UAOTZYV.COM

ДС БІСТРО отзывы

Адрес Яворів, вулиця Маковея, 66а
Телефон +380 (96) 068-10-07
Часы работы 08:00-21:00
Сайт uaotzyv.com/lviv/ds-bistro-224557
Рубрики Фастфуд
Оценка 3.3 13 отзывов
Ближайшие филиалы компании
ДС БІСТРО — Рава-Руська, вулиця Є. Коновальця, 10
Похожие компании в категории
МакДональдз — Львів, просп. Шевченка, 7
МакДональдз — Львів, просп. В'ячеслава Чорновола, 12
Вкусные сезоны — Львів, вулиця Залізнична, 2
Open. Швидкий ресторан — Львів, вулиця Під Дубом, 7Б

Фастфуд ДС БІСТРО отзывы

13
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Олександр
14 декабря 2023 в 22:15

Відвідав заклад 27 грудня. Загалом залишився задоволений закладом. Їжа була смачною, обслуговування чудове, персонал симпатичний і приємний) Інтерʼєр затишний, музика приємна. Рекомендую усім, хто шукає смачний і затишний заклад.

Люба
02 сентября 2023 в 13:54

Щодня обідаємо в цьому закладі. Їжа завжди смачна та свіжа. Дівчата дуже приємні. Рекомендую.

Настя
24 августа 2023 в 23:20

Була учасником веломарафону у Яворові. Два дні харчувалися у кафе Бістро. Приємно вразили дієтичні страви, є з чого вибрати. Все було дуже смачно. Обов'язково повернемось сюди знову.

Володя
24 августа 2023 в 1:38

Хочете в інфекційне відділення тоді ВАМ в дс бістро яке знаходиться в м. Яворів на території автобусної станції, є два входи в заклад з вулиці та автобусної станції, риганина ше та! Вчорашні аможе після вчорашні приготовленні страви які гріють в мікрохвильовці це треш! Жирні прибори які потрібно додатково протирати (, Мясні страви недопечені/недожарені/сирі, перші страви помиї і все в мікрохвильовку чек не видають типу ой вибачте, АНТИСАНИТАРІЯ НА ВИЩОМУ РІВНІ! В місці де здають використані розноси з посудою з залишками їжі сидять дівчата і постійно щось їдять і пють по 100 грам чиюсь днюху типу відмічають) (ЖАХ! Був декілька раз проїздом, думав а може щось помінялось а ні навпаки ще гірше! Просто в цьому місці немає більше бістро такоко формату тільки ця РИГАНИНА якщо би біля тої РИГАНИНИ відкрилось бістро де готували би краше то та кантора закрилась би через тиждень! Буду голодний но туда більше ні ногою! Подивіться на відгуки про Вас! Робіть висновки! Ви майже мережа або франчиза але ВИ НАЙГІРШІ З УСІХ!
Хочеться добавити що після мого відгуку зразу почались відгуки з 5 за що тож всім зрозуміло що шефова роздала всьому персоналу люлей і почали самі працівники ставити оцінки тій риганині в якій працюють! КУДА ДИВИТЬСЯ САН ЕПІДЕМ СТАНЦІЯ! ПОДАТКОВА! ВАМ ЧЕК ТРЕБА) ? ЗАПИТАННЯ КАСИРА) ? Міняйтесь, робіть якісь висновки в обслуговуванні а то постійні пянки за роздачою і на кухні, відмічання днюх, іменин зранку залкоголем як наслідок неякісне пяне обслуговування!
Жах знову проїздом занесло в цю рриигаловку думав щось змінилось!) Як седіла шефова за першим столикои біля каси так і сидидить рахує бухгалтерію без чеків і бухає х своїм колективом відзначаючи кожню днюху своїх працівників

Саша
09 августа 2023 в 20:51

Привітна та затишна атмосфера, смачна домашня їжа, найнижчі ціни у Яворові. Персонал заряджає позитивом.

Анна
03 августа 2023 в 16:53

Гарне кафе, смачні страви. Приємний персонал. Гарне обслуговування. Широкий асортимент страв, десертів.

