UAOTZYV.COM

Детский магазин Антошка

Адрес Львів, вулиця Наукова, 35А
Телефон +380 (67) 518-52-72
Часы работы 10:00-21:00
Сайт antoshka.ua
Рубрики Магазин детской одежды, Магазин детской мебели, Поставщик продуктов питания, Парикмахерская, Магазин игрушек
Оценка 4.1 32 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Детский магазин Антошка — Львів, ТРЦ Роксолана, Соборна площа, 14, 3-й этаж
Антошка — Львів, вулиця Гетьмана Мазепи, 1Б
Похожие компании в категории
Інтертоп — Львів, ТРЦ Victoria Gardens, вул. Кульпарківська, 226-А
ArDoMi — Lviv Oblast, Ukraine, Lviv, Perfets'koho St, 11А
Ромашка — Львів, Ринок Провесінь, алея вздовж Аквапарку, магазин №14, вулиця Княгині Ольги, 112
Терранова — Львів, C.C.King Cross, вулиця Стрийська, 30

Детский магазин Антошка отзывы

32
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Оля
14 октября 2023 в 21:35

Стрижуть жахливо! Колись попадала на майстрів хороших, а зараз стрижуть на лису і в одному місці мають що ти просиш.

Ніна
09 сентября 2023 в 9:55

Хочу подякувати консультанту, яка підібрала іграшку, та непомітно для моєї дитини винесли у багажник машини) Кульку запакували, все швиденько зробили) Дякую

Анна
18 июля 2023 в 22:47

Пʼять зірок і велика вдячність Пані, що працює в перукарні. Мого 3 річного сина для якого стрижка це завжди скандал - підстригла за 5 хвилин, всі рухи вивірені, зачіска чудова, нервів мінімум.
Одразу бачиш, що людина з великим досвідом.
Дуже вдячна, рекомендую:)

Женя
15 июня 2023 в 18:16

Жахливо стрижуть! Вкотре виходжу в стресі з перукарні в Антошці. Майстри не чують батьків, у них власна думка стосовно стрижки дитини. Всіх під одну копірку (

КУЗЯ
03 апреля 2022 в 23:31

Прийшовши в магазин Антошка, щоб придбати смаколик для відвідин однорічної дитини зрозуміла, що це не так просто. Була здивована присутністю на відділі харчування педіатра Лілі. Я отримала вичерпну і кваліфіковану консультацію щодо дитячого харчування. Ліля допомогла зробити правильний вибір- малюку було смачно і корисно. Надалі буду відвідувати Антошку знаючи, що завжди отримаю відповідну консультацію педіатра.

Tanya
20 марта 2022 в 5:32

Доброго дня. Хотіла б подякувати педіатру Лідії. Дуже професійно та виважено допомагає, коли виникають сумніви чи питання з малюками. Дякуємо п. Лідія! Будемо неодмінно ще звертатись до Вас!

Наталия
12 февраля 2022 в 9:48

Хочу віддати належне цьому магазину, що дотримуються законодавства про захист прав споживачів. В дитини порвалась підошва на чобітках і магазин повернув гроші, отже дбає про свою репутацію та про покупців. Дякую працівникам за ввічливе та приємне обслуговування.

Саша
11 февраля 2022 в 19:25

Хотіла б висловити щиру подяку працівнику магазину "Антошка", що знаходиться у м. Львові на вулиці Наукова, пані Лілії (педіатру). Ліля допомагала нам із вибором правильного харчування та речей ще в період моєї вагітності (при підготовці до пологового будинку). З моменту народження мого малюка, Ліля завжди нам готова допомогти у випадку необхідності вибору харчування (суміші, прикорму і т. Д.), засобів щоденного та спеціального догляду (протиалергічних засобів та іншого). Її поради є надзвичайно корисними, повними та кваліфікованими. Рада знати, що поруч є спеціаліст, який завжди готовий прийти на допомогу та ніколи у ній не відмовить.

