UAOTZYV.COM

Дитяча Планета

Адрес Львів, вулиця Газова, 30А
Телефон +380 (67) 185-33-99
Часы работы
понедельник12:00-20:00
вторник11:00-20:00
среда11:00-20:00
четверг11:00-20:00
пятница11:00-20:00
суббота11:00-20:00
воскресенье11:00-20:00
Сайт www.planetamrij.com
Рубрики Детский развлекательный центр, Детское кафе
Оценка 3.3 49 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Дитяча Планета — Львів, вулиця Стрийська, 202
Похожие компании в категории
Медик — Львів, вулиця Івана Горбачевського, 24
Smile Park Львів — Львів, вулиця Під Дубом, 7Б
Come In! — Львів, вулиця Соломії Крушельницької, 3
квест-кімнати Enigma Escape Game - Львів — Львів, вулиця Стороженка, 30

Дитяча Планета отзывы

49
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Zoriana
17 января 2024 в 6:07

Якщо погана погода і ви близко живете від закладу то на 1-2 годинки можна зайти на батутах поскакати! Загалом там брудно, все старе, мало іграшок, і нехватає більше розваг…

Евгения
08 января 2024 в 13:43

Дуже брудно. Ми засмучені. Прийшли о 18 до закриття залишалось 2 години, переживали що замало часу, але це з головою і хочеться піти одразу. Все таке стареньке, заляпане. Ніколи сюди не повернемось.

Khrystyna
21 декабря 2023 в 5:05

Святкували ДН, якщо замовити на певну суму можна було отримати картку іменинника з 12 безкоштовних входів. Спеціально до цієї суми дотягнула, хоча надлишкову їжу потім додому забирала. Я уточняла, на цю картку безкоштовно можуть приходити обоє моїх дітей і ми кілька разів так приходили. А сьогодні вже правила інші, безкоштовно можна лише імениннику. Відчуваю себе намаханою, бо правила дії картки помінялись. Апд: так як мені відписали що правила завжди такі були, в мене риторичні питання, Чому тоді лапшу на вуха вішали менеджери що можна двом дітям, щоб цю картку впарити? Чому тоді за 9 місяців впускали 3 рази по картці моїх двох дітей безкоштовно? П. П. С. Ціни в кафе на воду втричі більші, ніж в сусідньому супермаркеті

Кристина
08 декабря 2023 в 18:45

Трохи вагалась при виборі місця для святкування дня народження сина, і радію що зупинилась все таки в "планеті мрій". Дівчинка адміністратор дуже гарно порекомендувала по меню, стіл був гарно оформлений, офіціант все вчасно приносив. Дуже смачна кухня, і, звичайно, торт
з улюбленим героєм, то окремим відгуком можна писати. Замовили дітям комплексну анімацію, брали участь і дорослі і діти.
То ж, дякую за організацію, все було на вищому рівні!
Однозначно рекомендую!

Ал Ин
26 ноября 2023 в 1:26

На Ібн баттутах у мене кудись зникла нога. Думала, шо відлетіла. Нід. Ця нога провалилася в простір під баттути. Але я не розгубилася і встала. Зі мною встала і друга нога, тобто 1+1=2. Що значить, що 2 зірки точно буде. Але якщо нога відлетіла б, то 1!

Катерина
23 октября 2023 в 18:33

Багато років підряд святкуємо день народження. Цього року виявилось, що на касі працюють дівчата, які не зацікавлені в клітинах. По перше на касі не працювала оплата карткою віза. І це виявилась проблеми мої, бо дітей не впустили і вони чекали пів години, поки мені не вдалося зняти готівку в сусідньому супермаркеті Форум. Навіть не пішли на зустріч. По друге ціна була 190, а чомусь стала 200грн і ніде на сайті цієї інформації не має. А по третє, музикальні машини, не працюють. Це такі великі, де дитина може сидіти в середині. Тільки паровоз на який завжди була черга. Маленьких дітей. Просто не пропускали. Пів зала стоять тепер столи. Це тепер кафе з зоною для дітей, а не розважальний комплекс. Моя маленька дитина постійно біжить в сторону цих столів, бо вони стилізовані під корабель і т. Д. Одним словом я дуже розчарована, заклад зіпсували.

Лена
25 августа 2023 в 0:57

Чудово відсвяткували день народження донечки, діти в захваті від розваг, анімації (в нас було бульбашкове шоу) і смачних страв. Дякую Планеті мрій за організацію свята від мене і іменинниці!

Саша
20 июля 2023 в 17:58

Святкували День Народження донечки, дуже задоволені, обслуговування, організація, сервіс-все просто на вищому рівні! Окреме величезне дякуємо пані Уляні та команді за такий рівеньОднозначно рекомендуємо)

AMR
23 января 2022 в 18:33

Неймовірно!
В першу чергу заслуговує похвали колектив! Уважні, професійні, креативні дівчата та хлопці. Злагоджено працює увесь колектив!
Смачна кухня, вчасна подача.
Діткам дуже сподобались розваги із аніматором.

