UAOTZYV.COM

Детектив Львів

Адрес Львів, вулиця Наливайка, 14
Телефон +380 (67) 947-49-80
Часы работы 00:00-24:00
Сайт detective.lviv.ua
Рубрики Частный детектив
Оценка 5 8 отзывов
Похожие компании в категории
Приватний детектив — Львів, вулиця Академіка Гнатюка, 17
Крав мага Львів — Львів, вулиця Садова, 2

Детектив Львів отзывы

8
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Марианна
15 января 2022 в 5:44

Працівники цієї компанії завдяки великому досвіду, титанічним можливостям, професіоналізму, добропорядності, креативному підході до справ вирішують найзаплутаніші справи. З розумінням та толерантністю ставляться до любих ситуацій. Конфіденційність гарантована! Можна сміливо заявити, що ці люди вирішать любі ваші проблеми. Рекомендую!

Дмитро
23 января 2020 в 6:32

Дякую за допомогу! Виконали свою роботу на висоті: швидко, якісно, професійно. Раджу звертатись!

Bohdan
18 января 2020 в 19:52

Топова юридична компанія, у якій працюють професіонали своєї справи. Добросовісність, конфіденційність та якісна кваліфікована допомога - саме це і є найголовнішими принципами роботи D. S. S.

Тятя
28 декабря 2019 в 18:21

Доброї доби, перепрошую за можливо не цілком зрозумілий коментар, але мушу поділитися своїм відчуттям, а саме мене сповнює почуття задоволення і поваги!
Справа в тім, що в мене виникла потреба скористатися послугами детективної агенції (не писатиму по якому питанні, по-перше це моя особиста справа, а в принципі я усвідомлюю вам всеодно)!
І так по суті коментарю, мною було зроблене письмове звернення в DETECTIVE SECRET SERVICE, (чом письмове, бо я німий), напишу трішки більше, на протязі усього листування я не відчував своєї вади, в тім, що не можу балакати, мені не відомо за яким принципом відбираються (детективи), але я задоволений тим, що моєю справою займався, а точніше перейнявся п. Михайло Савайда, професіонал своєї справи, а в подальшому стало відомо, що подібні профі. Всі працівники бюро (попрошу в тому переконатися, а не тільки довіряти написаному), як кажуть "довіряй і перевіряй". Мені припало до водоби, що не довелося займатися пошуками потрібних людей, бо в особі п. Михайла я знайшов вирішення всіх своїх нагайних питань таких як детектіве, адвокат і не меньше важливо юрист!
Написання мною даного коментаря полягає в тому, щоб донести до вас. Не привиди Господи, щоб з вами сталася будь яка прикрість, але знайте при зверненні до детективів ви отримаєте результат і з вашого дозволу прорекламую свого помічника в особі п. Михайла Савайда.
Всім Миру, Здоров'я і Удачі!
Щоб ви користувалися його послугами виключно з приводу пошуку дівчини яку перестріли на зупинці і Вам сподобалася, чи пошуку "ничкі" чоловіка в якій він "заникав" свій мільйон грн. Від коханої жінки!

Volodymyr
07 ноября 2018 в 6:02

Толкові хлопці тут працюють. Коли потрібно якісно та швидко, то це сюди. Навіть в найбільш важких питаннях. Я сам не користувався їх послугами, но люди справді знають свою справу.

ulja
03 ноября 2018 в 6:31

Хочу подякувати хлопцям за їх професіоналізм, за практичний досвід та вміння підбирати вірні рішення у вирішенні любих питань.

Наталія
25 октября 2018 в 5:21

Дякую за кваліфіковані консультації та юридичну допомогу, за індивідуальний підхід та якісну роботу усього колективу, який спрямований на досягнення результату. Успішних вам справ та вдячних клієнтів!

СВБ-Ідея
28 сентября 2018 в 14:15

Звертався особисто. Вислухали, подумали, порадили, проконсультували, взялись за роботу, зробили роботу. Все швидко, зрозуміло, та якісно. Дякую!

Добавить отзыв