UAOTZYV.COM

Dragon Park

Адрес Львів, вулиця Стрийська, 202
Телефон +380 (97) 102-02-22
Часы работы
понедельник12:00-21:00
вторник11:00-21:00
среда11:00-21:00
четверг11:00-21:00
пятница10:00-21:00
суббота10:00-21:00
воскресенье10:00-21:00
Сайт dragonpark.com.ua
Рубрики Детский клуб, Парк развлечений
Оценка 2.6 23 отзыва
Похожие компании в категории
Аквапарк Пляж — Львів, вулиця Княгині Ольги, 114
Sport Life Львів Сихів — Львів, вулиця Зубрівська, 38
Бояр — Львів, вулиця Джорджа Вашингтона, 6а
Джамбо — Сокільники, вулиця Шептицького, 19а

Dragon Park отзывы

23
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Христина
05 февраля 2024 в 15:00

Дуже класне місце для відпочинку з дітьми. Є багато різноманітних розваг, діти ні хвилини не сумували

пользователь
04 февраля 2024 в 3:42

Мої друзі вирішили піти в парк, при вході в них запитали 500 гривень, (звісно кожен міг би подумати, що всі послуги включені) але, ні! За кожну послугу, потрібно було платити!

Lina
03 февраля 2024 в 1:48

Чудове місце для дітей
Нарешті зʼявилося місце у Львові куди хочеться повертатися ще і ще!

Zaza
02 февраля 2024 в 4:57

Якщо ви хочете відпочити з дитиною. Сходіть в інше місце. Бо тут увесь час ви будете стояти в черзі аби дитина потрапила хоч кудись окрім батутів.
На вході місця мало. Коли заходиш, вимагають надіти бахіли і для незручності поставили два маленьких низеньких пуфіка, на яких якось має розміщуватися великий потік людей. Збоку є диванчики але їх відгородили і зайти туди без бахіл теж неможна. Зона шкафчиків дивна лавки є лише вкінці їх треба бігати шукати, або знімати взуття стоячи.
Атракціони стоять абияк, розділення на зони для малих та старших дітей нема. В залі смажать попкорн і всюди стоїть сморід. Туалети окрема історія, вони чисті і навіть є тапочки, але вони стоять у дальньому куті, тобто ти проходиш через весь туалет повз унітазу, щоб взути тапки для чого? Щоб не ходити по туалету в шкарпетках? Ти вже пройшов!
Поїсти то цілий квест. На першому поверсі є фастфуд з пафосом зіркового ресторану, бо щоб сісти за стіл треба відстояти чергу, яка знаходиться між туалетом і баром, далі вас посадять за брудний столик і ви будете чекати ще 10-15 хв щоб його прибрали. Далі ще 15 хв щоб у вас взяли замовлення, а потім ще 15 хв щоб його принесли. І вам пощастить якщо ваш стіл буде на вас розраховнаий. Бо за сусіднім столиком розрахованим на двох посадили трьох дорослих і двох дітей, бідним людям довелося їсти почерзі.
Далі картинг, який як написано розрахований на дітей до 65кг, але прямо перед нами посадили покататись дорослих які були явно вагою за 80+, і звісно коли потім сіли кататися діти щось пішло не так, машини застопорились і їм просто сказали виходити, хоч оплачений час не вийшов.
Як кажуть у рекламі це розважальний центр для дітей і дорослих, але упідсумку ви маєте: 500 грн за дитину (це найдорожче у Львові) за те що дитина пострибає на батутах та полазить на лазанках. Далі все окремо, навіть настільний футбол. Для дорослих нема навіть місця посидіти, бо на таку кількість людей можна нарахувати з 10 мішків, але сидіти там нема коли, бо ви будете стояти в чергах на атракціони.
З плюсів їжа норм, сітка під дахом (але тут також черга), батути.
Все інше зіпсований настрій вже через те що хотів відпочити, а довелося нервувати. Чи піду я сюди ще раз? Наврядчи. Дуже розчарована, бо від назви Dragon Park очікувала більше.