Алекс
13 января 2022 в 4:17

Купував у Антошці більше 2 років, була класна система накопичення знижок, мав 7% знижки до 10% бракувало близько 1000грн, було дуже вигідно купувати підгузки і дитяче харчування, тільки тут і купував. Приїхав сьогодні за підгузками і взанав що з Листопада моєї знижки вже немає в натомість є 2 бали, розчарований то не то слово, а ще ціни не відповідають дійсності хотів купити сину розвиваючі пузлі стояла ціна 79грн на касі виявилось 108грн вже не перший раз така ситуація. Висновок ви втратили мою довіру.

Валентина
23 ноября 2021 в 19:56

Щось занадто дорого у цьому магазині, лсобливо стосується дитячого одягу. Ну як можна на дитячу спідничку на 4 роки ставити ціну 800-900 грн?

Женя
07 ноября 2021 в 17:35

Жахливий сервіс, зверхній персонал. Невідповідність інформації на сайті про наявність товарів в магазині з реальним станом речей. Сьогодні в магазин не пускають, спілкування з консультантом виключно на касі, хоча у мене є і сертифікат про вакцинацію, і діючий негативний ПЛР тест. І це при тому, що набору лего, який на сайті був в наявності в цьому магазині і за яким я їхала через все місто, по факту не виявилося і я просто хотіла вибрати інший. Дві години в дорозі, хамство від персоналу і я їду в інший магазин. Дякую за чудовий сервіс.

Андрій
05 ноября 2021 в 12:42

Великий дитячий супермаркет. Є багато нових іграшок, якісних при чому. Малий завжди заходить туди і його не можу витягнути звітам. Хороший асортимент дитячого харчування.

Meyan
24 октября 2021 в 2:45

В Антошці купую давно і багато усього, але саме цей магазин мене обурив тим що не дозволили зайти із складеним механічним самокатом. Брати відповідальність за самокат жоден охоронець не хотів.
Я таке вперше бачу, магазини Антошка відвідую часто, і той що в центрі (ТЦ роксолана), і в спартаку, самокат спокійно собі залишала біля охорони і пильнували завжди, навіть слова не сказали кривого.

Ирина
22 октября 2021 в 19:49

Класний магазин з хорошим та якісним асортиментом.
Величезний вибір як на подарунок дітлахам, так і для повсякденного вжитку.

Ganna
21 сентября 2021 в 10:14

Множество игрушек на любой возраст, вкус и кошелёк)
Так же есть детский мастер парикмахер) ‍️‍️

Сергей
08 сентября 2021 в 8:44

Хороший магазин, особливо на початку життя малюка. Товар оригінальний. Якісний.
Проте Ціни занадто високі.

Володимир
01 декабря 2020 в 18:24

Вражає асортимент різних груп товарів, дійсно є з чого вибрати, вживу порівняти. Консультанти тямлять що говорять, ціни високі, но не космос)

Тамара
26 октября 2020 в 11:55

Чудова дитяча перукарня в Антошці) Стрижемо дітей в майстра Наталі вже 4 роки. Завжди стильні стрижки, швидко і позитивно! Майстер прекрасно спілкується з дітьми, завжди тільки найкращі враження!

Мария
20 октября 2020 в 13:40

Відвідували « дитячу» перукарню.
Хоч вона позиціонується як дитяча, проте підходу до дітей немає.
Мою дитину віком 10 міс. Стригли тримаючи силою під дикі плачі не зробивши ні хвилини перерви та не давши мені можливості навіть заспокоїти.
Стрижку зробили за 5 хв машинкою. Якісь теж «така собі».
Я вважаю, що ціна, як на 5 хв роботи машинкою, занадто висока.
Маю ще багато емоцій, але залишу їх при собі)
Сама не піду більше і іншим з маленькими дітьми НЕ рекомендую (

христина
19 сентября 2020 в 6:27

Усе для дітей. Якісні товари. Хороше співвідношення ціна-якість. Асортимент продукції різних виробників різного цінового сегменту. Можлива доставка з сайту і розрахунок карткою при доставці) я зацінила)

Добавить отзыв