостерігачі. (А дівчина, майже плачучи, просила впустити, бо далі хіба. То як, шановний Перевізнику? А як же 768 грн. За сервіс- туалет і все інше? Довго користувалися LEOEXPRES, тому маю з чим порівняти! Коли в дорозі сталася ситуація з туалетом- нагадували на кожній зупинці, що є проблеми, просили вибачення і т. Д. Програма лояльності зі суттєвими знижками за накопичені кілометри, смс-ки, коли автобус спізнювався, до речі були теж включені у сервіс. Шановні, ні, скоріше, "нешановні" працівники! Нікому не пораджу з вами мати справу! Ні етики, ні культури у відношенні до пасажирів, ні нормального діалогу! Ображати слабшого за себе, дівчину, яка за себе постояти не в змозі, " в писок не заїде", скандал не підніме! Не ваша ж дитина! Тут ви круті, водії і офіс-менеджери! Думаю, що не здатні цивілізовано жодної ситуації розвести. Образно за людей, що не мають вибору, образно за країну, яку ви преставляєте на ринку! Відгук написала ще 14 березня. Сьогодні вже 26.03.2021 р. -вибачень, коментарів. Жодних.

О M
26 августа 2021 в 0:59

Їхала з Ополя до Рівного. В Львові автобус стоїть дві години, салон в цей момент не опалюється при морозі -17°С. На прохання до водія отримала "А що я зроблю? ". Не рекомендую нікому цього перевізника. На ринку є багато кращі і комфортніші

Богдан
12 августа 2021 в 19:53

Просто кошмар. Нас рассадили и это в период карантина. Без нашего ведома.
Почему я должен сидеть не понятно с кем. От коронавируса компания лечить будет?
Крайне не советую.

Максим
18 июля 2021 в 13:23

Отношение ужасное, людей не ждут быдло водители, больше от них не когда не поеду.

Добавить отзыв