Софія
01 февраля 2024 в 14:09

Враження негативні! Одні взуті ходять інші шкарпетками цей пісок збирають. Черги неймовірні, чому немає фіксованої кількості людей які можуть заходити? Ціни завищені шалено, практично за всі атракціони треба платити окремо, щей купувати картку за 100гривень. Посидіти батькам немає де зовсім, 4 години простояли.

Женя
31 января 2024 в 7:12

Драгон Парк вразив своєю креативністю, але високі ціни викликають розчарування, зменшуючи задоволення від відвідування.
людей — море, і платити 500 гривень щоб зводити дитину на якісь лазанки і батути трохи не вигідно, бо для деяких атракціонів, кажуть, замала
час очікування набагато перебільшує час самих розваг, тому якщо ви не хочете провести декілька годин (сумарно) стоячи в чергах, краще сюди не йти)

Соломія
30 января 2024 в 13:35

Відвідали заклад вперше. Нажаль, не можу залишити позитивний відгук. Найперше - вхід: були в суботу і звісно ж багато людей, але ходити босими, де там же ходять у взутті і на холоді? , одні здають одяг, інші забирають - все на купу, там же вхід в сам парк - черги з тими «талончиками». Потім квест - знайди собі столик і дочекайся поки офіціанти наговоряться і вирішать коли прийти і прийняти замовлення (особисто я чекала близько 30 хв, поки сама не підійшла і не запитала чи ніхто не хоче мене обслужити) Щодо їжі - то вона не погана і ціни також норм. Але знову ж таки обслуговування жахливе - їжу приносять коли за столиком немає гостя і забирають також без його відома, хоча ми ще не доїли. Замість вибачення офіціант сперечався з нами і доводив свою правоту! Щоб відвідати дійсно цікаві атракціони потрібно відстояти черги, щоб закинути гроші на спеціальну карточку, яка до слова вартує 100 грн, але про це не попереджають. На таку вартість послуг хотілося би кращого сервісу, привітнішого персоналу і уваги до дітей!

Майя
30 января 2024 в 5:39

На картигках все гарно. На справі пекло. Черги, відсилання, інструкціі. VR кімната взгалі бардак. Без інструктора неможна, інструктора нема, скільки коштів покласти на карту (за 100 грн) щоб прийняв автомат незрозуміло. "Замок" Кафкі. 3 години проходили в пошуках розуміння того хаосу. Найгірший досвід за 5 років.

Maks
30 января 2024 в 5:28

Дуже приємно вражений від обслуговування, особливо відзначилась офіціант Оксана, взагальному заклад склав хороше враження

Ярослав
29 января 2024 в 19:28

Класне місце для дітей!
Занадто голосно в приміщенні, доводилося дуже сильно кричати, тому горло боліло.
При найвищій ціні з дитячих місць у Львові неймовірна кількість платних дорогих атракціонів.

Galunka
29 января 2024 в 18:42

Вдруге не првернусь. Альтернатив у Львові багато.
Для того щоб сісти довелось самотужки розчистити собі столик. Коли йшли додому все те сміття так і залишилось на барній стійці

Євгенія
28 января 2024 в 16:11

Аніматори просто не професіонали (
Не могли вдвох забавити 6 діток.
Потрачені гроші на вітер.
Така ж проблема з бульбашковим шоу, або половина бульок не вдавалось надути або кропив тим милом всіх і батьків і дітей.
Кухня смачно, а аніматори повний 0

kriss
28 января 2024 в 14:46

З першого погляду все дуже гарне зацікавлююче
Але це тільки з першого погляду (
За мокру підлогу повторювати не буду
За 500грн тільки батути лазанки і сітковий парк ну таке собі
Дитина пробула хвилин 30 і вже тягнула до виходу
Хоча батути лазанки вона любить.

