UAOTZYV.COM

Джорджія отзывы

Адрес Львів, вулиця Джорджа Вашингтона, 4В
Телефон +380 (322) 95-89-13
Сайт instagram.com/georgiya_relaxclub
Рубрики Салон красоты
Оценка 4.6 9 отзывов
Похожие компании в категории
NOEL — Львів, пр. Червоної Калини 62А 2 поверх, приміщення 2.11 ТОЦ Інтерсіті
салон-перукарня Доміно — Львів, просп. Червоної Калини, 35 в
L'ORIGINAL salon de beaute — Львів, вулиця Смольського, 6/2
Косметологічний центр ЖАНВІ — Львів, вулиця Личаківська, 39

Салон красоты Джорджія отзывы

9
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
пользователь
07 августа 2023 в 4:29

Дуже хороший салон. Приємні і дуже уважні працівники. Почуваєшся, як у хороших давніх друзів. Користувалась послугами різних майстрів і всі виправдали мої сподівання. Коли записуюсь на фарбування не маю потреби вибирати якось певного майстра, бо всі дівчатка якісно виконують свою роботу. Завжди у салоні панує весела дружня атмосфера. Раджу цей салон.

пользователь
02 августа 2023 в 9:53

Гарний салон, надзвичайно привітні і милі дівчата. Стрижка сподобалась, все вийшло як на фото, яке я показала. Наступного разу теж тільки сюди прийду!

english
16 апреля 2022 в 13:55

Скористалась послугою перукаря - фарбування! Дуже непрофесійний підхід! Пофарбували мене зовсім не рівномірно, замість омбре вийшли перепалені пасма, що дуже помітно, хоча попередньо ми узгодили з фото, що хочу.
Послуга мала зайняти 4 години, проте перукар звільнилась за 2.40, мабуть тому, що під час фарбування вже перейшла до наступної клієнтки.
Пробного тестування фарби не зробили. Пішла алергічна реакція, задуха від їдкого запаху. Вдома ще двічі змивала противний запах, проте це не допомогло. Дихати до кінця процедури довелося через маску!
Донедавна користувалась послугою манікюру, багато на що можна закрити очі, але не на відношення майстрів, особливо, коли запис неможливо перенести навіть в критичний час!
Ціни мінять в геометричній прогресії щоразу, коли справа підходить до розрахунку. Таке враження, що ти на ринку, і хочуть виторгувати найвищу ціну. Фіксований прайс та цінування постійних клієнтів - це не про цей салон.
.
Так ви втратите всіх своїх постійних клієнтів.
.
Вразила непрофесійність та неохайність.
На жаль, рекомендувати не можу та користуватись послугами також не буду.

користувач
23 марта 2022 в 1:51

Рекомендую! Змінив багато перукарень, тільки через те, що немає дійсно досвідчених майстрів. Тепер буду постійним клієнтом.

Юлия
11 января 2022 в 4:20

Приємно порадував мене цей салон. Уважний і кваліфікований персонал, в закладі чисто і все дезінфікується. Справді релакс.

3D pixel
29 ноября 2021 в 4:08

Приємний заклад, приємний і привітний персонал, приємна ненав'язлива розмова з персоналом, і час пройшов непомітно. Залишиось приємне враження. Рекомендую!)

GALYNA
01 июня 2021 в 15:06

Чудова дружня команда порадувала приємно акцією сюрпризом до Дня захисту дітей кульки цукерки та безкоштовні зачіски діткам! Дякуємо за таку увагу до клієнтів завжди прижмно до вас приходити!

Ірина
27 октября 2018 в 23:34

Клуб надає багато послуг, перукарські, Манікюр, педікюр, візаж, спортивні секції, косметологія.

Василина
25 октября 2018 в 17:26

Супер! Тут є все що забажаєш!
Можна гарно навести красу, і чудово відпочити! Скористатися послугами різних спеціалістів!

Добавить отзыв