Женя
22 января 2022 в 22:09

Настільки зіпсувати передсвятковий настрій так, як зробив персонал "Планети мрій", ще нікому не вдавалося. Вирішили відсвяткувати ДН сина. За два тижні до події забронували кімнату. Адміністратор сказала, що ближче до події ще звя"жеться з нами. Тиждень заздалегідь ми подзвонили самі, нам підтвердили бронь і скинули меню. А за ОДИН день перед задзвонили і сказали "Ваша бронь не дійсна, бо вона дійсна лише 2 дні"

SUPER
17 января 2022 в 16:06

Гарне місце для розваг діткам, дякую, що є категорія для безкоштовного відвідування багато хороших акцій!
Але мене збентежила наступна ситуація, яка трапилась в суботу 17 листопада. Підійшла я до кулінарії замовити два шматки торта один з бізе і горіхами (виявився жахливим), другий "Спартак". На вітрині позаду цінника було пусто і я запитала працівницю чи можна такий скуштувати. Вона незадоволено сказала, що в кулінарію їй далеко іти, а телефону туди вона не має, тому наданий час того торта нема! Сказати, що таке відношення мене розсердило, то нічого не сказати. Шановні власники, можливо дехто з ваших працівників не зовсім зацікавлений в доходах? Я таки наполягла поцікавитись наявністю даного шматка торта і о, ЧУДО, після надцяти хвилин, принесли, хммм, не знаю де там їхня кулінарія бо по нього точно ходили на третій поверх Форуму і то, через вулицю (жартую), з'являється працівниця з двома тарілочками "Спартака", одну з яких запропонувала мені, а другу поставила на вітрину. Доречі, "Спартак" в Дитячій Планеті неймовірно смачний, але таке відношення до клієнта є неприпустимим!

Анна
17 января 2022 в 0:19

Не сподобалось взагалі
Страшні іграшки, знищені.
А саме більше мене здивували закриті вікна тканинами, які підперті величезними палками
Одна дитина зачіпить, другій впаде просто на голову
Про що в цей час думає адміністрація закладу?

Жах просто, не рекомендую відвідувати цей розважальний центр

Саша
23 декабря 2021 в 2:56

На батутах в м'яких кубіках дитина дістала настільки сильний удар що прийшлось викликати швидку. А саме шокуюче що вони знають що там якась перекладина виступає і не ліквідують її. Не рекомендую замовляти нагенси і сир в клярі. Вони жахливі їсти просто не можливо форш ніби з протухлого м'яса. Наглядачи бавляться в телефонах. Якщо не маєте вибору то відвідуйте але майте на увазі!

користувач
01 декабря 2021 в 13:39

Чудовий заклад для відпочинку з дітками!
Багато цікавих розваг, гарна атмосфера,
привітний персонал з професійним підходом!
Святкуємо день народження вже третій рік, обслуговування стало кращим!
Діти завжди дуже задоволені святом!
Дякуємо що ви є!

Наталі
17 ноября 2021 в 7:39

Все добре і в меню і в розвагах. Прочитала попередні негативні відгуки, і трохи переживала, щоб нам не дали нічого старого.
Продукти свіжі, не вірте попереднім відгукам. Ледве витягла дітей додому, так подобалось бавитись. Атракціони теж безпечні, жодних загроз для дитини не знайшла.
Відпочивайте на здоров'я, тут все добре.

Женя
12 ноября 2021 в 4:43

Ми були з дитиною 1,5 р, нам не сподобалось.
Немає зонування для старших діток і менших.
Дорослі діти за 10 років ганяють збиваючи маленьких, ніхто це не контролює.
Багато поломаних іграшок.
У львові є багато дитячих кімнат, для мене це одна з найгірших

Саша
09 ноября 2021 в 21:09

Ми з сином не задоволені, все брудно, повто подохлих мух на вікнах, жахливо, машинки виключили, ми прийшли з настроєм вийшли без нього

Михайло
05 ноября 2021 в 0:30

Все дуже сподобалось, смачна кухня, є багато розваг для дітей і дорослих, приємний персонал! Відпочивали у неділю з сім‘єю.

Юля
03 ноября 2021 в 2:48

Це трохи жесть. Вхід 200 грн, а майже нічого не працює, все старе і зовсім не ремонтується. Батутам бракує натяжки, повітряний хокей глючить, інші автомати несправжні, лабіринт в плачевному стані. За місцем нажаль давно ніхто не дивиться. Не рекомендую

Nelia
02 ноября 2021 в 5:08

Ужасно все. Вже не та планета що була. Все потрощене брудне. Запах всюди жахливий. Туалет брудний всюди грибок. їжа це просто катастрофа салат жахливий. Травмуються діти.

Добавить отзыв