Працівниками ніби всерівно хто що робить
За карточку яка не на всі атракціони діє, я навіть не маю що сказати, вперше бачу такий брєд!
Але найсмішнішим є те що працівники самі собі пишуть відгуки аби мати рейтинг
Одним словом не рекомендую! Краще сходіть в інші розважальні комплекси

Ника
28 января 2024 в 11:18

З чого почати? З парковки, на яку нереально попасти, з 10-ти метрової черги на вулиці на вхід чи такої ж черги, щоб здати речі в гардероб всередині?
ОДНА ШАФКА НА СІМ"Ю, ВЗИМКУ. Ви притомні взагалі?
При вході страшенний перетяг (діти активно бігають і всі мокрі!), мокра, брудна, холодна підлога по якій ти маєш йти босим у шкарпетках, а персонал стоїть у ВЗУТТІ.
За оплату 600 грн (500 за вхід та 100 за картку!) копійчані бахіли можна на вході видавати, правда? Бо на разі це дике жлобство і неповага до відвідувачів.
Ідіотська система карток та жетонів (чому не можна зробити щось одне? !), і знову метрові черги для того, щоб їх отримати/поповнити, бо 90% атракціонів платні
(Ви серйозно, лише батути і лазанка за вхід 600 грн? ! Я ще розумію Vr, але каруселі? !)
Персонал НІЧОГО не контролює, не знає, не допомагає, він там поки для інтер'єру.
Кухня смачна, але ЧЕРГИИИИИИ на все.
Висновок-НЕ РЕКОМЕНДУЮ!
Шалені кошти за батути (за 600грн!), мокрі і брудні ноги, години у чергах, щоб оплатити і потрапити на якийсь атракціон.
Речі покласти нікуди, дорослим сісти нікуди, потік людей ніхто НЕ контролює (приміщення не гумове, правда ж? !)
Суцільне НЕГАТИВНЕ враження, яке не виправляє навіть свіжий ремонт.
Дике жлобство на всьому і шалене бажання відбити кошти.
НЕ РАДЖУ НІКОМУ! Зіпсуєте собі настрій за чималі кошти

Анна
26 января 2024 в 16:58

Достатньо невеликий центр розваг. Чомусь ззовні виглядає більше. Із цікавого, що сподобалось: є картинг (хоча і невеликий, але для дітей гарний), зона сіток для лазання, зона батутів, дуже гарна фуд зона (наразі їжа була дуже смачна)!
Із мінусів: вхід і вихід незручний із-за цього і скупчення людей при вході. Та на вул корті мало місць, тому також виникає черга за столиками. Вцілому дітям дуже сподобалося, але місця трохи замало для такої кількості зон.
Ще біля входу є дитяча перукарня)

Олена
25 января 2024 в 11:39

Доброго дня! Сказати, що то жах, не сказати нічого! Пів години приймали одяг, персонал не любязний від слова зовсім. Заплатила 500 гривень, щоб зайти з дитиною, яку не пускали на жоден атракціон, бо завелика. На усі інші пускали за гроші. Повне розчарування, замість цієї богадельні могли побудувати басейн! Дякую, велике дякую за витрачені гроші та змарнований час!

Женя
25 января 2024 в 2:40

Були сьогодні а вашому парку розваг. Як на мене ціни ну дуже завищені. За вхід оплатити 500 грн за лазанки, лабіринт і батути- це занадто. Реальна ціна за вхід має бути в районі 300 гр
оскільки основна маса
атракціонів платна. Один атракцион - від 50 до 140 грн. В основному хороші атракцион 140 грн.

Наталія
25 января 2024 в 1:04

Нам сподобалась, дуже. Щось нове і яскраве, це завжди вітається! Не дивлячись на те, що багато атракціонів платних, є багато цікавих безоплатних. Дуже смачна кухня, є вибір і все смачне. Будемо ходити часто але точно не на вихідні поки)

Татьяна
25 января 2024 в 0:09

Не сподобалось. Дуже дорогі атракціони порівняно з іншими парками розваг. Навіть за саму карту довелося заплатити 100 грн, в порівняні з іншими де вартість 10-20грн.

Також дуже багато людей, погана вентиляція тому дуже душно. Деякі атракціони в неробочому стані, але гроші знімають)

На мотузковий парк так і не потрапили через велику кількість дітей, які неконтрольовано та без черги залазять вперед. Чекали хвилин 20 потім повернулись та пішли.

Галина
24 января 2024 в 16:03

Дуже гарне місце. Дітям дуже сподобалось, як і дорослим. Все на зроблено на високому рівні

Добавить отзыв