UAOTZYV.COM

Доброкар Україна отзывы

Адрес Львів, вулиця Городоцька, 306
Телефон +380 (68) 242-35-73
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота09:00-17:00
Сайт dobrokar.com
Рубрики Автосалон
Оценка 4.4 12 отзывов
Похожие компании в категории
Галичина-Авто — Львів, вулиця Городоцька, 282
Opel Автомобільний дім Львів — Львів, вулиця Городоцька, 282 А
Алекс СО - офіційний дилер Volkswagen та Seat — Львів, вулиця Городоцька, 306
Пежо Центр Илта Львов Blue Box — Львів, вулиця Городоцька, 288

Автосалон Доброкар Україна отзывы

12
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ярослав
06 апреля 2022 в 22:00

Гарне відношення до клієнта, дають змогу нормально подивитись і перевірити авто. Хоча перевіряти виявилось нічого: авто в рідній фарбі, пробіг відповідає даним з аукціону. Особливо приємно, що авто не розукомплектовують і в моєму екземплярі були на місці обидва зарядні кабелі, домкрат, запаска, балонник і задня поличка - ті речі, які іноді "випаровуються" коли авто потрапляє в Україну.

Роман
13 марта 2022 в 1:11

Шукав атомобіль, порадили звернутись у Dobrokar. Спочатку думав що там буде такий самий «шрот» як і на інших ринках чи площадках, але Ні. Сподобалось ставлення до клієнта, консультації, поради і автомобілі. Команда Dobrokar - ви молодці! P. S. Скористався послугами ще рік тому.

Женя
15 ноября 2021 в 12:10

Моё знакомство с Доброкаром началось позитивно, менеджер рассказывал хорошо, красиво. Мысль о том что большая компания, обманывать не должна оказалась ошибочна, для уверенности заказал проверку авто у автоблогеров, результат: менеджер забыл сказать, или не захотел, что слева поцарапан бок (они даже не исправили это, и говорили что все хорошо), огромное количество вмятин 5+, не работает крутилка регулировка зеркал, да и ещё подозрение на скрученый пробег —оказалось для меня шоком. В общем я потерял не только 1.5 тыс гривен за проверку авто, но и доверие к Доброкару.

користувач
03 ноября 2021 в 1:02

Недавно приобрёл авто на Доброкаре. Менеджер уделил внимание. Автомобилем доволен, можно даже сказать: автомобиль превзошел мои ожидания. Всё очень честно и порядочно. Советую.

Женя
10 октября 2021 в 7:45

Нещодавно придбав в цій фірмі авто. Все відповідає заявленому про авто. Менежери привітні, вічливі правда не багатослівні. При реєстрації авто ніяких зауважень до документів не було. Справжня європейська фірма. Рекомендую!

Tolik
07 октября 2021 в 20:34

Оцінка щодо інформації, пробігу, перекрасу, звідки авто- відмінно все говорять не виляють. Сходиться.
Оцінка обслуговування по пакету документів на купівлю відмінно.
Оцінка тестдрайв не вистачає поганих доріг для відчуття ходової. З площадки виїжати не можна. А площадка без ям і горбиків.
Оцінка щодо додаткового сервісу помити авто для кращого огляду, оглянути треба додатково на площадці не виходить у них чекати і краще самому цим зайнятися. Менеджери заняті, оформленням інших авто, не сильно говіркі, проте авто лишають відкритим дивися приглядайся скільки треба. Це добре є час подумати і передивитися все по пару раз.
Щодо не сильно говіркі, думає через великий потік людей, там людей багато за день приходить всі, щось питають, дивляться, їздять. Одні купують інші просто катаються. Важко розрізнити цих туристів.

Ольга
30 июля 2021 в 0:09

Хороша автомобільна площадка для вибору авто з чесним пробігом. Перевіряли 2 і інформація повністю збіглась із тією, що розповів нам менеджер.
Мега вдячні менеджеру Юрію за його допомогу і консультацію!

Serj
24 июня 2021 в 14:36

Менеджер мне попался очень грубый, ничего не говорит по автомобилю, информаци 0, всё надо расспрашивать и отвечает односкладно

Вера
22 апреля 2021 в 10:16

Дуже вдячні компанії Доброкар, та особисто менеджеру Віталію за допомогу в купівлі машини з аукціону. Ми отримали сервіс найвищого рівня. Допомогли з реєстрацією, постійно консультували по машинах що нас цікавили. Після виграшого аукціону, машина прийшла за 4 тижні. Допомогли з розмитненням, сертифікацією. Повний пакет документів був готовий впродовж 3 днів з моменту ввозу в Україну і машина на транзитних номерах. Наступного дня вже оформили на себе без жодних питань.
Неймовірно вдячні за вашу допомогу та консультації!

Мрія
09 апреля 2021 в 5:25

Велике дякую за прекрасне авто. Не вперше користуємось цим сервісом! Хочу відзначити, що допомога у всьому, вибір авто, розмитнення, реєстрація. Підбір авто на зазначену суму, Все чисто та прозоро.
Процвітання Вам!
Однозначно рекомендую!

Денис
14 марта 2021 в 19:23

Хотів подякувати Dobrokar за дійсно гарне авто!
Рекомендую цю компанію для тих хто хоче придбати свіже авто за доступну ціну і з честним пробігом!

Алексей
02 марта 2021 в 2:14

Купував тут автомобіль, продавець по телефону і месенджерах максимально старався допомогти, АЛЕ жодної ініціативи не проявляв.
Розшифровую: якщо ви не уточнили чи є в комплекті другий ключ то його не буде і вам про це не вкажуть а на в оголошенні а ні під час декількох розмов. Подібне було із декількома деталями: ви ж не запитували чи машина їде, ви лише запитали чи вона заводиться і я відповів що так, заводиться, а про те чи їде вона запитаь не було.

Але в загальному може бути, будьте уважні і не спіішіть, старайтесь максимально детально зі всім ознайомитись і вивчити і буде норм автомобіль, користуватись можні і навіть рекомендую

Добавить отзыв