Саша
29 июля 2023 в 7:30

В цьому закладі через відрядження вимушена була харчуватись майже щодня. (Лютий-початок березня 2023р.). Почту з переваг цього закладу: 1. Дійсно смачні пельмені. 2. Можна поїсти як в закладі, так і взяти з собою. Більше переваг немає. Коли почали їсти суп, то дізнались, що кухар - довговолоса білявка) іншого разу оселедець був трохи підгулявший. Якщо ви захочете скуштувати бограч або чинахи - не замовляти у ДС быстро. Бограч був з одного сала, чинахи також їсти було неможливо! М'ясні страви ваблять різноманіттям, але обережно: замість гуляшу було тушковане сало у соусі! Десерти. Вони дуже гарно виглядають, але (!) вони не завжди свіжі! Тортик з вишенькою мене підвів! Спочатку я думала що то вишенька кисла, але скуштувши задерев'янілий бісквіт, я зрозуміла, що торт дуже давно стоїть (тому 3-4 дні я відходила від отруєння, не поскаржилась через від'їзд). Туалет також не працює! Як так можна в закладі харчування? ! Це повне порушення правил! Тому, якщо будете у Яворові, то оминайте це бистро десятою дорогою! А дітей взагалі туди не пускайте!

Володя
11 июля 2023 в 6:12

Хочете в інфекційне відділення тоді ВАМ в дс бістро, риганина ше та! Вчорашні аможе після вчорашні приготовленні страви які гріють в мікрохвильовці це треш! Жирні прибори які потрібно додатково протирати (, Мясні страви недопечені/недожарені/сирі, перші страви помиї і все в мікрохвильовку чек не видають типу ой вибачте, АНТИСАНИТАРІЯ НА ВИЩОМУ РІВНІ! В місці де здають використані розноси з посудою з залишками їжі сидять дівчата і постійно щось їдять і пють по 100 грам чиюсь днюху типу відмічають) (ЖАХ! Був декілька раз проїздом, думав а може щось помінялось а ні навпаки ще гірше! Просто в цьому місці немає більше бістро такоко формату тільки ця РИГАНИНА якщо би біля тої РИГАНИНИ відкрилось бістро де готували би краше то та кантора закрилась би через тиждень! Буду голодний но туда більше ні ногою! Подивіться на відгуки про Вас! Робіть висновки! Ви майже мережа або франчиза але ВИ НАЙГІРШІ З УСІХ!
Хочеться добавити що після мого відгуку зразу почались відгуки з 5 за що тож всім зрозуміло що шефова роздала всьому персоналу люлей і почали самі працівники ставити оцінки тій риганині в якій працюють! КУДА ДИВИТЬСЯ САН ЕПІДЕМ СТАНЦІЯ! ПОДАТКОВА! ВАМ ЧЕК ТРЕБА) ? ЗАПИТАННЯ КАСИРА) ? Міняйтесь, робіть якісь висновки в обслуговуванні а то постійні пянки за роздачою і на кухні, відмічання днюх, іменин зранку залкоголем як наслідок неякісне пяне обслуговування!

Ярина
20 июня 2023 в 5:45

Мда… ужас… просто немає слів! Продукти НЕ свіжі, гнилі і не відповідають нормам! Рекомендую аж на 0 балів! Особливо салат «Цезар»! Не замовляйте доставку їжі з Бістро в жодному разі!

Соломія
04 февраля 2022 в 13:23

Дуже погане обслуговування. Продукти не відповідають ціні. Робітники не привітні. Здачі не віддавали. Довго чекати замовлення. 0/10

Роман
04 февраля 2021 в 23:52

Дуже смачно) Привітний персонал) Такого закладу у Яворові більше немає) Дуже доступні ціни, великий асортимент страв) приємно вражена таким закладом) Ви молодці! Так тримайте і надалі!

Shirinskij
09 августа 2020 в 3:38

Сьогодні замовити 10 піц, на кассі сказали що очікувати +- 40 хвилин
Через 40 хвилин ми зателефонували, і нам сказали зо ще потрібно чекати
Трішки не відповідально
А в загальному заклад непоганий

Nino
07 июня 2019 в 21:31

Часто ходжу у це бістро у Львові Побачила в Яворові, не могла не зайти. Радує ця мережа. Асортимент -очі розбігаються. Хочеться взяти все. Смакувала рибний рулет і грибний супчик. Рекомендую

Добавить отзыв